canım bu mesajı şimdi gördüm kıyamam ben sana , kimbilir ne zor günler yaşadınız :1shok: şimdi bebişinin sağlıklı oluşuna çok sevindim , Allah uzun ömür versin ona da sana da
egememiz hizmet hastanesinde sezeryanla mı doğum yaptın anestezi doktorları nasıl memnun kaldınmı
Egemiz canım çok geçmiş olsun çokşükür allah bebeğini sana bağışlamış...canım sana bişey daha sormak istiyorum..hastanenin kendi doktorumuydu doktorun...yoksa dışardan mı geldi ...ben hizmet hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum ama doktorum dışardan gelicek...doktorumu çok seviyorum ama ücreti yüksek dışardan geldiği için hastane parası ilede çok fazla oluyor.hizmet hastanesinde sait bey varmış omuydu doktorun
merak ettim sakıncası yoksa doktorun kimdi? olmadı bana özelden yazar mısın??[
merhaba
çok teşekkür ederim.benimde doktorum dşardan geldi.malesef dediğin dibi çok pahalı oluyor.bizim bide küvöz parasıda vardı.şimdiki aklım olsa o hastanenin doktorlarından birine giderdim.insan bebeği için en iyisi olsun istiyor parayı gözü görmüyor ama ben 2008 martta doğum yaptm o zaman bile 150 milyon ödüyordum muayeneye.ve sonuçta noldu benim doktorum o gün saat 5 te muayene etti ve herşey normal dedi.ama ben gece 2.30 da doğum yaptım.ağrm var dediğim halde hemde.hastaneye gittiğimde 10 cm açıklık vardı.hastanedeki ebe hemen alttan muayene etti benim doktorum onu bile akıl edemedi.
doktoru seçmemdeki en hayırlı olay ise çok iyi ve ünlü bir doktorun eşi olmasıydı ve doğuma eşi ile birlikte girdiler.doğumu eşi yaptı.ve yaptığı en zor sezeryan olduunu söyledi.hastanede kaldığım süre içindede kendi doktorumdan daha iyi ve alakalı davrandı.
kızlar merhaba , ben mecburiyetten doktorumu degistiriyorum , evime yakin oldugu icin ve orda dogum yapan arkadaslarim cok memnun oldugu icin hizmet hastanesine meltem hanıma gitmeye karar verdim.. gecen gun randevu icin aradım , meltem hanımın asistanıyla gorustum ve sok oldum resmen :bbo: kadın nasıl kabaydı anlatamam , benim bugune kadar devam ettigim doktorum da hemsireleri de o kadar tatlıydı ki karşımda bu kadar kaba bir insan gorunce moreim bozuldu :teselli: zaten hassas bir donemdeyim , doktor degistirecegim icin sıkıntılıyım , hic hos degildi kadının konuşması acaba doktor da öyle midir , randevuyu iptal mi etsem.. aranızda metem hanıma gidenler var diye hatırlıyorum mesajlardan , bana moral verin yaa ben ağlarım bu kadının karşısında kaba ve ilgisiz davranırsa :a015: zaten herşeye zırlıyorum bu aralar , offf yaaa iyice karman çorman oldum.. moral verin bana lütfennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?