- 14 Mart 2011
- 502
- 78
- 98
- 37
biraz karışık olmuş ama fena değil :) misafirlikte kendini tutabilmişsin sonuçta
tebrikler bence çok iyi :)bir öğünde sebze yemeği gibi bişey olsaydı sanki daha iyi olurdu daha çeşitli bir menü yani , bu da kötü değil tabii
amin canım inşallah tekrar bizlerle birlikte olur
hoşgeldin canım benim :)
ayyy deme canım bende evlenecem geceçek diye seviniyordum
inşallah verirsin canım yeterki kararlı olalım ama neden veremeyelim ki
canım biraz karışmış sanki ama yinede çok fazla olmamış :)
canım hiç ekmek yememişin acıkmadın mı gece?
hepimiz dua edelim tez vakitte toparlansın inşallah canım
oooo çok güzel menü
spor yok mu spor :)
bende menümü yazayım kızçeler :)
sabah
1 dilim ekmek
domates
kk peynir
4 tane zeytin
öğlen
yarım simit (dışarda olduğum için)
akşam
4 yemek kaşığı pırasa
1 yemek kaşığı kadar kavurma
bol salata
1 dilim ekmek
ara
1 mandalina
1 ince dilim ayva
2 litre su olmuştur
30 dakika hareketli müzikler eşliğinde oynadım :)
1 bardak yeşil çay içeceğim şimdi birde
kızlar benide aranıza alırmısınız.bende 68 kiloyum 3haftada 2 kilo verebildim.ben ayrıca kalori sepetini kullanıyorum.gün içinde yediklerimin kalorisini hesaplıyorum.yarışma olursa daha iyi olur.her pazartesi tartılıp yazalım.haftanın birincisini belirlyelim.hırslanmış olruz.boy 1.62 kilo 68 hepinize kolay gelsin.
Teşekkür ederim canım akşam için sebze yemeği olsaydı iyi olurdu eşim sevmiyor yiyor ama severek degil öyle etçi ki anlatamam her öğün et yerbende kendim için hemen kahvaltılık hazırlıyorum.
canım benim nişanlım da inanılmaz etçiyumurta tok tutuyor ama saat 9-10 a dogru acıkıyorum onu da elma yada yeşil çay la bastırıyorum.
ohhh canım bu yürüyerek okula gitmen süper vallahi :)Kızlar hepinize hayırlı güzel günler diliyorum...
az kalori ki tabiki
Yarışma fikrine katılıyorum..ben sizinle hareket etmeye çalışırım.
elma sirkeli suyumu yudumlarkengüzel şeyler düşünmeye çalışıyorum. Bu günde okula yürüyerek gideceğim ve nöbettçiyimmmmm gitsin kaloriler
yasemincim canım sende tabi ki bize katılabilirsingünaydın kızlar
eğer müsadeniz olursa bende aranıza katılmak istiyorum bugunlerde gerçekten motivasyona çok ihtiyacım var
mühim olan kılo vermek değil kiloyu korumak
ben 44 bedende 38 bedene düştüm çok kolay olmadı ama şu iki haftadır ipin ucunu kaçırdım ve 2,60kg geri aldım eğer kendime dur demessem hop 44 bedene geri çıkıcam daha önce soya sosu topiğinde 11 kg verdim oradaki arkadaşlar sayesinde
ben anladım kı ömür boyunca dikkat edeceğim ipin ucunu kaçırdınmı geri geliyo yağ kütlelerim
aslında bunlar bahane biliyorum şimdide çözüm arayışına gidiyorum eğer kı benide topiğinize alırsanız çok sevinirm artık bir geri bir ileri gitmek istmeiyorum hep ileri doğru yol almak ve
60 kg düşmek istiyorum
şimdiden hepinize bol zayıf günler
canım hoşgeldinBen de geldim kızlarrr
Dün yoldan geldim ateslendim topice giremedim zaten menü çok karışıktı
Türkan a da bol dua edelim inş.
Kızlar maalesef dikkat edemedim kaldığım mîsafirhanede yemek yoktu hamurişi ağırlıklı beslendim
Bu hafta kilo verdiğimi hiç sanmıyorum inş almamışımdır.
Olsun pes etmek yok
Topic hayırlı olsun hadi bakalımmmmm
canım kurallarımızı yazacağım bugün ilk sayfaya inşallahHmyrali cnm topicin kurallarını da belirleyelim mi baş sayfaya ekle ne zaman kilo bildirîmi
yapalım vs bazı kurallar olsun ki gevsemeyelim
canım çok mu ara var nemerhaba kızlar 23 yaşındayım 160 boy şuan 70 kgyum
dün yediklerimi sizinle paylaşmak istiyorum ve yarışmak gerçekten güzel olacak hepimiz için
27 kasım
sabah
1 sus bardağı kuşburnu suyu ,1 yumurta,1dilim ekmek,peynir ve maydanoz
iş yerinde bitki çayı
ara
kahveli süt
öğlen
tarhana çorbası,patates salatası,havuç salatası
ara
ayran
ara meyve
akşam evde tavuk pirzolası az ekmek 1 dilim diyelim
arada ceviz 2 tane ve yer elması
ev yapımı canım kuşburnu ama şekerli
12.30da ögle yemegi 14.30 ara ve 16:30 ara çalıştıgım için akşam yemeğini 19:30da yiyorum yanlış mı yapıyorum acaba canım??
ya birde biz topikte toplam 50 kilo verdik gibi havalarımızda olsa rakiplerimizi artıksak öyle sitelerde var insanları hırslandırıyorlar
inş menu paylaşımına ben bu akşamdan itibaren başlıyorum hümeyracım yarişmaya katılan arkadaşları belirle ve o haftta bitmedende kimseyi almasak sanki daha mantklı olur bunu böyle yapan topiklerde var
canım akşam yemeğini geç yediğin için acıkıyorsun haliyle
keşke imkanın olsaydı da akşam 7den sonra yemeseydin
canım akşam yemeğini geç yediğin için acıkıyorsun haliyle
keşke imkanın olsaydı da akşam 7den sonra yemeseydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?