- 9 Nisan 2012
- 6.374
- 15.696
- 448
- Konu Sahibi Amazing family
-
O kizlardan biri oldugum icin 3 oglumu tam aksi yönde egitmeye calusiyorum Rabbim gönlüme göre verir insallah.Kendi suyunu almaktan aciz erkek çocukların kız kardeşleri yada ablaları da bu erkek çocuğa hizmet etmeleri gerektiği öğretilerek büyüyor çok çok vahim bir durum
Aynen öyle kesinlikle haklısınız ne mutlu kızınızın sizin gibi bir annesi varBen kızımı kimsenin hizmetçisi olsun diye büyütmüyorum
Bu ne tölerans
Hizmet bekliyorsa hizmet edecek
Artık yok öyle bir dünya
Kaldırdınız mı yazınca konunun genelini baz alarak totosu nu mu demek istedim?Kaldırdınız mı?
HarikasinızO kizlardan biri oldugum icin 3 oglumu tam aksi yönde egitmeye calusiyorum Rabbim gönlüme göre verir insallah.
Off benimkide aynısını yapıo yaa o çoraplar sürekli yerde, bendemi aynısını yapsamAz ye de kendine hizmetçi tut! diyebilirsin....
Bu malum koca kişisi çoraplarını sürekli yere atıyor.
Yapma yavrum,etme aslanım,dur kaplanım dedim dedim anlamadı....
Beyimizin coraplarını kirli sepetine tasidim..Surekli...Baktim olmuyo corabı halının orta yerine attım...
Üzerinden zıplaya zıplaya geçti...
Adam arsız...
Umrunda bile degil...
Sonra birgün baktım corap yine yerde....
Seslendim geldi yanıma.
Bu corap neden yerinde degil dedim
Unuttum vs bıdı bıdı.
Bu corabın yeri burası degil dedim açtım pencereyi fırlattım corabı.
O gün bugündür benim corapları da o götürür kirli sepetine sagolsun....
Off benimkide aynısını yapıo yaa o çoraplar sürekli yerde, bendemi aynısını yapsam
Kirli çorabı çantasınada koyabilirsin işe yarıyor tecrübe ile sabittirOff benimkide aynısını yapıo yaa o çoraplar sürekli yerde, bendemi aynısını yapsam
Benimkinin saçma sapan şeylere günlerce küsme huyu var canım, böyle bişey yaparsam en erken doğumda normale döner:) huzursuzluk olmasın şimdi :) ama aklımda bulunsunTepkisini kestirebiliyorsan neden olmasın :))
Buda aklımda, teşekkürler :)Kirli çorabı çantasınada koyabilirsin işe yarıyor tecrübe ile sabittir
böyle düşünür ve davranırsanuz katlanarak devam eder davranışları ama="Uyuyamayanguzelll, post: 54313517, member: 709040"]Benimkinin saçma sapan şeylere günlerce küsme huyu var canım, böyle bişey yaparsam en erken doğumda normale döner:) huzursuzluk olmasın şimdi :) ama aklımda bulunsun
Son tartışmamızda taktiğin kralını gösterdim ben ona kuzu kuzu gelip özür diledi, ama yapıo bazen ööle, bazı huylar ne yaparsam yapym değişmio maalesef, aileden nasıl gördüyse öyle devam ediyorböyle düşünür ve davranırsanuz katlanarak devam eder davranışları ama
Taktik yapıyo aklınca ona taktiğin kralını göstermelisiniz hazır bebek doğmamışken. Yoksa bebek doğunca daha çok zorlanırsınız
Size hamileyken bile günlerce küsebilecekse durup düşünmeniz gerekirken siz pohpohlamaya devam ediyorsunuz. Böyle olursa erkekler devam eder kendini ağam paşam sanmaya.
ben anlıyorum sizi hamilesiniz kırmak için de yazmadım sadece çorabını bile ortaya atmak değiştirilebilir bişey gibi geldi="Uyuyamayanguzelll, post: 54313952, member: 709040"]Son tartışmamızda taktiğin kralını gösterdim ben ona kuzu kuzu gelip özür diledi, ama yapıo bazen ööle, bazı huylar ne yaparsam yapym değişmio maalesef, aileden nasıl gördüyse öyle devam ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?