• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hizma İtici mi?

ilerde pişman olurum diyorsan yapıştırmalardan dene... hemde öle yapıştırma gibi durmuyor bazıları...

kardeşim yapıştırma kullandı. canı kıymetlide kendisinin... ben de deniyeyim dedim, bana olmadı. galiba burnum büyük:27:.

Tarz meselesidir böyle şeyler
Ancak beni iten tek nokta çıkarıldığında oluşan görüntü
Hiç hoş gelmiyor, sevemedim bir türlü

kocaman,siyah nokta ve sivilce dolu burunlarınıza takmayın kızlar şunu.yapmayın güzel değil itici oluyorsunuz.hızma hokka burunlular için var olan birşey.gidin çenenizi,kaşınızı maşınızı deldirin yiyosa tabi.benim yüzüme göre normal ebatlarda burnum varken,yakışmıcak diye yaptırmıyorum ,üstelik çok da hoşuma gidiyor ama şartlar olgunlaşmamışsa yapcak bişey yok!:27:

o halka hizmalardan bahsetmiyosan itici degil.soyle guzel kucuk bi hizma guzel bi burunda gayette hos duruyo.

Ben kullanıyorum hiç itici diyeni görmedim ama gerçekten zarif buruna yakışıyo, çok istiyosan yaptır bence içinde heves kalmasın takmayınca kapanabiliyo zaten :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar ben bir Hindistanli arkadaşımla bu konuyu konuşmuştum. Bilirsinizki oralarda hızma çok kullanılır. Bana anlattığı şöyleydi: Hızmayi seneler önce ineklere takılıyormuş. Ineklerin burnundaki hizmaya ip bağlayıp, inekleri o iple çekiyorlarmis. Sonradan kadınları o memlekette küçük gördükleri için, aynı şeyi kadınlara yapmışlar. Zaman ilerledikce bu unutulup modaya dönmüş.

Ben bunu duyduktan sonra hızmanın kimsenin kullanmamasini isterim ama tabiki tercih meselesi.
Zevkler ve renkler tartışılmaz.

Anlatmak istedim :)

Kızlar ben bir Hindistanli arkadaşımla bu konuyu konuşmuştum. Bilirsinizki oralarda hızma çok kullanılır. Bana anlattığı şöyleydi: Hızmayi seneler önce ineklere takılıyormuş. Ineklerin burnundaki hizmaya ip bağlayıp, inekleri o iple çekiyorlarmis. Sonradan kadınları o memlekette küçük gördükleri için, aynı şeyi kadınlara yapmışlar. Zaman ilerledikce bu unutulup modaya dönmüş.

Ben bunu duyduktan sonra hızmanın kimsenin kullanmamasini isterim ama tabiki tercih meselesi.

he birde ayılara takıyorlar..

ay çok ilginc ya bilmiyodum bunu, hic duymamistim :) peki suan nasil karsiliyo onlar

ay çok ilginc ya bilmiyodum bunu, hic duymamistim :) peki suan nasil karsiliyo onlar

Hindistanlilarda şuanda gelenek olmuş hızma takmak. Sadece bukadar biliyorum :)

Hala kadınlara oralarda erkeklerle aynı bakilmiyor ama eskisi gibi köle gözüyle de bakilmiyor.

Hehe tam açıklayıcı olmadı ama bu konu hakkında fazla bilgim yok. Komsulardan gözlemledigim bukadar.
:)

Burnun güzelse çok hoş olur ;)
Ama hızmada küçük olacak. Öyle taşlı tuşlu sallananlar çingen gibi oluyo :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400186171.828971.webp

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

2bucuk yıldır burnumda, 1 an bile cikarmadim. Varligini unutuyorum aynaya bakinca hayirliyorum. Seviyorum hizmami, hicde itici durmuyor, gayet hoş

Her yöre farklidir. Orasi oyleymis demekki.
Dogulu degilim ama hizmanin doğudan geldigini ve orada mali ve zenginligi temsil ettigini okudum.
Zenginlerin hizmasi büyükmus hatta asiretse burundan kulaga zincir şeklinde devam ediyormuş, Kulaga küpe olarak takilan burundan zincirli hizmalar gormussunuzdur:/ internette okumuştum

gayet aksesuar olarak takiyorum. Heryerde farklidir anlamlari...

Mesala hal hal icinde bi cok anlam var, ama sonuç? Oda bi aksesuar...

Son düzenleme:
Tarzına bağlı bazılarında ciddi anlamda berbat duruyo. Bi'de yüzüne yakışması var.
Bi'arkadaşım var takınca havalı duruyo, diğeri takınca kıro gibi duruyo:31:

Back
X