hizmet hastanesi hakkında yardım

Merhabalar arkadaşlar. Bende 22 hafta 2 günlük hamileyim. Biz bir kız çocuğu bekliyoruz. Hizmet Hastanesi'nde Meltem Hanıma gidiyoruz hamilelik öncesinden beri. Fakat son 2 kontroldür sürekli kiloma takmış durumda. Halbuki kilomda hiç bir şey yok, bir ara kilo verdiğim için hamile kaldığım kilodayım şu anda. Her gelenede aynı şeyi söylüyormuş. Hatta uyulması gerekenler diye 3-4 dosya kağıdı çıktısı verdi bize. Tatil yasak, marmara dışına çıkarsan günü birlik kalma yok, yemek az ye, haftada 1 cinsel ilişki serbest belli bir aydan sonra kesinlikle yasak vs... Bunlar gibi herkeze verdiği bir takım kurallar var. İnsanın hamileliği ağır geçer anlarım uzağa gitme der, çok kilo alır fazla yeme dikkat et der, ama Meltem hanım herkeze bu kağıdı veriyor sizce bunda bir terslik yokmu ?

Valla ben 2.5 aylik hamileyken pasal gibi 15 gun bodrumda tatilimi yaptim, simdi de turp gibiyim.. Kilo tabi fazlasi bizim icin zararli, eklem baglari gevsiyor dizler ayk bilekleri tasiyamaz hale gelip zorlanmasin zedelenmesin diye... Ama az kilo almak da bebek icin iyi degil bi de herseyden onemlisi kiloyu stres yapmamak lazim. Kilolu insan doguramaz diye bisey yok ben youtube vidyolarinda neler seyrettlm, kadindan benim gibi iki tane cikar, catir catir doguruyor... Seker tansiyon gebelik suresince kontrol altindaysa sorun olucagini sanmiyorum..

Hamileliğimi yeni öğrendim ve tabi ki doktor - hastane telaşına düştüm.
Eşim bi arkadaşından Hizmet Hastanesi/Meltem Hanım'ın adını almış. Önümüzdeki hafta için randevu almayı düşünüyorum.
Yakın zamanlarda Hizmet Hastanesine giden, Meltem Hanımın hastası olan varsa bana bilgi verebilir mi?
Bi kaç kişiye özelden msj atmayı denedim ama yeni üyeyim diye olmadı :O
Herkese çok teşekkür ederimm:)

merhaba
ben mart ayında doğum yaptım.dr meltem hanımdı.ben memnun kaldım.diğer arkadaşların bahsettiği gibi biraz kilo takıntısı var.bence hastalarının gereksiz yiyip kilo almasını önlemek için sıkıştırıyor.ben 12 kilo aldım ama eminim hızlı gidiyorsun diye sıkıştırmasaydı 22 kilo alırdım:)çok hızlı muayene ediyor demişler ama bakması gerekenlere zaten bakıyor.özel muayenehanede o kadar para alan dr da 1 saatin sonunda aynı bilgileri veriyor.
sonuç olarak ben meltem hanımı sevdim gayet ilgiliydi.2 çocuğumuda hizmet hastanesinde doğurdum.anestezi dr dan hasta bakıcılarına kadar kesinlikle mükemmeller.

hemen cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim.
az önce meltem hanımdan randevu almak için aradık, aralık ayına kadar randevuları dolu dediler.
çok da içime sindirmiştim onu daha görmeden, yıkıldım resmen.
hizmet hastanesi hakkında hep hep olumlu yazılar var.
diğer kadın doğum doktorları nasıl peki, var mı bir bilginiz?

malesef randevular hep dolu oluyor.bence siz ilk randevuyu hemen alın.hamilelere sonraki randevuları belirliyorlar.ilki için biraz beklemiş olacaksınız ama.bende 1 ay beklemiştim.sait beyin de çok hastası var ve çok memnun benim duyduklarım.hatta bir arkadaşım şu anda ona gidiyor.hakan bey daha yeni diğer doktorlara göre.pek bilgim yok ama ben orada beklerken sekreterine aratıp hastalarınla konuştuğunu gördüm.onun daha az hastası oluyor genelde.hastane olarak gerçekten çok iyi.bebek hemşireleri ve ebeler hasta bakıcılar.çok memnun kalacaksınız.

egemiz çok çok saol.
Aralık1'e aldım randevumu. ilk öğrenince izmirde bi doktora gitmiştim. o iki hafta sonra doktora git demişti. şimdi 3 hafta olmuş olacak ama sen ben de bekledim demişsin,rahatladım.
bişiler sorup fikir/bilgi alabileceğim kimsem yok ve sürekli panik oluyorum.
daha çook zaman var ben bu panikle ne yapıcam derken senden hemen cevap almak süper iyi geldi.
kontrole gidip dönünce yine yazarım:)

meltem hanımı kesinlikle tavsiye etmiyorum , sebebi tamamen davranısları, kesinlikle hamile psikolojisinden zerre anlamıyor, hamile birine nasıl davranması gerektiğini bilmiyor ayrıca telefonla ulasmaya calistiginizda asistanı ile gorusmek zorunda kalıyorsunuz, kendisi onun yanında oldugu halde teli alıp konusmuyor, dolayısıyla özel hastane mantıgı *bence* ortadan kalkmıs oluyor, hastane guzel , fiyatları iyi , ancak randevu icin saatinizden sonra cok fazla beklemek zorunda kalıyorsunuz, meltem hanımın tıbbi bilgisine birsey diyemem, olumsuz bir durum yasamadım ancak hamilelik cok ozel bir surec, insan ilgilenilmek istiyor ben tüm gittiğim zamanlar boyunca tek bir kez bile kendisini aramamıstım, bir kez aramak zorunda kaldım onda da asistanı aracılığı ile konustu, ben davranısları sebebiyle artık gitmiyorum, karar sizin tabi, gidin deneyin, dediğim gibi ben davranısları sebebiyle hic memnun kalmadım, ama doktorluk kısmına bir sey diyemem, o konuda kotu bir sey yasamadım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…