kızlar sait halil hakkında ne düşünüyorsunuz.hizmet hastanesinde dogum yapanlar varmı acil yorumlarınızı bekliyorum...
kızlar sait halil hakkında ne düşünüyorsunuz.hizmet hastanesinde dogum yapanlar varmı acil yorumlarınızı bekliyorum...
İnşallah Sait Bey de doğum yapanlar cevap yazar çünkü ben çok tereddütteyim.Ben Sait beyin hastasıyım ama galiba artık devam etmeyeceğim.Hastane olarak Hizmet hastanesi içime siniyor ama aynı hastanede başka dr. la devam etmek hoş olmayacaktır.Ne yapacağım bilemiyorum o nedenle..Fiyat ve kalite olarak Hizmet Hastanesine yakın başka bir hastane bulmam gerekecek.
ne gibi tereddütleriniz var merak ettim.
kesinlikle katılıyorum. cok fazla acıklama yapmıyor. belki kötü bir sey görmediği içindir. ama bu dönemde bunu bekliyorsunuz. ben cok arastıran bir anneyim.zamanı geldiğinde bazı testleri kendim sordum.doktorun biraz daha ilgili davranması gerekir. tüm bunlara ragmen tabiki kötü bir dr demek istemem. sadece ilgisiz gibi görünmesi rahatsız edici geliyor.
arkadaşım ben de meltem hanıma görünücem bu hafta.hastanedek, fiyatlardan haberin var mı muayene ya da test fiyatları??
Kızlar bende hizmette doğum yaptım 6 ay oluyo ve ınanılmaz memnun kaldım harıka bir doktor ve bende itinayla kafasını şişirmiş bir hastasıyım ama hiç benı gecıstrıdığını görmedım okadar moral dolu bır ınsankı sezaryan ıcın amelıyathaneye gırdığımde bıle 15 dakıka espırı yapıp benı sakınlestırmye calıstı doğum katları harıka temız ferah hemsıreler ınanılmaz ılgılı cocuk doktorları saat bası yanınızda size özel görevlendıılen bebek hemsırelerı daha ne olsunkı ınsan hamıleyken daha hassas oluyo ama inanın doktor konusunda saait beyın ustune tanımam hayırlı doğumlar
canım sanırım fiyatlar dr göre değişiyor. ben doğum fiyatını muhasebeye sordugumda dr hangisi diye sormuslardı.normal doğum 1600 sezeryan 1900 tl dediler ayrıca kuaför ve fotoğraf hizmeti bedava.
muayene ssk lı 67 tl. sosyal güvencen yoksa üzeriene %30 koy.tahlillerdede fiyatlar cok değil ama ucuzda değil onu belirteyim.
Durumumuz benziyor galiba sizinle.Ben de çok araştıran bir anneyim hem de sağlık sektöründe çalışıyorum nedenle dr.un boşvermemesini ve açıklayıcı olmasını bekliyorum doğal olarak.
Ve bazı noktaların atlandığını görünce de uygun bir dille hakkımı arıyorum haliyle.Ama sonuç alamıyorum malesef.Sağlık konuları ego meselesi olmamalı kesinlikle.Umarım siz bizim yaşadığımız sıkıntıları yaşamazsınız.Şimdi tekrar dr. araştırmasındayım..
bende aynen sizin gibiydim dr gittiğimde işte bu haftada tırnakları oluştu ciğerleri şöyle gibi anlatırdım doktorumda süpersin sen bana neden geliyorsun zaten araştırıyosun meraklı bir annesin derdi.inanılmaz rahattım doktorum çok çok mükemmel herkese böyle bir dr versin allah şanslıydım ki her soruma yanıt alabiliyordum doğumda çok başarılı geçti sezeryanla oldu oğlum hizmet hastanesiyle eşdeğer olarak ethica olabilir bence.benim doktorum acıbadem beylikdüzünde çalışıyor ama doğum için her yere gidiyor.allah gönlünüze göre versin inşallah doktorumu herkese tavsiye ediyorum.
Acıbadem Beylikdüzündeki dr.unuzun ismi nedir?muayenesi ne kadar acaba?İkinci şık olarak Ethica yı düşünüyorum zaten.Ali Paşa bey e muayene olmuştum iyi bir dr. onunla devam etmeyi düşünebilirim.Üstelik 4 boyutlu ultrasonu var ve muayene 55 tl..BakırköyDevlet Hast. başhekim yardımcılığı yapmış daha önce.Ethica da tek tereddütüm doğum fiyatı yüksek olabiliyor diyorlar.Gerçi Hizmet Hastanesi ile hemen hemen aynı galiba doğum fiyatları.
Acıbadem Beylikdüzündeki dr.unuzun ismi nedir?muayenesi ne kadar acaba?İkinci şık olarak Ethica yı düşünüyorum zaten.Ali Paşa bey e muayene olmuştum iyi bir dr. onunla devam etmeyi düşünebilirim.Üstelik 4 boyutlu ultrasonu var ve muayene 55 tl..BakırköyDevlet Hast. başhekim yardımcılığı yapmış daha önce.Ethica da tek tereddütüm doğum fiyatı yüksek olabiliyor diyorlar.Gerçi Hizmet Hastanesi ile hemen hemen aynı galiba doğum fiyatları.
canım merak ettim dr problemi czüldümü,cvs yapıldımı...
Prof.da ayrıntılı ultrason yapıldı problem gözükmüyor herşey yolunda ama isterseniz AS yada KS yapabiliriz dedi.İkilide sonuç iyiydi, üçlüde de risk 1:250 olduğu ve ayrıntılıda problem olmadığı için karyotip incelemeyi direkt önermedi yani.Dr.konusunda daha karar veremedik tanıdık dahiliye dr.arkadaşımdan yardım istemiştim ondan haber bekliyorum bakalım.Sorduğun için teşekkür ederim senin sayılı günler iyi geçiyordur umarım:)
benimde 35 hafta oldu. şimdide tansiyonum biraz yükseliyor. hayırlısıyla gercekleşse doğum diye bekliyorum:)problem olmamasına cok sevindim.aklıma jfk da bir dr geldi.utku bey vardı.doç. kendisi
istersen onuda bir araştır. şeker bir dr. ben sait beyle ikisi arasında karar vermiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?