- 28 Mart 2020
- 21.717
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.283
- 598
Bunu hocanızı utandirmadan da halledebilirdiniz. Hocam mahcup oldum ne gerek vardi lütfen deseydiniz, olur mu kızım oğlum beni de bir abi bilin gibi bir seyler soyleyecekti. Elini öperdiniz kabul ederdiniz. Markete poset taşımış iade icin tartışmıssıniz. Bir de kendiniz yerlestirmişsiniz raflara. Ay o kadar ayip geliyor ki hayal edince.Utandım
Daha girmedim her yere haber saldım hocamda bunların içindeİyi de siz yeni işe girmissiniz, eşiniz askere gidecekmiş. Yaşlariniz da kucuk herhalde bilmiyorum. Uzulmuş olabilir gayet. Ekstra geliriniz varsa bilemicem adam da bilemez sonuçta.
Baskasindan bisey almak zor gelebilir siz de haklisiniz.
E tamam işte hocanız size ne kadar güzel bir iyilik yapmış. Kendini suan cok kötü hissediyordur emin ol.Çalışmıyor asker sevk yeri bekliyor basvuru yaptık ben çalışacağım iş bakıyorum
Valla bana göre a dan z ye herşey vardı içlerinde beni en az 3 ay idare ederdi ama yinede yediremedim gururuma
Pardon da neyin gururu?Daha ilk kez gelmiş evime gururum incindi evden çıkar çıkmaz markete gitmek erzak alışverişi yapmak
Daha girmedim her yere haber saldım hocamda bunların içinde
Zengin elbette değiliz ama onu güzel ağırladım evimde ki yokluğu ona belli etmedim çayını vs yaptim hatta yanına ikramliklar dahi çıkarttımEee ikiniz de calismiyorsunuz bu durumda. Bizi niye fakir gordu diyorsunuz zengin misiniz?
Adama da baya ayip olmuş. Evet eminim utandirici olmustur, ben de utanirdim ama kavgayla o urunleri yerleştirmek adami da en az sizin kadar utandirmistir elbet.
Gururum da gururum küçük Emrah kaçmış konu sahibinin içine..Pardon da neyin gururu?
Bir büyüğünüzün hayatınızı kolaylaştırmak adına yaptığı güzelliği nasıl gurur kisvesi altında rezalete dönüştürebildiniz yahu!
İş arıyorsunuz, öğrencisiniz, eşinizin işi yok, eee?
Adam bunu bildiğinden küçücük bir el uzatmış, bir daha selam verirse şükredin!
Yardımın illa ki yoklukla da alakası yoktur ki.Gururum da gururum küçük Emrah kaçmış konu sahibinin içine..
Profilde yaş 27 yaziyor. Davranislar pek 27 gibi degil ama bilmiyorum olabilir tabi.Bende bir büyüğünüz olarak size kızdım.
Eşinizde askerlik yok, muhtemelen iyi bir meslek sahibi değil, sen desen okulu daha yeni kazanmışsın muhtemelen yaş 19 20..
İş yok guç yok para yok neden evlendiz. Bi meslek sahibi olup oyle evlenseydiniz keşke. 450 tl lik şeye 3 ay yeterdi diyorsun ahh ah... Hem kızdım hem cok üzüldüm. Anne baba yok mu esin askerdeyken yanlarına git bodrum kat evde tek basina kalabilecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?