Hizmetçi muamelesi görmek (!)

Alistirma .As dese yere atarim.Corabini falan da cekmem . Hoşgeldin diye yatak odasina eslik etmem.Bunaldim ya .Topla cope at elbiselerini bir daha yapmaz. az yesin bir usak bulsun.

Kızlar biraz karşılıklı aslında. Eşimde anlayışlıdır. Hamileyim diye birçok işe yardım ediyor istediğimi geri çevirmiyor. Yemek yaparkende erken gelirse bazen o yapar. Ben bunları yazmadım atladım ama. Bugün yaşadığımız sadece üslup problemiydi. Yoksa çalışmasına rağmen bana evde desteği çok temizlik yemek çocuk bakımı olsun. Hakkını da yemek istemem. Öyle olmasaydı evet haklısınız şımartmış olurdum. Ama bunun karşılığını da alıyorum. Az önce de konuştuk işten dolayı çok sitresli olduğunu ondan tepkili yaklaştığını söyledi. Bir daha sorun yaşamayız inşallah. Herkese teşekkür ederim tek tek yazamadım. İyi geceler

İçinizdeki o geyşa ruhunu ben de taşıyorum ama eşimden böyle tepki görmüyorum görsem asla yapmam kalsın orda kıyafetleri elimi sürmem
yap diyorsam yapda ne demek

babam belinden rahatsiz egilemedigi icin annemde bazen cekiyor ama oyle kocayi pasa yerine koyupda yapmiyor diger zamanlar ... cok yuz vermissin. Neden bu kadar yuz verdin ?

Kocanın eli ayağı var dimi cnm kendi yapsin birak sen yemek di bulaşık di çamaşır vs..bunlari yap kocanın yapacağı şeyleri yapma!alıştırırsan oda ister tabiki.ayrica esin çok vefasız hiç minnet li değil.insan bir sagol falan der ama suç sizin.tepene çıkarma sonra inmez.
Trip at bağır cagir bak öyle daha cazip olursun kolay lokma olma havali ol biraz.kus konuşma ilgisiz kal kendine saygını kaybetme.ne bu ya koca koca koca...sonra bunu yaşarsın unutma annesi değil eşisin.. ..

Eşim ben seni hizmetçi olarak almadım bu kadar iş yapma yazık bu zamanı kendine harca der bnde çok tembelleştim ama eşin yaşam şartlarıyla ilgili bi erkeği memleketinin dışında üni okumaya gitmek çok değiştiriyor

yüz verdik kediye geldi s*çtı halıya olmuş maalesef baştan alıştırmayın bu adamları böyle bacılar yüz bulunca astar istiyorlar işte böyle

Madem giysileri dolaba asmayı senin görevin olarak görüyor ve yap diyorsam yap gibi bir tavırla emredebiliyor. Mesela onun görevide eve para getirmek mi? Bana para ver dediğinde ver diyorsam ver! Yada eve şunu al dediğinde al diyorsam al ben öyle istiyorum! Tavrında konuşsanız ne kadar haklı olurdunuz? İşte o da o kadar haklı. Bazen erkeklere kendi acı ilaçlarından tattırmak lazım.

Sürekli yapınca basına kalmış. Ev hanımlığı bu değil bence. Hele hizmet etmek hiç bana göre değil. Ben olsam artık elimi sürmezdim ama siz yumusakmıssınız

Yohh artık .
O kıyafetleri çöpe atarım .

Yapmışlığım var Bana emretmedı ama ortalıkta bırakıyodu sürekli attım çöpe .
Bir dha yapmadı.

Eşim evlendiğimizden beri ev işleri konusunda çok yardımcı olur, zaten çalışıyorum ve bebeğimiz var hepsine tek başıma yetişmem mümkün değil ancak çalışmıyor olsaydım bile yardımcı olmasını isterdim. En azından düzenli olmasını kendi dağınıklığını toplayarak bana extra bir iş çıkartmamasını.. Hizmetçisiymişim gibi ben öyle istiyorum yap diyosam yap cümlesini kuracak rahatlığı ona vermezdim sanırım. Eşinizi çok rahata alıştırmışsınız onun kafasında artık o işler sizin görevinizmiş gibi bir algı oluşmuş. Ama karşınıza alıp konuşabilirsiniz eşiniz ne karakterdeyse artık nabza göre şerbet derler ya o şekilde yapın bence kimisi sakince konuşmaktan anlar mesela kimisi rest çekilince kafası dank eder düzelir, eşinizin huyunu en iyi siz biliyorsunuz hangi dilden anlayacaksa ince bir ayar verin artık yoksa bu şekilde çok yıpranırsınız

Benim eşimde iç çamaşırlarını banyoda çıkarıp orda unuturdu!
Bi kaç defa ses etmedim. Onun kaldırmasını bekledım 2hafta geçerdi yine ellemezdim. En sonunda banyodaki kıyafetleri ne zaman kaldıracaksın dıye beklıyordum kaldırmadın ben kaldırdım dedı. Ay hünkarım kusura bakmayın bir daha kaldırırım tabiki ama çamaşır sepetıme değil çöpe dedim. O gün bugündür hiç unutmaz. Erkeklere böyle yaranılmıyor kuzum..

ben bu tarz şeyleri kaldıramıyorum. Bu tarz bir kavga yüzünden evi terketmişliğim bile var. Bana çok grur kırıcı geliyor böyle şeyler.şahsen eşim bana böyle birşey dese tüm dolapta ki koyafetleri indirirdim laftan anlamaz bunlar

Alışmış kudurmuştan beter miydi yoksa çok yüz verince astar mı isteniyordu. Kocanızın suratına avazım çıktığı kadar hanzo diye bağırmak ıstiyorum arada belki benim hanzoya da bağırırım :) :) :)

baya bi üslup problemi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…