hızlı ve sıkı bir diyete ihtiyacım var ne olur yardım edin

hata90

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2013
16
0
6
İstanbul
merhaba ben yeni üye oldum. bu aralar kilolarımla başım dertte. 73 kiloydum 25 gün diyetle 4 kilo verip 69 kilo oldum ama bu bana yetmedi. erkek arkadaşım da kilo vermemi istiyor ve bende istiyorum. belim incecik ama üst bacağım kalın ve kalçalarım var. bu yüzden incelmek için ne yapmalıyım ve 5 günde 10 kilo vermek için yazan diyet listesini uygulasam iyi bir sonuç alabilir miyim? ne olur bana yardım edin depresyona girmek üzereyim =(

Arkadasim biraz sert konusucam ama kusura bakma bes gunde on kilo nedir yahu hem sen o kilolari bes gundemi aldin ki bu telas nedir?? Bi sakin ol önce bu torba degil senin vücudun sagligjn herseyden önce önemli olan yemene dikkat etme hic spor yapma sonrada hoop kilolar gitsin neyse gercekten sana yardim etmek isterim tabi mantikli seyler söyliceksen ve sana zahmet benim konuyu bi incele sonra konusalim canim

Arkadasim biraz sert konusucam ama kusura bakma bes gunde on kilo nedir yahu hem sen o kilolari bes gundemi aldin ki bu telas nedir?? Bi sakin ol önce bu torba degil senin vücudun sagligjn herseyden önce önemli olan yemene dikkat etme hic spor yapma sonrada hoop kilolar gitsin neyse gercekten sana yardim etmek isterim tabi mantikli seyler söyliceksen ve sana zahmet benim konuyu bi incele sonra konusalim canim

acelem ağustosta erkek arkadaşımın ailesiyle beni istemeye gelecek olması. her gün 1.5 saat düzenli spor yapıyorum yediklerime de inanılmaz dikkat ediyorum ama 25 günde 5 kilo ancak verdim ve bu bana yetmedi. mantıksız ve saçma belki ama hızlı zayıflamam lazım yoksa çok utanırım karşılarına çıkmaktan. kilo almamın nedeni de yüksek lisans için isveç e gittim ama yemekleri kötüydü fast food yemekten bu hale geldim. normal de 57 kiloydum.

Canım,

5 günde 10 kg vermen imkansız. öyle bir diyet olsa ben de yapardım:)

Dukana başlamanı tavsiye ederim. Atak döneminde hızlıca verirsin kilolarını, zaten yeni alınan kilolar olduğu için de çabuk gider. bir de haftada 3 gün pilateste bacak çalıştırabilirsin. özel hoca tutma imkanın varsa aletli çalışırsan bir ayda farkı görürsün. bacakların incelir.

ya da çömel ayağa kalk. günde 15 15 başla ve giderek artır 100'ü bulsun. bacak kaslarını hissedeceksin. bir de duvara kol mesafesini koruyarak ellerini koy ve iki ayak parmağını yükseltip indir bu da alt baldır için..

umarım kg. verirsin ama sadece kendin için.. diğerleri boş:)))

acelem ağustosta erkek arkadaşımın ailesiyle beni istemeye gelecek olması. her gün 1.5 saat düzenli spor yapıyorum yediklerime de inanılmaz dikkat ediyorum ama 25 günde 5 kilo ancak verdim ve bu bana yetmedi. mantıksız ve saçma belki ama hızlı zayıflamam lazım yoksa çok utanırım karşılarına çıkmaktan. kilo almamın nedeni de yüksek lisans için isveç e gittim ama yemekleri kötüydü fast food yemekten bu hale geldim. normal de 57 kiloydum.

Öyle düşündükçe daha çok strese girip kilo vermeni yavaşlatabilirsin. Olduğu kadar diyerek vermeye çalış bence kilo..

Aynen cok kafaya takarsan veremezsin stres kilo vermeyi durdurur bilgin olsun ve kendin icin yap bence ayrica ayda dort kilo vermek bile fazlayken sen yirmibes gunde bes kilo verdim diyorsun sagligini kaybetme dikkat et kilo vericem derken kendini paralama yazik

Back
X