Hizmetçi muamelesi görmek (!)

Kaldırdınız mı?
Kaldırdınız mı yazınca konunun genelini baz alarak totosu nu mu demek istedim?
Konu sahibi arakadaşım sizin içi tavsiyem konuşmak yerine kendinizden verdiğiniz tavizleri biraz kısıtlamanızı tavsiye ederim.. Çünkü erkeklerin yüzde 80 i konuşmaktan anlamıyor protesto şart

Hata sizde siz alistirmissiniz şimdide tepenize çıkıyor.

Hizmetci bile bu kadarini yapmiyo. Yaptiginiz guzel bisey ama anlayana. Hormonlarla alakasi yok. Ben kocama cocugu uyut bile demiyorum. Ay cok yorgunum dediyimde hemen anliyo cocugu uyut dediyimi, ben uyuturum der hemen. Girer odaya, cocugun oyuncaklarini toplar, uyutur gelir. Yapmazsa laf sokarim, trip atarim))) Eş dediyin anlayişli olmali, yardim etmeli her seyde. Bence kocanizla acikca konusun, yardim isteyin, hamileyim yardima ihtiyacim var deyin, sizi seviyorsa anlar ...

Ne ekersen , onu biçersin demiş atalarımız bu içinde bulunduğunuz durum bir sonuç ve bir daha böyle sonuclar almak istemiyorsanız kendinizi sınırlayın hizmet konusunda yani kısacası abartmışsınız zamanında , abartmayın derim...

Abooo kisura bakma ama kocan tam bir ne desem yani hic kibar ve düsünceli degil tam bir hanzo.

Off benimkide aynısını yapıo yaa o çoraplar sürekli yerde, bendemi aynısını yapsam

Kısasa kısas yapmak istiyosan bundan sonra ondan bişey isteyeceğin zaman (mesela market alışverişini o yapıyorsa) şunu bunu al diyebilirsin. Ya da şu kadar para bırak para lazım diyebilirsin.
Onun sana dediği tavırla.
Ama güzellikle halletmek istiyosan pijamasını eline vermek gibi işleri bundan sonra yapma, sorarsa da haketmediğine karar verdim dersin.
Gerçi bu şık da kısas oldu ama bnce bu işin güzel yolu yok galiba gıcık oldum!

böyle düşünür ve davranırsanuz katlanarak devam eder davranışları ama
Taktik yapıyo aklınca ona taktiğin kralını göstermelisiniz hazır bebek doğmamışken. Yoksa bebek doğunca daha çok zorlanırsınız
Size hamileyken bile günlerce küsebilecekse durup düşünmeniz gerekirken siz pohpohlamaya devam ediyorsunuz. Böyle olursa erkekler devam eder kendini ağam paşam sanmaya.

Son tartışmamızda taktiğin kralını gösterdim ben ona kuzu kuzu gelip özür diledi, ama yapıo bazen ööle, bazı huylar ne yaparsam yapym değişmio maalesef, aileden nasıl gördüyse öyle devam ediyor

Allah askina sevginizi baska turlu gosterin kocalariniza. Corabini cekmek nedir?
Sizin gibiler ileride kaynana oluyor iste.
Karsindaki adama cocuk gibiymis gibi davranmayacaksin. Annesi misiniz? Kocaniz bebek mi?

Bir dengeyi tutturun artik yahu.

ben anlıyorum sizi hamilesiniz kırmak için de yazmadım sadece çorabını bile ortaya atmak değiştirilebilir bişey gibi geldi
Hiç hijyenik değil çünkü. Eminim çok temiz ve güzel giyinip evden çıkıyordur. Yani sadece size güveniyor demek istemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…