Hmyrali İle Zayıflama Günlüğü

Teşekkür ederim canım akşam için sebze yemeği olsaydı iyi olurdu eşim sevmiyor yiyor ama severek degil öyle etçi ki anlatamam her öğün et yer bende kendim için hemen kahvaltılık hazırlıyorum.

yumurta tok tutuyor ama saat 9-10 a dogru acıkıyorum onu da elma yada yeşil çay la bastırıyorum.

nazar değmesinnn

Kızlar hepinize hayırlı güzel günler diliyorum...

az kalori ki tabiki

Yarışma fikrine katılıyorum..ben sizinle hareket etmeye çalışırım.

elma sirkeli suyumu yudumlarken güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum. Bu günde okula yürüyerek gideceğim ve nöbettçiyimmmmm gitsin kaloriler

Bu arada elma sirkeli suyu önceki zayıfladıgımda sabah akşam balsız tüketiyordum faydasını gördüm. Kokusu olunca cesaret edememiştim bu gün yine içtim. Birde regl oldum biraz ödemimi atsın diye malum yarışma var.

günaydın kızlar

eğer müsadeniz olursa bende aranıza katılmak istiyorum bugunlerde gerçekten motivasyona çok ihtiyacım var
mühim olan kılo vermek değil kiloyu korumak
ben 44 bedende 38 bedene düştüm çok kolay olmadı ama şu iki haftadır ipin ucunu kaçırdım ve 2,60kg geri aldım eğer kendime dur demessem hop 44 bedene geri çıkıcam daha önce soya sosu topiğinde 11 kg verdim oradaki arkadaşlar sayesinde
ben anladım kı ömür boyunca dikkat edeceğim ipin ucunu kaçırdınmı geri geliyo yağ kütlelerim
aslında bunlar bahane biliyorum şimdide çözüm arayışına gidiyorum eğer kı benide topiğinize alırsanız çok sevinirm artık bir geri bir ileri gitmek istmeiyorum hep ileri doğru yol almak ve
60 kg düşmek istiyorum
şimdiden hepinize bol zayıf günler

Ben de geldim kızlarrr
Dün yoldan geldim ateslendim topice giremedim zaten menü çok karışıktı
Türkan a da bol dua edelim inş.
Kızlar maalesef dikkat edemedim kaldığım mîsafirhanede yemek yoktu hamurişi ağırlıklı beslendim
Bu hafta kilo verdiğimi hiç sanmıyorum inş almamışımdır.
Olsun pes etmek yok

Topic hayırlı olsun hadi bakalımmmmm

Hmyrali cnm topicin kurallarını da belirleyelim mi baş sayfaya ekle ne zaman kilo bildirîmi
yapalım vs bazı kurallar olsun ki gevsemeyelim

merhaba kızlar 23 yaşındayım 160 boy şuan 70 kgyum
dün yediklerimi sizinle paylaşmak istiyorum ve yarışmak gerçekten güzel olacak hepimiz için
27 kasım
sabah
1 sus bardağı kuşburnu suyu ,1 yumurta,1dilim ekmek,peynir ve maydanoz
iş yerinde bitki çayı
ara
kahveli süt
öğlen
tarhana çorbası,patates salatası,havuç salatası
ara
ayran
ara meyve
akşam evde tavuk pirzolası az ekmek 1 dilim diyelim
arada ceviz 2 tane ve yer elması

tabi ki katılabilirsin canım hoşgeldin :)
Teşekkür ederim canım akşam için sebze yemeği olsaydı iyi olurdu eşim sevmiyor yiyor ama severek degil öyle etçi ki anlatamam her öğün et yer bende kendim için hemen kahvaltılık hazırlıyorum.

yumurta tok tutuyor ama saat 9-10 a dogru acıkıyorum onu da elma yada yeşil çay la bastırıyorum.
canım benim nişanlım da inanılmaz etçi
sebze yemeği oldumu hiç iştahı olmaz yemek istemez ama et oldu mu birden iştahı açılır
çok zorlanacağız evlenince
bir de o yerken ben yemezsem kızıyor eşlik et bana diyor ne yapacağım hiç bilmiyorum yani
ohhh canım bu yürüyerek okula gitmen süper vallahi :)
bende bugünden itibaren düzenli yürüyüşe başlayacağım inşallah

yasemincim canım sende tabi ki bize katılabilirsin
senin gibi azimli ve kararlı biriyle aynı topikte olmak bizim de yararımıza olacaktır muhakkak
hoşgeldin canım :)

canım hoşgeldin
nasıl geçti şehirdışı seyahatın
inşallah topik hepimiz için hayırlı olur
tabi ki pes etmek yokkkk... :)
Hmyrali cnm topicin kurallarını da belirleyelim mi baş sayfaya ekle ne zaman kilo bildirîmi
yapalım vs bazı kurallar olsun ki gevsemeyelim
canım kurallarımızı yazacağım bugün ilk sayfaya inşallah
kilo bildirimlerini önce ki topikte cuma yapıyorduk öyle devam edelim

canım çok mu ara var ne
hazır meyve suyu tüketmemeye çalış bence
havuç salatasında mayonez yoktu değil mi?

kızlar o zaman artık yarışma taktiği uyguluyoruz :)
bu yarışmaya da yarın başlayalım ve her hafta perşembe günleri kim ne kadar kilo vermiş kim 1. olmuş onu belirleyelim

ev yapımı canım kuşburnu ama şekerli
12.30da ögle yemegi 14.30 ara ve 16:30 ara çalıştıgım için akşam yemeğini 19:30da yiyorum yanlış mı yapıyorum acaba canım??

inş menu paylaşımına ben bu akşamdan itibaren başlıyorum hümeyracım yarişmaya katılan arkadaşları belirle ve o haftta bitmedende kimseyi almasak sanki daha mantklı olur bunu böyle yapan topiklerde var

ya birde biz topikte toplam 50 kilo verdik gibi havalarımızda olsa rakiplerimizi artıksak öyle sitelerde var insanları hırslandırıyorlar

ev yapımı canım kuşburnu ama şekerli
12.30da ögle yemegi 14.30 ara ve 16:30 ara çalıştıgım için akşam yemeğini 19:30da yiyorum yanlış mı yapıyorum acaba canım??

canım akşam yemeğini geç yediğin için acıkıyorsun haliyle
keşke imkanın olsaydı da akşam 7den sonra yemeseydin

ya birde biz topikte toplam 50 kilo verdik gibi havalarımızda olsa rakiplerimizi artıksak öyle sitelerde var insanları hırslandırıyorlar

inş menu paylaşımına ben bu akşamdan itibaren başlıyorum hümeyracım yarişmaya katılan arkadaşları belirle ve o haftta bitmedende kimseyi almasak sanki daha mantklı olur bunu böyle yapan topiklerde var

canım şu an 11 kişiyiz bence yarın başlayalım ve tabi ki adaletsizlik olmaması adına yarına kadar bize katılan katılır yarından sonra kişi listemiz değişmez

türkan bana yazıflayacağima inanmamda yardımcı oldu onun yazdıklarını okuyunca hakikaten büyük bir şeyi ihmal etmişliğimin farkına vardım
gerçekten bunu beyne kabul ettirmek zor durum çünkü programladığı bir düşünce yapısı var ona göre hareket ediyor beyindeki bilinç altına neyi kotlarsak ona inanarak hareket ediyor bu çok büyük nimet kotlayın kızlar beyninize ve inanın gerçekten yazıflayacağinıza Cenabı hak vermek istemeseydi istemek duygusunu vermezdi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…