- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Bu saatten sonra caya kahveye mi cagıracaksınız hocayıO erzakları alsaydım evet belki çok iyi olurdu bizim için ama bir daha hocamı arayip hocam buyrun çayımi kahvemi için diyemezdim saki bir daha erzak istiyormuşum gibi düşünür bilmiyorum ben öyle düşündüm
Saygı duyduğum güzel bir insansa yaparım. Sizi incitmek istememiş. Şuan çok üzülmüştür o da.Bu arada şuan çalışmıyorum ve eşim 1 aya kadar askere gidecek o da bunu biliyor ama yine de sizler ilk kez gittiğiniz bir eve a dan z ye erzak alışverişi yapar mısınız yabi bu çok incitici gibi geldi bana eşimde çok üzüldü hatta evimizin odalarını gezdik esimle beraber acaba ne kötü gözüküyor da biz bu kişide böyle bir izlenim uyandırdık diye
Bu kafayla sızde aynısını cocugunuza yaparsınız,,,ıyılık yaramamıs resmen sıze o hocaya acıdım resmenInanin bu şekilde gördüm kol kırılır yen içinde kalır yani şöyle örnek vereyim bir gün küçükken teyzemin evinde ekmeğe sürülen cikolatadan vardi o da pahali birsey olduğu icin (o dönemin sartlari baz alındığında bizim icin pahaliydi) biraz fazla sürüp yemiştim yemin ederim annem oyle bir vurdu ki agzima herkesin icinde agzimdan kan geldi asla da unutmam simdi bir yere gidince cok zor yerim bisey
Erzak almanın neyı abartı keske herkes ögrencı evıne fakırlere ıhtıyac sahıplerıne bu ıyılıklerı yapsa ,,, yapılan ıyılıklerı bıle abartı olarak gören toplum ne ara olduk kadının içinden gelmiş yapmıs nekadar guzel bısey keske herkes böyle olsaBu pek normal gelmedi bana da. Herkes iyilik yapmis falan demis de. Ben de bende mi acaiplik var diye dusundum.
Ben de ogretim uyesiyim. Ogrencilerin evine kahve icmeye gitmem. Arada mesafe olmazsa ogrenci bu durumu suistimal edebiliyor. Cok gerekirse disarda bir cafede kahve icerim ogrencilerle. Evine gidip kahve icmek yanlis anlasilmalara da sebep olabilir.
Bir ogrencim annesini aniden kaybetmisti mesela. Babasi da yoktu. Kardesleri de okuyordu. Burs bulmaya ugrastik ogrenciye. Part-time bir ise girmesi icin gorusmeler yaptik ama tutup da evine erzak almadik. Erzak almak abarti degil mi? Ise ihtiyaci varsa tanidigin varsa elinden geleni yaparsin ama gidip erzak almak biraz haddini asmak olmus. Pek bana normal bir davranis gibi gelmedi. Bir de birinci sinifta imis daha konu sahibi. Yani ogrenciyi hocasi cok da tanimiyor. Ben hep dogru durust tanimadan iyilik adi altinda bu kadar ilgili davranmayi cok saglikli bir davranis olarak gormuyorum. Hoca da olsa insan neticede, herkese guvenmemek lazim. Bana normal gelmedi ama bilemiyorum...
5-6 sayfa okudum kimse buna değinmemiş. Online eğitimde, birinci sınıf öğrencisinin hocasını evine davet edebilmesi, hocanın da bu davete icabet etmesi ne kadar garip, bu ne samimiyet.Bu pek normal gelmedi bana da. Herkes iyilik yapmis falan demis de. Ben de bende mi acaiplik var diye dusundum.
Ben de ogretim uyesiyim. Ogrencilerin evine kahve icmeye gitmem. Arada mesafe olmazsa ogrenci bu durumu suistimal edebiliyor. Cok gerekirse disarda bir cafede kahve icerim ogrencilerle. Evine gidip kahve icmek yanlis anlasilmalara da sebep olabilir.
