hizmet hastanesi hakkında yardım

bide benim merak ettiğim diğer bi konu mesela doğum 1.000 ytl diyorlar ama hastane çıkışında daha farklı bir rakam ödeme söz konusu olur mu? doğum ücretine neleri ilave edebilirler dersiniz??

canözüm ben henüz doğum yapmadım ama ağustosta bir arkadaşım sezeryan oldu hizmette , anestezi uzmanı ve hemşirelerden çok memnun kalmıştı..

canım bazı hastanelerde bebk için yapılan bir takım işlemleri ve anne için örneğin ağrı pompası gibi şeyleri katıyorlar ücrete...ben hizmet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum doktorum orayı önerdi..sanırım bir çok doktorda orayı öneriyor vakıf hastnesi olduğu için daha güvenli hem işi ticarete dökmemiş bir hastane sanırım..diğer özel hastanelere göre fiyatıda daha uygun..

canım bu mesajı şimdi gördüm kıyamam ben sana , kimbilir ne zor günler yaşadınız :1shok: şimdi bebişinin sağlıklı oluşuna çok sevindim , Allah uzun ömür versin ona da sana da

çok teşekkür ederim.zor günlerdi allahtan bebeğimin akciğerleri erken gelişmişti solunum problemi vs.yaşamadık.sadece sarılık uzun sürdü çok küçük olduğu için.allahıma binlerce kere şükürler olsun bebeğimizi bize bağışladı.hala küvözdeki resimlerine bakarken veya tv de küvözde erken doğmuş bir bebek gördüğümde kendimi tutamıyorum.herkesin bebeği sağlıklı ve zamanında dünyaya gelsin inşallah.

egememiz hizmet hastanesinde sezeryanla mı doğum yaptın anestezi doktorları nasıl memnun kaldınmı

evet sezeryanla doğum yaptım.acile gitmiştik zaten hemen doğuma aldılar.daha önce anlatmıştım o gün zaten dr kontrolüm vardı bebeğim tersti ve yüzü iç organlarıma doğru bakyordu yani çok zor bir pozisyondaydı.dr bildiği için hemen sezeryana aldılar.kısa bir sürede kendime gelmişim.uyandığımda ayrı falan da hissetmedim.daha önce bir arkadaşım jfk da doğum yaptı ve çok ağrıyor diye inleyerek uyanmıştı.belkide bünyeden de olabilir tabi.ama hizmet hastanesinden çok çok memnun kaldım ben.

Egemiz canım çok geçmiş olsun çokşükür allah bebeğini sana bağışlamış...canım sana bişey daha sormak istiyorum..hastanenin kendi doktorumuydu doktorun...yoksa dışardan mı geldi ...ben hizmet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum ama doktorum dışardan gelicek...doktorumu çok seviyorum ama ücreti yüksek dışardan geldiği için hastane parası ilede çok fazla oluyor.hizmet hastanesinde sait bey varmış omuydu doktorun

[
merhaba

çok teşekkür ederim.benimde doktorum dşardan geldi.malesef dediğin dibi çok pahalı oluyor.bizim bide küvöz parasıda vardı.şimdiki aklım olsa o hastanenin doktorlarından birine giderdim.insan bebeği için en iyisi olsun istiyor parayı gözü görmüyor ama ben 2008 martta doğum yaptm o zaman bile 150 milyon ödüyordum muayeneye.ve sonuçta noldu benim doktorum o gün saat 5 te muayene etti ve herşey normal dedi.ama ben gece 2.30 da doğum yaptım.ağrm var dediğim halde hemde.hastaneye gittiğimde 10 cm açıklık vardı.hastanedeki ebe hemen alttan muayene etti benim doktorum onu bile akıl edemedi.
doktoru seçmemdeki en hayırlı olay ise çok iyi ve ünlü bir doktorun eşi olmasıydı ve doğuma eşi ile birlikte girdiler.doğumu eşi yaptı.ve yaptığı en zor sezeryan olduunu söyledi.hastanede kaldığım süre içindede kendi doktorumdan daha iyi ve alakalı davrandı.

senin doktorun kim eğer sakıncası yoksa?

doktorum çok ilgili ve bilgili bir doktor değiştirmeyi hiç istemiyorum.toplam bana 5.000 milyara falan gelicek..ama hastanenin doktoru olsa daha ucuz olurdu.

