canım çokk geçmişolsun dikkat et kendine
geçmiş olsun canım benim
benimde adet sancım çok oluyor etraftan evlenince geçer diyor herkes ama geçmiyor sanırım :S
merhaba arkadaşlar
23 yaşındayım bekarım yıl başında 65 kg olarak girmek istiyorum benide aranıza alırmısınız
canım vallahi her şey boğazını tutmaktan geçiyor sonra bol bol su tüketmek yağ yakmaya yardımcı bitki çayları içmek ve spor. Formul hep aynı anlayacağın
ben epey kilo verdim ama 57de durdum kaldım 54 olmak istiyorum ama bir türlü olamıyorum ama artık bende yılbaşına kadar arzuladığım kiloda olmak istiyorum
merhaba arkadaşlar
23 yaşındayım bekarım yıl başında 65 kg olarak girmek istiyorum benide aranıza alırmısınız
haklısın canım bogazımızı tutmak lazım sende maşallah güzel vermişsin bende yılbaşına kadar 5kg vermek istiyorum hayırlısıyla
kızlar burasız diyet yapamıyorum kendimi kısa zamanda salı veriyorum burası beni toparlıyor inş bende varım
söyle bir önerim var bu kilo mevzuunda hepimiz malum muzdaribiz ve çok uzun zamana yayabiliyoruz bunu yarişma şekline döksek sanki daha eğlenceli olacak haftanın birinci olan arkaşa o gün kutlama yapsak hediyeler göndersek tabi sanal ortamda yani biraz daha zihin dünyamızı kullansak bunu daha eylenceli bir hale dönüştürsek sanki daha iyi olacak şahsi fikrim ne dersiniz
biraz karışık olmuş ama fena değil :) misafirlikte kendini tutabilmişsin sonuçtahayırlı akşamlar kızlar bugünkü menüm;
sabah: 1 tane az yağda yumurta, 1 dilim ekmek, şekersiz çay
ara: 3 ceviz, çeyrek muz
öğle: yarım kase çorba, 3 kaşık yoğurt
ara: 4 kaşık kısır, 2 lokma kek ( misafirlikteydim)
akşam: 1 kase nesfit+süt ve yarım kase aşure
şimdilik 2 lt su 2 fincan yeşil çay
spor yok malesef okadar toparlanamadım
tebrikler bence çok iyi :)bir öğünde sebze yemeği gibi bişey olsaydı sanki daha iyi olurdu daha çeşitli bir menü yani , bu da kötü değil tabiiKızlar merhaba iyi akşamlar yeni gördüm topiği 2-3 gündür internette problem vardı tam olarak bağlanamıyordum.
diyete tam gaz devammmmm
bugünkü menüm
sabah:
1 etimek
1 domates
1 salatalık
1 demet maydanoz
1 tk beyaz peynir
ara: bol bol siyah çay mecburen
öğle: 1 kase nesfit+ 3 adet diyet bisküvi( 36 kalori)
ara: mandalina
akşam
1 adet haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
maydanoz
yarım közlenmiş patlıcan
ara: 1 elma olur heralde
1 lt su oldu. bugün okula yürüyerek gittim(4 km) sabah artı veli ziyareti vardı bir hayli yürüdüm.
amin canım inşallah tekrar bizlerle birlikte olurbende geldimmmm
hayırlısı olsun hümeyracım
Türkanım da tez vakitte sağlığına kavuşur inşallah
ayyy deme canım bende evlenecem geceçek diye seviniyordumsağol canım.normalde bu kadar olmuyordum ama griple birleşince çok kötü oldum.
banada çok demişlerdi evlenince geçer birde çocuk olursa hepten geçer diye ama kişiye göre değişiyor sanırım.
pekte geçmedi benim
inşallah verirsin canım yeterki kararlı olalım ama neden veremeyelim kihaklısın canım bogazımızı tutmak lazım sende maşallah güzel vermişsin bende yılbaşına kadar 5kg vermek istiyorum hayırlısıyla
canım biraz karışmış sanki ama yinede çok fazla olmamış :)hayırlı akşamlar kızlar bugünkü menüm;
sabah: 1 tane az yağda yumurta, 1 dilim ekmek, şekersiz çay
ara: 3 ceviz, çeyrek muz
öğle: yarım kase çorba, 3 kaşık yoğurt
ara: 4 kaşık kısır, 3 lokma kek ( misafirlikteydim)
akşam: 1 kase nesfit+süt ve yarım kase aşure
şimdilik 2 lt su 2 fincan yeşil çay
spor yok malesef okadar toparlanamadım
canım hiç ekmek yememişin acıkmadın mı gece?Kızlar merhaba iyi akşamlar yeni gördüm topiği 2-3 gündür internette problem vardı tam olarak bağlanamıyordum.
diyete tam gaz devammmmm
bugünkü menüm
sabah:
1 etimek
1 domates
1 salatalık
1 demet maydanoz
1 tk beyaz peynir
ara: bol bol siyah çay mecburen
öğle: 1 kase nesfit+ 3 adet diyet bisküvi( 36 kalori)
ara: mandalina
akşam
1 adet haşlanmış yumurta
1 salatalık
1 domates
maydanoz
yarım közlenmiş patlıcan
ara: 1 elma olur heralde
1 lt su oldu. bugün okula yürüyerek gittim(4 km) sabah artı veli ziyareti vardı bir hayli yürüdüm.
hepimiz dua edelim tez vakitte toparlansın inşallah canımtürkana çok üzüldüm dualarımda inş bu topiğede içim buruk birşekilde yazıyorum bir hikmeti vardır inş ahirette faydası görür
oooo çok güzel menüevet tatlı rekabet fikri benim de hoşuma gitti :)
bu arada menü paylaşayım
sabah
domates,biber,kk peynir,3 zeytin,1 dilim ekmek
öğle
1 kıymalı yumurta,1 dilim ekmek
akşam
5 kaşık ıspanak yemeği,yoğurt,1 dilim ekmek
2 litre su 1 fincan yeşilçay
kızlar hepiniz kabul ederseniz aramızda haftalık yarışlar yapalım dagyolunun dediği gibi haftalık en çok kilo vereni 1. ilan edelim
haftalık en çok spor yapan falan da olabilir
biraz renk katalım diyetimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?