Hayir amacli yapmistir belki?Hepinize merhabalar ben üniversite 1. Sınıftayım geçen gün bir öğretim görevlisi hocama hocam sizin çevreniz geniştir çevrenizde bir eleman arayan olursa beni bilgilendirir misiniz demiştim oda baya aradı araştırdı uğraştı sağolsun tesadüfen bu hocamla aynı sokakta oturdugumuzu öğrendim o kadar uğraştığı için teşekkür amaçli kahve içmeye davet ettim neyse hocam bizim evden çıktıktan sonra markete gidip 450 liralık bildiğiniz erzak alışverişi yapmış a dan z ye kadar kabul etmedim gururum incindi çünkü markete birlikte gittik aldığı şeyleri iade ettik ama tabiki market çalışanları ile birbirimize girerek yaptık bunu o ürünleri de çalışanlara yük olmasın diye kendim yerleştirdim hocamın yaptığı beni incitti yani ilk kez gittiğin bir eve acıyıp erzak almak ve kimsenin ondan bu yönde en ufak bir imasi bile olmadı
Bilmiyorum ama yani onu güzel ağırladım evim bodrum kat acaba o yüzden mi beni bu kadar fakir algıladıHayir amacli yapmistir belki?
Iade ettirmek daha kotu olmus sanki..
Ben olsam yani ben yapsam bu iyiligi, hepsi tek tek iade edilirken kotu hissederdim.
Yok belki de bir adagi vardi , bir ogrenciye yardim etmek de guzel birsey. Nakdi, erzak, okul ihtiyaci vs . O erzagi secmis. Bence amaci asagilamak falan kesinlikle degildi.Bilmiyorum ama yani onu güzel ağırladım evim bodrum kat acaba o yüzden mi beni bu kadar fakir algıladı
UtandımBen hiç acımak olarak algılamadım.
Tertemiz bir iyi niyetten baska bir sey degil.
Eminim ki şu an rahat rahat uyuyamiyordur bile. Üzüldüler, gençlerin gururunu kırdım, ah keske yapmasaydim diye dönüp dönüp duruyordur yatağında.
Bütün bunlar sizin garip tepkinizden oluyordur. Markete posetleri götürüp ellerinizle yerlestirecek kadar büyük bir tepkiye gerek vardi bilemiyorum.
Valla bana göre a dan z ye herşey vardı içlerinde beni en az 3 ay idare ederdi ama yinede yediremedim gururumaAsker eşine, öğrenciye, işsize yardım etmek sevaptır.
Toplumsal yasantinin, sosyal birligin olmazsa olmazidir bunlar.
Yok istemem diyecekseniz bastan ögrenci hoca iliskisi disina cikmamaliydiniz.
Kırmak istemiyorum ama fiyatlar belli, 450 liralik alisverise a dan z ye diyorsaniz bence de ihtiyaciniz varmis. Bir eve a dan z ye alisveris 450 lirayla malesef mümkün degil.
Çalışmıyor asker sevk yeri bekliyor basvuru yaptık ben çalışacağım iş bakıyorumEşiniz çalışıyor mu? Buzdolabınız dolu mu? Durumunuz nasıl?
Bilmiyorum ama yani onu güzel ağırladım evim bodrum kat acaba o yüzden mi beni bu kadar fakir algıladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?