Bir ogrencim annesini aniden kaybetmisti mesela. Babasi da yoktu. Kardesleri de okuyordu. Burs bulmaya ugrastik ogrenciye. Part-time bir ise girmesi icin gorusmeler yaptik ama tutup da evine erzak almadik. Erzak almak abarti degil mi? Ise ihtiyaci varsa tanidigin varsa elinden geleni yaparsin ama gidip erzak almak biraz haddini asmak olmus. Pek bana normal bir davranis gibi gelmedi. Bir de birinci sinifta imis daha konu sahibi. Yani ogrenciyi hocasi cok da tanimiyor. Ben hep dogru durust tanimadan iyilik adi altinda bu kadar ilgili davranmayi cok saglikli bir davranis olarak gormuyorum. Hoca da olsa insan neticede, herkese guvenmemek lazim. Bana normal gelmedi ama bilemiyorum...
Hocanız ince fikirli olmayabilir ama siz de çok kabasınız. Teşekkür ederdiniz hocam lütfen bir daha olmasın derdiniz. Sonra da o erzağı ihtiyacı olanlara dağıtırdınız. Markete kadar gidip iade etmek nedir? Çok çirkin.Hepinize merhabalar ben üniversite 1. Sınıftayım geçen gün bir öğretim görevlisi hocama hocam sizin çevreniz geniştir çevrenizde bir eleman arayan olursa beni bilgilendirir misiniz demiştim oda baya aradı araştırdı uğraştı sağolsun tesadüfen bu hocamla aynı sokakta oturdugumuzu öğrendim o kadar uğraştığı için teşekkür amaçli kahve içmeye davet ettim neyse hocam bizim evden çıktıktan sonra markete gidip 450 liralık bildiğiniz erzak alışverişi yapmış a dan z ye kadar kabul etmedim gururum incindi çünkü markete birlikte gittik aldığı şeyleri iade ettik ama tabiki market çalışanları ile birbirimize girerek yaptık bunu o ürünleri de çalışanlara yük olmasın diye kendim yerleştirdim hocamın yaptığı beni incitti yani ilk kez gittiğin bir eve acıyıp erzak almak ve kimsenin ondan bu yönde en ufak bir imasi bile olmadı
O zaman keşke işe ihtiyacınız olduğunu söyleöeseydiniz. Hem maddi bir konuda yardım istiyorsunuz hem başka bir maddi yardımı kabul etmiyorsunuz.Daha ilk kez gelmiş evime gururum incindi evden çıkar çıkmaz markete gitmek erzak alışverişi yapmak
Hocasi kadin mi erkek mi bilmiyorum ama daha birinci sinif ve pandemi donemindeyiz. Yuzyuze egitimde degiliz. Online egitim sisteminde birbirlerini hangi ara tanidilar, samimi olup eve kahveye gitmeler... Hadi kiramadi kahve icildi diyelim...Alisveris yapmalar... bunlar size normal gelebilir ama yardim edilecekse alisverisle degil baska sekilde yardim edilebilirdi. Burs falan ayarlanabilirdi. Bu pek profesyonel bir davranis degil. Gercekten yardim etmek istiyorsa is bulma veya burs daha kalici yontem olur. Tek seferlik alisveris gecici cozum.Erzak almanın neyı abartı keske herkes ögrencı evıne fakırlere ıhtıyac sahıplerıne bu ıyılıklerı yapsa ,,, yapılan ıyılıklerı bıle abartı olarak gören toplum ne ara olduk kadının içinden gelmiş yapmıs nekadar guzel bısey keske herkes böyle olsa
Bu kadar mi yanlış davrandım ben bu kadına anlamadim hepiniz aynı seyleri söylüyorsunuz
Kız iş için yardım ıstemiş cevrenız geniş dıe hocasıda baya ugrasmiş arastırmıs soruşturmuş ve tesadufen aynı sokakda oturuyorlarmıs... yani aynı sokakta oldugu için bana normal geldı yoksa tabıkıde normal degıl hocanın kalkıp evıne gıtmesı caya kahveye... ve bence yasadıgı ortamı merakda etmek ıstemısdır yardıma ıhtıyacı varmı dıe.. bende bırıne yardım etmek ıstedımmı yasadıgı ortama bakmak ısterım ve yardımda bulunurum bunu kötü nıyetlede yapmam bu yuzden hocanında kötu nıyetle yapmadıgını düşünüyorumHocasi kadin mi erkek mi bilmiyorum ama daha birinci sinif ve pandemi donemindeyiz. Yuzyuze egitimde degiliz. Online egitim sisteminde birbirlerini hangi ara tanidilar, samimi olup eve kahveye gitmeler... Hadi kiramadi kahve icildi diyelim...Alisveris yapmalar... bunlar size normal gelebilir ama yardim edilecekse alisverisle degil baska sekilde yardim edilebilirdi. Burs falan ayarlanabilirdi. Bu pek profesyonel bir davranis degil. Gercekten yardim etmek istiyorsa is bulma veya burs daha kalici yontem olur. Tek seferlik alisveris gecici cozum.
