Hnd'nin Diyet Günlüğü

hnd_

4. Takım Zayıflama Grubu
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
1.165
147
363
İstanbul
:nazar: çok çabalayıp 59 kiloya düştüm ..ramazan dolayısıyla 63 e çıktım..şimdi hedefim geri 57 kiloya düşmek.. çok mutsuz oluyorum bu kilolar yüzünden bakalım yapabilecek miyim.. diyet yapan herkese sabırlar :)) sağlıklı zayıflamak dileğiyle arkadaşlar..

iftarda 2 su bardağı su
çorba
salata, yoğurt
karpuz - elma

iftardan 1 saat sonra 1 şeftali
bir miktar üzüm

yatmadan yeşil çay , 2 kuru kayısı
iftardan sonra muhakkak en az 6 bardak su içilecek.

sahurda 1 dilim pide ,
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
2 hurma - 2 kuru kayısı

kesin olarak yememem gerekenler; pilav , şerbetli tatlı , kızartma , bisküvi tarzı abur cubur

iftarda 2 su bardağı su
çorba
salata, yoğurt
karpuz - elma

iftardan 1 saat sonra 1 şeftali
bir miktar üzüm

yatmadan yeşil çay , 2 kuru kayısı
iftardan sonra muhakkak en az 6 bardak su içilecek.

sahurda 1 dilim pide ,
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
2 hurma - 2 kuru kayısı

kesin olarak yememem gerekenler; pilav , şerbetli tatlı , kızartma , bisküvi tarzı abur cubur

süperde canım bunları yapabilecekmisin peki zor gibi görünüyo.

zorla 53 den 51 e düştüm ama bu sabah acı bişekilde geri 53 e çıktığımı tartıda gördüm ramazanda menüler değişti haftalarca uğraşıp verdiğim kiloyu geri aldım ben napıcamyaaa
:43:

hemde oldukça zor olacak benim için onca lezzetli yiyeceğe sırt çevirmek.. ama sonunda mutlu olacağım :) listenin kalori değeri düşük ama protein var içinde o açıdan belki tok tutar .. sütün de tok tuttuğunu okumuştum şişkinlik yapıyo ama :) bayrama fit girmek istiyorsak az yiycez suhan2cim
destek olalım birbirimize

Son düzenleme:
zorla 53 den 51 e düştüm ama bu sabah acı bişekilde geri 53 e çıktığımı tartıda gördüm ramazanda menüler değişti haftalarca uğraşıp verdiğim kiloyu geri aldım ben napıcamyaaa
:43:

şimdilik ramazan bitene kadar sıkı gidelim ... aman bayramda da tatlılardan börklerden uzak duralım:20:.. bayram sonrası spor yapma imkanım olursa daha biçimli zayıflarımm.. .
şimdilik su , meyve , sebze ,süt ürünleri :) zaten sadece 2 kg almışsın bende 4 kilo aldımm :(( çok olumsuz etkiliyor beni

Son düzenleme:
:nazar: çok çabalayıp 59 kiloya düştüm ..ramazan dolayısıyla 63 e çıktım..şimdi hedefim geri 57 kiloya düşmek.. çok mutsuz oluyorum bu kilolar yüzünden bakalım yapabilecek miyim.. diyet yapan herkese sabırlar :)) sağlıklı zayıflamak dileğiyle arkadaşlar..

evet güzellik ortalama aynı kilolardayız seninle, git geller yaşıyoruz demek ki...menüyü şimdi bu kadar sıkı tutup sonradan kendini salacaksan dikkatli ol derim...ben seninki gibi bir menüyü korkarım uygulayamam... yazın bir ara gayet iştahım kesilmişti bir o dönemi hatırlıyorum hayatımda:1: olsun sabırla kurtulacağız fazlalıklardan... yılmak yok:))

bugün iftarda çorba içtim fırın tavuk yedim salata ile..
tatlı : güllaç hafif bi tatlı olduğundan izin verd.m kendime :)
iftardan sonra meyve yedim , şeftali ve üzüm
yatmadan önce bir iki bardak da fazladan su içeceğim :)):44: umarım yatmadan birşeyler kaçırmam ..
herkese iyi geceleeer

bugün iftarda yediklerim ,
önce 2 bardak su
çorba
salata
yarın porsiyon kadar mantı,
meyve salatası :61:

sahurda börek yedim biraz.. şeftali ve elma yedim :) 2 de kuru kayısı yedim. bağırsaklarıma iyi gelsin diye.

