hizmet hastanesi ve dr sait halil

canım benim 120:1 cıkmıstı.hcg 2.96,benim kücük kücük sancılar basladı.doğuma hazırlık sancılarıymış.
inan zaman o kadar cabuk geciyorki.benim as yaptırdıgım günden sonra zaman nasıl gecti inanamadım.5 aydan sonra cok hızlı gecti.ben inanıyorum ki seninde saglıklı gecicek.jfk ile ilgili o zaman cok arastırma yapmısıtım.Ameliyethanesi yenilenmiş tertemizmis. fiyatlarda hizmete yakın hatta utku beyin galiba 65 tldi.

Ya inşallah çabuk geçer.. önceki haftalarda düşük korkusu vardı sonrasında genetik risk filan derken şimdi erken doğum korkusu sardı..rahat yok doğuma kadar.30 lu haftalara varınca rahatlarım gibi geliyor.Hcg mom değeri mi 2.96?Benim hcg yüksek takıldım oraya
Peki ayrıntılıda Atıl Hoca herhangi bir şey gördü mü?yoksa siz kendiniz mi AS istediniz?çünkü 1:120 herkese AS yapıyorlar mı?

mom 2.93, correct mom 2.96 tam hatırlıyamadım ama dr 2.96 işartlemiş simdi baktım.yanınada 2.5 yazmış galiba normal değeri oluyor.atıl hoca ayrıntılıda her sey cok normal dedi.yinede as yaptı.erken doğumda olmaz hayırlısıyla gider. banada hep öyle geliyordu.ben 10 gün kanamayla yattım..progesteron aldım cok seyler gecirdim. düser diye cok korkuyordum.galiba annelik iç güdüsü böyle endişelendiriyor. birde 250 altında olunca as yapılıyormus

Sen AS yi de atlatmışsın, erken doğum korkun da kalmadı iyice rahatla, en rahat en mutlu dönemin şimdi bol bol tadını çıkar.Normal doğum mu sezaryan mı olacak hayırlısıyla belli mi?
Annelik için neler yaşıyoruz nelere katlanıyoruz gerçekten ben de 17.haftaya kadar yattım sürekli..sağlıkla kucağımıza alalım inşallah..
Ben aslında sadece hcg için evham yapıyorum, ikilide hcg normaldi sonra üçlüde daha da düşmesi gerekirken aksine yükselme olunca canım sıkıldı.Hcg sadece down sendromunda değil Allah korusun gebelik komplikasyonlarında da yüksek çıkabiliyor aynı AFP gibi.Neyse artık doktoruma karar verince bunları konuşucam.Sen Utku bey e gittim demiştin, peki Sait bey le kıyaslarsan nasıl?Sen niye ona devam etmedin sakıncası yoksa?

as büyük travmaydı,birde 5 ay her gün kusmalarım var şimdi rahat yemek büyük lüks benim için:)
hcg değeri konusunda ayrıntılıda hocayla konustun mu? kötü olsa gözünden kacmazdı diye düşünüyorum.Ben Utku beye calışırken tanıtım için gidiyordum. hamilelik dönemimde hiç gitmedim arastırmacı bir dr du.Dr arayısım dönemindede aklıma geldi ama sait beyi daha iyi tanıyordum ve hizmet hastanesini beğeniyordum o nedenle böyle bir tercih yaptım.utku bey sıcak ilgili görünüyordu o zaman hastalarına karsı bilemiyorum tabii..bir dene istersen belki frekansınız tutar:)

Hcg yi hocaya sordum hatta belli aralıkla baktırayım mı diye sordum yok gerekli değil dedi.Gebelik komplikasyonu açısından fetus organ ve uterin arterler dopplerde bakılıyor ya herşey yolunda tehliken yok dedi..Ama tabi ki kromozom anamoli yoktur diye %100 ayrıntılıda garanti veremiyorlar.Ama AS yi isterseniz yaparız dedi daha gerekli görse yapalım derdi herhalde.İki çift bizden önce muayeneye girdi konuşmuştuk AS hiç düşünmüyorlardı ama hemen o gün AS yapıldı onlara.Demek bazılarını hoca yönlendiriyor diye düşünüp avunuyorum..Sen ilaçda kadın-doğum çalışıyordun herhalde şanslısın:)
Ben dermatoloji çalıştım ağırlıklı o yüzden kadın-doğumcu portföyüm yokUtku bey araştırdım bugün sana özelden yazarım sonucu.