Bakin bu olaylar bana hic normal gelmedi. Egitim baslayali surada 3 hafta oldu. Ve yuzyuze degil egitim. Ben de ogretim uyesiyim bu arada. Online egitimlerde ogrenciler kameralari acmiyorlar bile. Ve ders isliyorsunuz. Hangi ara ogrenci ile hocasi uc haftada samimi oldu, daha birinci sinif ogrencisi, eski ogrenci de degil, hangi ara durumundan bahsetti, derste mi bahsetti is istedi, hocasi da arastirmis, hangi ara? ... bunlar ders degil de sohbet mi ediyorlar ders saatinde. Bu ne samimiyet. Ogrencinin evine gidip kahve icilirse bu durum suistimal edilebilir dedim daha onceki yorumumda, yasiyoruz cunku. Nitekim oyle de olmus. Hocasi alisveris yapmis. Ogrenci de hocasinin elinden posetleri hışımla alarak markete alinanlari iade etmis. Bu ne cesaret? Sadece tesekkur edip gerek yoktu diyebilirdi. Bu cesareti nereden buldu? Simdiden yuz goz olunmus. Hoca ogrenci iliskisi bozulmus, kalmamis. Profesyonel davranis degil dedigim bu. Bu kadar ihtiyaci olan ogrenci dekanliga gider bolume gider burs basvurusu icin arastirir sorusturur onlardan rica eder. Dersin hocasindan is istemek, bunlari konusmak bunlar dogru degil. Hoca iyi niyetli kotu niyetli bilemem. Ama belli ki hocasi da tecrubesiz. Yasayarak o da bazi seyleri ogrenir. Siz cok safiyane duygularla dusunuyorsunuz. Sizi anliyorum. Ama bizim de yasadiklarimizdan ogrendiklerimiz var. Usul bu degil. Usul alisveris degil. Burs falan olabilir, ki ogrencinin yaptigi da en bastan hatali. Dersin hocasi ile ne alaka. Yuz goz olunmus. Hocasinin elinden posetleri almis. Nasil anlatiyim daha bilemedim. Iki tarafin da hatasi var.Kız iş için yardım ıstemiş cevrenız geniş dıe hocasıda baya ugrasmiş arastırmıs soruşturmuş ve tesadufen aynı sokakda oturuyorlarmıs... yani aynı sokakta oldugu için bana normal geldı yoksa tabıkıde normal degıl hocanın kalkıp evıne gıtmesı caya kahveye... ve bence yasadıgı ortamı merakda etmek ıstemısdır yardıma ıhtıyacı varmı dıe.. bende bırıne yardım etmek ıstedımmı yasadıgı ortama bakmak ısterım ve yardımda bulunurum bunu kötü nıyetlede yapmam bu yuzden hocanında kötu nıyetle yapmadıgını düşünüyorum
Ya hoca durumlarını biliyor.Kizkardesimln yollaması ile evine ilk kez gelen birinin erzak getirmesi ayni sey mi sizce??
Abla sen Galler piremsesisin tmmGercek bu degil mi ???? Gercek?? Alisveris ceki!
Bunun yetisme tarziyla alakasi yok ki,hocaniz hediye gibi vermek istemis, goturup tek tekniade ettirmek cok cirkin bir davranisOnu da kabul etmezdim yani hiç bir halükarda etmezdim böyle görmüşüz böyle yetişmişiz bilemiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?