Hizmetçi muamelesi görmek (!)

Amazing family

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
4.036
10.437
208
Geceniz iyi olsun kızlar ..

Eşimle güzel bir film sonrası benimde iyi olmasını dilerdim ama olmadı maalesef.
Ben ev hanımıyım ve eşimin herşeyini evin herşeyini ben yapıyorum eşim sadece maddi anlamda katkı sağlıyor.
Eşimin ayakkabısını da temizliyorum yeri geliyor çorabını da çekiyorum. Bundan gocunmuyorum lakin bunu benim görevim işim gibi hissettirmediği ve emretmediği sürece!

İşte tam da bu bahsettiğimi yaptı az önce. İşten geldiğinde yatak odasına onunla gider sarılır hoşgeldin der kıyafetlerini alır dolaba koyarım pijamaları hazırdır veririm. Bu sürekli böyle değil tabi bazen öpüp direk sofra hazırlamaya giderim. Oğlumla oynarken üstünü geç değiştirir felan yatağa koyar sonra bende denk gelir yatmadan görürsem koyarım dolaba.
Yemek sonrası hemen filme oturduk ve odaya girmedim. Film gittikten sonra eşime oğlumuzu yatırmasını söyledim bende bulaşıkları kaldıracaktım. İki dakika sonra adımla seslendi (nasıl ağırıma gitti nasıl üzgünüm ) neyse şarkıya girersem çıkamam :) gittim yanına bana söylediği ‘Şunları kaldır’
Allahım sinir oldum. Tutamadım kendimi. Senin elin yok mu ? Bu benim görevim değil yapıyorum evet ama sende yapabilirsin. Mesela beni çağırmak yerine alıp koyabilirdin dedim. Ters ters yap diyorsam yap ben böyle istiyorum dedi
Hamilelikten dolayı hormonlar tavan abarttım mı bilmiyorum ama haksız da olmadığımı düşünüyorum. Gururum incindi. Kendimi eşi gibi değilde hizmetçisi gibi hissettim!
Şimdi ben bunu kalas kocama anlatmak istiyorum ama bu ara dilimin hiç ayarı yok. Kısa ve net nasıl anlatabilirim ona kendimi
Güzel hatunlar bu gururu incinmiş arkadaşınıza var mı tavsiyeniz?
Telefonun başında çaresiz bekliyorum ama çalacak biliyorum diyorum ve hepinizi kocaman yüreğinden öpüyorum

Kotu alıştırmışın çorabını çekmek yok pijamasini vermek bi yemeği çiğneyip vermediğin kalmış yapma her ise yetişme ondan sonra böyle oluyor ıste görev gibi üstüne kalır her iş ev hanımı olsan da hayat müşterek eli ayağı varsa yardımcı olsun olmuyorsa da bari kendi işini yapmayı öğrensin

Pardon ? deyip yere firlatirdim...
Yaptım mi yaptım
Ama bana şunları kaldır demedi
Ben kaldır dediğimde hep unutuyordu bende unutursan çöpte bulursun dedim
Bi daha unutmadı
Ha bu arada ayakkabısını boyamak çoraplarını çekmek mi
Az yesin de uşak tutsun
Ne münasebet?

çoraplarını çekip ağzına tıkmak olabilir aslında, konu sahibinin eşi için

Ya hala saflıkla adamların donuna kadar temizleyip sonra da üstünüze kalmasina üzülüyorsunuz ya şaşırıyorum. Ev hanimiysaniz, is konusunda bu kadar yuz verirseniz ustunuze kalmasi kacinilmaz. 27 yasinda ben bile biliyorum bunu.
Guzellikle anlayacagini sanmiyorum ama ben olsam 'ben bunca işi tek basima yapıyorsam bunun sebebi sana olan sevgimdendir, gorevim olduğundan degil. Ama sen benim bu iyi niyetimi suistimal ederek beni hizmetci yerine koyarsan beni incitirsin ve bu isleri yapmam' derdim kisaca.
Zaten bu durumda hak verecek adam o lafi da etmez, siz kiyafetlerini dolaba kaldirirken iki utanir mahcup olur. Ama o tersine paşa kesilmis. O yuzden düzeleceğini sanmiyorum artik.

Adamı siz böyle alıştırmis olabilir misiniz?

Normali bu zannediyor o da aklınca bu kadar şımartmayın kendi işlerini de kendi yapsın bir zahmet siz eşisiniz hizmetlisi değil

Son düzenleme:
Evde cocuk var ayrica hamilesin..
Corabina kadar cekip eline giyecegi donu dahi veriyorsun..
Adam tabi der kaldir sunu ben boyle istiyorum.
Bende 2 yavru var, dogum iznindeyim suan, esim bana kaldir sunu diyecek.
Gercekten fena ariza cikartirim.
Kesinlikle taviz verme.
Boyle adamlar ben olmasam kim size ekmek getirecek, cok biliyorsan sen calis sen gecindir evi der..
Sor bakalim patronu boyle emir verebiliyor muymus yoksa rica mi ediyormus insan gibi..

Hormon derken? Sendeki hormon mu? Esindekiler mi?

Ben oyLe istiyorum gibi sacma bir sebep sunuyosa bence onun hormonlarda busey olmali :)

Nasil alistirirsan ole gider derler ya.. yaparsin yaparsin 1 kez birskinca yapmayi en kotu sen olursun

Ay bide corap cekmek mi :) valla komiksiniz yeminlen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…