iftarda çorba içtim
kabak yemeği ve sütlaç yedim.
meyve salatası yedim.
yatmadan 2 kurukayısı daha yiyeceğim..:1:
şişkinliğüim biraz azaldı.

sahurda da çorba içtim :) ketentohumlu bi poğaça yedim.. biraz yağlı gibiydi .şimdi biraz vicdan azabı çekiyorum.
1 kase de sütlaç yedim.. yine meyve ile destekledim. elma ve kuru kayısı yedim :)
şimdiden biraz daha hafif hissediyorum ama verdiğim su olmalı yağlar duruyo :43:

Uzulerek yaziyorum ama durum vahimlesti benim icin su an yaklasik 6 ay once yazdigim hedeften cok uzagim malesef kilo vermedim hatta daha da aldim. bugun tekrar basliyyorum ilk gun detoksla gececek sivi detoksu uyguluycam. Aksamlari yatmadan once mekik cekip egzersiz yapmaya da basladim bu kez kararli geliyorum. :)
Yediklerimi daha dogrusu yiyemediklerimi buraya yazcam. sevgiler

Gunduz yediklerime cok dikkat etmeme ragmen bazen kontrol edemiyorum kendimi.ama vermem gerrken en az on kilom var bu nedenle artk bu yeme-şişme olayina son veriyorum

Bugun iyi gittimsanirim :) uyku dizenimle ilgili de bazi sorunlarim var cokgec yatip uyaniyorum o nedenle gece bi sey yememekte kararliyim ve yatmadan muhakkak mekik cekcem :)

Tek sorunum bu benim. Diyettte motivasyon eksiği bu nedenle kilo verememek ne yapmaliyim

diyetime bu hafta alışmaya başladım iyice. yalnız eksik gördüğüm bir litre kadar falan su içiyorum onu artırmam gerekli. bi de bazı günler 1 bardakcık asitli içecek kaçırdığım oluyor.
bunun dışında ekmeği tamamen kestim diyebilirim. canım çok birşeyler yemek istediğimde oyalanacak başka şeyler bulup yemekten uzaklaşıyorum. saahları yürüyüşe de geri başladım :) bakalım nasıl gidecek:nazar:

sabah kahve
öğlen çorba (mercimek çorbası yapmayı düşünüyorum. gerçi her çeşit çorbanın hastasıyım )
arada yine kahve içerim 1-2 tane ceviz yiyebilirim
akşam yemeğinde közlenmiş patlıcanlı biberli yoğurtlu salata yapicam... ekmek yok tabi ki yapabilirim tabi ki ekmek yemeden de doyabilirim:33:

Bugun aksam 18:44 itibariyla midem dukkanini kapatiyorum. Bi kac fincan sekersiz cay belki yesilcay icerim o kadar
Gun icinde listemde yazanlara ek olarak 1 elma ve 1 dilim havuclu kek yedim. O nedenle bugun fazla bile yemis sayilabilirim. Yarın neler yiyecegimi de bi kac saat sonra yazacağım

sabah misler gibi çayım kahvem. zaten geç uyandığım için ayılmama yardım :)
öğlen 1 bardak yarım yağlı tarçınlı süt ile 4 kepekli bisküvi
arada bitki çayı (liptn 5i bir arada içiyorum )
akşam 4 kaşık kuru fasülye ile 2 kaşık bulgur pilavı ve yoğurt.. yine ekmeğim yok.
yemekten birkaç saat sonra yarım portakal
akşam da yine midemi kilitliycem 7 gibi falan yatana kadar yarım portakalımdan başka br şey yemeden durcam. :19:

Back
X