hoca tarafından kazıklandım galiba :/

PelushPrenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
725
295
123
erkek arkadasımla aramız iyi olsun diye muhabbet vefk i diye bişey yaptı bir hoca bana an itibariyle aramız esisinden de kötü yani DOLANDIRILMIŞ OLABİLİRİM

Şaka misiniz ya ? Adam içinden gelmeyerek size yanassa mutlu mu olacaksınız gerçekten ? Oh iyi olmuş. Gurursuzluktan başka bir şey değil bu yaptiginiz. Kendinizi doğal halinizle sevdiremediniz büyüye muskaya ihtiyaç duyuyorsunuz. Allah sizin gibilerin serrinden korusun herkesi. Gidin tövbe edin.

Öfff bu işler sahiden olsaydı, dünyadaki herkes herkese aşk büyüsü yapabilirdi değil mi? O zaman ne olurdu bir hayal etsenize? Harry Potter dünyası mı burası? Canı sıkılan birbirine lanet falan çarpardı herhalde
Büyü değil deme sakın vefk ne sanki, İslami büyü, hem de dualarla falan yapılıyormuş. Bir de duayı, sureyi alet ediyorlar.
İnandığınız için, böyle bir işe alet olduğunuz için hak etmişsiniz dolandırılmayı. ders olsun size de.

Aranizi bozmakla kaldigina dua etmek lazim baska seylerde olabilir zira hoca dua okuyorsa sizde okuyup aranizin duzelmesi icin ucret odemeden aranizi duzeltebilirdiniz ama muska o su bu varsa siz zaten bastan hata yapmışsınız

erkek arkadasımla aramız iyi olsun diye muhabbet vefk i diye bişey yaptı bir hoca bana an itibariyle aramız esisinden de kötü yani DOLANDIRILMIŞ OLABİLİRİM

tekrar git hocaya , anlat derdini, para az gelmiştir büyü ondan tutmamıştır

Yorumlardan anlarım şimdi.. O büyüyü yapan kişi tarafından kazıklanmamışsın sen kendi kendine ihanet etmişsin, sevdiğine ihanet etmişsin.
Allah ıslah etsin.
Büyü v.b şeyler haramdır, kul hakkıdır..

Anlamıyorum anlamak istemiyorum siz ve sizin gibi insanları.Yahu hacıdan hocadan medet ummak ne demektir. Onu da geçtim zorla,büyüyle biriyle aram iyi olacaksa olmasın mümkünse.
Bir daha uzak dur böyle şeylerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…