Hizmetçi muamelesi görmek (!)

Aşırı yüz vermişsiniz. Yok artık! eli var ayağı var çorabını niye çıkartayım?

Şımartmayın şu adamları bu kadar
Sonra kendilerini bir nimetten sayıyorlar vala ben 5 yaşındaki çocuğuma bunu yapmam bana muhtaç olmasın bağamsız olsun diye

Kendiniz kaşınmışsınız. Aferine pilav yettiği nerede görülmüş? Hizmette sınır tanımazsanız, beklenti hiç bi zaman aşağı inmez. Eşinize değil, insanoğluna mahsus bi kural bu.

Kusura bakmayın da koskoca adamın pijamasını siz verip kıyafetini kaldırır sonra çorabını da çekerseniz bu olur yani. Kendi yapsın. Bu aşk sevgi değil bildiğiniz modern kölelik olmuş. Üstelik hamilesiniz bir de.

hamile olan sensin eğilip kalkman zor oluyodur onun sana çoraplarını giydirmesi gerekir senin değil. dilinin ayarı olmasına da gerek yok. ne duyması gerekiyorsa onu söyle.

Size böyle davranma hakkını ona siz vermişsiniz zaten. Sevdiğim için yapiyorum diyeceksiniz ama sevgiyi göstermenin kendinizi ezdirmeden göstermenin baska yollari da vardır. Bu saatten sonra dilimizin ayarı da kaçsa, düzgünce de söyleseniz bir şey değişeceğini sanmıyorum. Haklılık payınızı bile ona kendi ellerinizle teslim etmişsiniz. Bütun haklar kendisinin zannediyor şimdi..

Sözle, konuşmakla değişmez bu durum. Yavaş yavaş pratiklerle evdeki bu düzeni kendi lehinize değiştirmeye çalışın. Ekstradan yaptığınız ve fazla bulduğunuz her şeyi bir bir tespit edin ve hergün birini yapmayı bırakın. Böyle şeyler süreç ve alışkanlık işidir. Zamana yayarak evde yeni bir düzen tasarlayın. Bu tavırlarınızda da kararlı olun. Bakın yargılayıcı ya da cezalandırıcı olmaktan bahsetmiyorum burada. Sadece olması gerektiği kadarını yapacaksınız ve eşinizin de kıymet bilmesini sağlayacaksınız bu kadar basit.

Al bitane daha erkek olmayi adamlik ! Sanan zavalli.. Kadinin düsmani yine kadin, bunu da bi anne yetistirmis sizde besleyip büyütmüssünüz masallahh,siz icinizden gelerek yapiyorsunuz o sizin icin ne yapiyor ?

Benimde esimi annesi ve ablası oyle yetistirmiş. Calistgm halde aynisini bekledi kustah ve saygszca tabi boyle evlilik yürümuyo. Bosanmak uzereyiz.

Bir kadın olmasa açlıktab ve pislikten ölecek tiplere nasıl dayanıyorsunuz bilmiyorum. Ya bir insan eşyalarını dolaba kaldırmaktan aciz olabilir mi? Böyle bir insan sevilir mi? Pencereden aşağı atarım. Bizde çocukken böyleydik annem pencereden attı hepsini dersimizi aldık yani..ama biz çocuktuk.

Benim çevremde gördüğüm bütün erkek çocukların anneleri sularına kadar ayaklarına götürüyo 3 4 sene sonra ergenliğe girecek koca çocuklara dahi hizmet ediliyor bu çocuklar bir gün büyüyüp evlendiklerinde annelerin bakıcılık görevini eşler üstleniyo bu döngü böyle devam edip durdukça asla değişmeyiz

Cok önemli canim pipileri varya mazallah zarar filan görür Allah korusun !

Kayinpederimi gördüm esinizde....Hatta nüfus cüzdanını benim çantamda taşıyorum tansiyon ilacını ağzına ben veriyorum de kayınvalidemsin diyeyim

Ben kızımı kimsenin hizmetçisi olsun diye büyütmüyorum
Bu ne tölerans
Hizmet bekliyorsa hizmet edecek
Artık yok öyle bir dünya

Az ye de kendine hizmetçi tut! diyebilirsin....

Bu malum koca kişisi çoraplarını sürekli yere atıyor.
Yapma yavrum,etme aslanım,dur kaplanım dedim dedim anlamadı....
Beyimizin coraplarını kirli sepetine tasidim..Surekli...Baktim olmuyo corabı halının orta yerine attım...
Üzerinden zıplaya zıplaya geçti...
Adam arsız...
Umrunda bile degil...
Sonra birgün baktım corap yine yerde....
Seslendim geldi yanıma.
Bu corap neden yerinde degil dedim
Unuttum vs bıdı bıdı.
Bu corabın yeri burası degil dedim açtım pencereyi fırlattım corabı.
O gün bugündür benim corapları da o götürür kirli sepetine sagolsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…