Son düzenleme:
merak ettim sakıncası yoksa doktorun kimdi? olmadı bana özelden yazar mısın??

arkadaşlar bir sorum daha olacak, hizmet hastanesinde doğum fiyatları nedir? zam geldi mi? medical park zam yapmış, normal doğum 1400 YTL olmuş, sezaryenden emin değilim ama o da 2700 sanırım...

düzeltiyorum arkadaşlar sezaryen 2400 olmuş medical park'ta, bunlar ssk'lı fiyatlar..

salı günü yine sordum hizmete fiyatları , ssklı fiyatları normal 1.000 ytl , sezeryan 1.700 ytl..
fiyata doğum harici bebeğin ilk muayenesi , topuk kan testi ve sarılık testi dahil , bir refakatçı da fiyata dahil..

hizmet hastanesinin güncel doğum fiyatlarını bilen var mı????sonunda nihayet bu hastaneye karar verdim ancak doğum fiyatları yüksekse gitmeyi düşünmüyorum. bilen varsa cevaplayabilirmi???

arkadasım sana katılıyorum sekreteri cok uyuz bir şey doktor ondan bin kat iyi ne sanıyosa kendını

Selam arkadaşlar ;

Ben de Meltem Hanıma gidiyorum suanda 36 + 4 haftalık hamileyim . Meltem Hanımdan çok memnunum . Bu benim ikinci doktorum kendisi bana cok güven veriyor kaldı ki hep erkek doktor istemisimdir ama suanda Meltem Hanım da cok rahatım . Nst ye baglanırken dogum katında oluyorum ve ozellikle onun cogu hastasının normal dogum yaptıgına sahit oluyorum zaten kendisi sezeryan mı olucam normal mi diye bi soru asla kabul etmıyor bi sorun yoksa sezeryanın s si gecmıyor . Yardımcısı Hafize Hanım dan da cook memnunum evet hasta yogunlugu oldugu icin orada en az yarım saat beklenebiliyor ama onemli degil . Ozellikle normal dogum yapmak isteyenler Meltem Hanımı tercih etmeli diye dusunuyorum .

çarşamba günü meltem eğilmeze gidicem,bakalım nasıl geçecek.fiyatlar hakkında bilginiz var mı kendisi hizmet hastanesinde.biraz korkuyorum aslında...

Arkadaşlar ben hamileydim ve meltem hanıma gidiyordum.Meltem hanımın azarladığını yada teslediğini görmedim ancak benim hamileliğim malesef 5 aylıkken son buldu meltem hanımdan gittiğim sürece memnundum ama doğum yaptıktan sonra gittiğim başka bir profösörden bana verdiği bazı bilgilerin yanlış olduğunu öğrendim.Kendisi sorunsuz bir hamilelikte iyi bir doktor olabilir ama riskli gebeliklerde zayıf olduğunu düşünüyorumm.Bana koyduğu teşhis yanlış çıktı.Meltem Hanım neyse ama sekreteri hafize tatmamiyle saygısız ben acil gittim rahatsızım dedim, beni kapıda bekletti içeri girince doğum başlamıştı ( zaten kontrollerim sırasındada kafasına göre hasta aldığını lakayıt bir şekilde insana ismiyle seslenmesi ,suratsız ve saygısızlı hangi birini sayıyımm ki benn.Ama hizmet hastanesinin doğum katında çalışan ebe,hemşire ve hasta bakıcılar mükemmeller.Başka rahatsızlıklarımdan defalarca hastanelere gittim onlar kadar iyisini görmedimm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…