Özelden msj gönderemiyorum anlayamadım bugüne kadar gönderiyordum ama şimdi hakkınız yok diyor..neyse buradan yazayım kısaca, dr.arkadaş Utku bey i önermedi onun yerine Jfk da yeni başlamış Ali Osman Koyuncuoğlu nu tavsiye etti.Daha önce Şafak daymış.Pek bir bilgi bulamadım hakkında tüp bebek dr.u galiba..karar vermedim daha bakalım hayırlısı sağ salim kucaklarımıza alalım bebeklerimizi inşallah..Tekrar teşekkür ederim:)

bende özelden mesaj gönderemedim. bahsettiğin dr daha önce hiç duymadım. hayırlı olsun.umarım iyi gider...:)

Ben de çok merak ettim arkadaşınız Utku bey'i neden önermedi acaba? Ben de ona gitmeyi düşünüyordum, ona göre vazgeçeyim???

Ben de çok merak ettim arkadaşınız Utku bey'i neden önermedi acaba? Ben de ona gitmeyi düşünüyordum, ona göre vazgeçeyim???

Açıkçası sebebini bilmiyorum ama herhalde iki dr. arasında tercih açısından Ali Osman Bey i önerdi..
Yoksa eminim dr. olarak O da iyidir.

Ben de şu anda 18 haftalık hamıleyım ve Sait beye gıdıyorum,bıraz anlattıgınız gıbı fazla rahat davranıyor,ama bızım de bence rahatlatan ınsanlara ıhtıyacımız war.Zaten hızmet hastanesı dogum konusunda süper ıyı ..Dogum fıyatlarını bılen war mı yakın zamanda?

ben 2010 yılında sait beye gidiyordum onda yaptım doğumu ilk başlarda sert biri gibi gördüm erkek diye ısınamasamda zamanla hiçde öle olmadığını anladım gayet esprili biri ve muhabbetide çok seviyor birşeyler sorarsan cvp veriyor telde pek yardımcı olamasada yani 3 de arasan akşam 6 7 de anca dönsede yinede ben memnundum kendisinden .çok telaşla gittiğim zamanlarda bile rahatlığı ile beni kasmadı bazı dr lar telaş paniksi bir hava ile gererler insanı ama adam çok tecrübeli yani ciddi olmayan şeyleri abartmıyor gereksiz testler yapmıyor ..şuan yine gebelik düşünüyorum yine ona gidicem ve şöle birşeyde vardı ben o dönem muayane olurken bekleyenlerle muhabbet sırasında 2ci doğumunu hep ona gelenlerle karşılaştım demekki genel olarak memnun herkes yoksa ikinciyi düşünmezlerdi..ayrıca doğumhanede bile çok şaka yapıp ortamı yumuşattı ben sait bey nerde nerde arıyordum maskeli olduğu için tanıyamadım birden ceeee ceeee burdayım diye komiklikler yaptı ben senin yanındayım korkma çoçuğu içinden alana kadar odadan çıkmıcam filan insanı rahatlattı hatta doğum masasaında ben itler gibi korka korka etrafı seyrederken herkes cıvıl cıvıl etrafa gülücük dağıtıyordu ...yani snuç sait halile ..

Ben 2009 da hizmet hastanesinde doğum yaptım. Hem hastaneden, hem de sait beyden memnun kaldım.. Sezeryan ameliyattan cook korkuyordum. AmA ameliyat sonrası 3 günümü cok rahat geçirdim. Sait beyin ameliyattaki başarısından oldugunu düşünüyorum..

Bir arkadaşıma tavsiye ettim. Arkadaşımin 2.doğumunu sait bey yaptı. Ve arkadaşım 1. Ye göre daha rahat gecirdigini söyledi. Ilkinde ameiyat sonrası cok gazi olmuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…