yaaa kimse yok mu hizmet hastanesine giden??? beni randevuya gidicem sabırsızlıkla cevap bekliyorum kk bayanlarından :))
canım rica etsem doğum fiyatını yaza bilirmisin
Andina eski doktorun kimdi? ozel mi gidiyordun yoksa hastaneye mi? ben cok bunaldim bu doktor hastane isinden, bana uzak da olsa senin doktora gidebilirim:)çok kalabalıktı diyemem ama yarım saat sıra bekledim ve doktor 15-20 dakika muayene ediyor sadecebenim eski doktorum tam tamına 1 saat bakardı , bebeğimin herşeyini bana da anlatırdı , burdaysa çok acele oldu herşey ben oğlumu göremedim bile
SSK lı olarak 13 ytl ödedim muayeneye , medical parkı bilemiyorum ama ben eski doktorumla kıyasladığımda hiç memnun değilim ama yapıcak birşeyim yok maalesef
merhaba arkadaşım bende hizmet hastanesine gidiyorum fakat meltem hanıma deil dr. sait halil beye ben beb için tedavi görüorum orya yeni başladım 2 dir gidiorum. doktorum çok iii sekreteride. ben çok memnunum şimdilik. tek şikayetim sait beyin hasta sayısı çok fazla olduğu için her gittiğmde uzun süre beklemek zorunda kalıyorum ama sanırım beklediğime değiyor bi arkadaşım daha var benim ona gidio şu an doğum yapmaz üzere onun bebeğide tedavi sonucu oldu o hastanede. umarım yardımcı olabilmişimdir ...kızlar merhaba , ben mecburiyetten doktorumu degistiriyorum , evime yakin oldugu icin ve orda dogum yapan arkadaslarim cok memnun oldugu icin hizmet hastanesine meltem hanıma gitmeye karar verdim.. gecen gun randevu icin aradım , meltem hanımın asistanıyla gorustum ve sok oldum resmen :bbo: kadın nasıl kabaydı anlatamam , benim bugune kadar devam ettigim doktorum da hemsireleri de o kadar tatlıydı ki karşımda bu kadar kaba bir insan gorunce moreim bozuldu :teselli: zaten hassas bir donemdeyim , doktor degistirecegim icin sıkıntılıyım , hic hos degildi kadının konuşması acaba doktor da öyle midir , randevuyu iptal mi etsem.. aranızda metem hanıma gidenler var diye hatırlıyorum mesajlardan , bana moral verin yaa ben ağlarım bu kadının karşısında kaba ve ilgisiz davranırsa :a015: zaten herşeye zırlıyorum bu aralar , offf yaaa iyice karman çorman oldum.. moral verin bana lütfennnn
Andina eski doktorun kimdi? ozel mi gidiyordun yoksa hastaneye mi? ben cok bunaldim bu doktor hastane isinden, bana uzak da olsa senin doktora gidebilirim:)
egemiz çocuk doktoru nasıl? ben de artık doğumu aştım çocuk doktoru araştırmaya başladım :)))
nasıl olsa doğacak bi şekilde , hastaneye de doktora da alıştım sayılır daha doğrusu takmıyorum artık kafaya yeterki sağlıklı bir şekilde doğurtsunlar bebeğimi.. çocuk doktoru nasıl? ilgileniyor mu? vakit ayırıyor mu sana ve çocuğuna , sorularını cevaplıyor mu? yoksa o da kadın doğumcu gibi 10 dakika bakıp gönderiyor mu(
egemiz çocuk doktoru nasıl? ben de artık doğumu aştım çocuk doktoru araştırmaya başladım :)))
nasıl olsa doğacak bi şekilde , hastaneye de doktora da alıştım sayılır daha doğrusu takmıyorum artık kafaya yeterki sağlıklı bir şekilde doğurtsunlar bebeğimi.. çocuk doktoru nasıl? ilgileniyor mu? vakit ayırıyor mu sana ve çocuğuna , sorularını cevaplıyor mu? yoksa o da kadın doğumcu gibi 10 dakika bakıp gönderiyor mu(
andina222 nasıl hastaneden ve dr dan memnun kaldınmı? tahlillerinide hastane içinde yaptırabiliyormusun? muayene ücreti ne kadar? benda sait beye başlamak istiyorum....bilgi verirsen sevinirim
canım hastanenin en güzel tarafı temiz olması , ben meltem hanıma gidiyorum iyi bir doktor ama randevulu gitsen bile en az yarım saat bekliyorsun , en fazla 15 dakika muayene ediyor ki bence çok az , çok fazla hastası var , çalışanlar bıkmış artık insandan , ben 34. haftamdayım hala nst'ye girmedim mesela ben sormasam söylemeyeceklerdi bile inşallah haftaya sokacaklar , açıkcası çok memnunum diyemem ama şu anda gidebileceğim en iyi yer burası , hem evime yakın hem ücretleri bana uygun..
bu arada hastanede her türlü testi yaptırabiliyorsun , muayene ücreti normalde 90 ytl ama ben sskli 20 ile 30 ytl arasında değişen rakamlar ödüyorum.. her gidişimde farklı katkı payı alıyorlar ben de anlamadım(
ama eğer ssklı değilsen oraya vereceğin 90 lirayı git özel muayenesinde bir doktora ver bence çok daha mantıklı olur arkadaşım.
merhaba
ben 31 haftalık doğum yaptım.1.580 gr doğdu bebeğim ve küvözde kaldı.bu 1 hafta içinde lale hanım takip etti bebeğimi.sonrasındada devam ettim.uzun uzun muayene ediyor bütün sorularımızı cevaplıyor.(diğer doktorlar gibi yüzünde sürekli bir sahte gülümseme yok ama ben samimi olduğunu biliyorum) gereksiz yere ilaç vermiyor.telefonlada yardımcı oluyor.görmem lazım diye kestirip atmıyor.oğlum şu anda 19 aylık ve maşallah çok sağlıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?