Hocam bana acıdı galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yolu yordamı ne olmalıydı peki! İbanına para transferi mı? Bi acayipsiniz, anlamakta güçlük çekiyorum şuan.
Ne parasi ne pulu gida yi dahi kabul etmemisim parayı edermiyim ben bundan mi söz ediyorum

Sürekli gurururum gurururum diyordunuz yazmış bir üye, bende ona cevaben konu sahibinin içine küçük Emrah kaçmış dedim. kendisi maşallah bana demedigini bırakmadı hala haklılık arıyor benimki bir benzetme onunki resmen hakaret ağza alınmayacak. konu sahibinin kendini herşeyde haklı gorme gibi bir sorunu var

O kadar çok kez dile getirdim ki hocam nolur bunlari eve götürün benim ihtiyacım yok hepsinden fazla fazla var dedim bana götüremem iade edelim o zaman dedi tamam hocam dedim taşıması için yardım ettim gittik markete kasiyerler hakli olarak almak istemedi ama sonra ürünleri ben yerleştireceğim sizi yormayacağım dedim hocam iade kismiyla uğraşırken bende ürünleri yerleştirdim olay bundan ibaretti

Hiç bir sebep size yazdıklarımı hakli çıkartmaz ama küçük emrahi hepimiz biliriz az cok kendini arındıran o tuhaf repliklerini benim içime ondan kaçsa hiçbirşeyim olmadığı halde fazla fazla var hocam çok teşekkür ederim dermiydim

Istemeden vermis dediginiz sey temel erzak ama..Hani memleketten donerken bizim oraların pastirmasi meshurdur deyip pastirma getirmemis ki! Resmen asagilamis! Esiti gormemis! Esiti gorse borc para teklif ederdi dedim ve hala sozumun arkadimdayim.Borc para vermek ile yag salca vermek ayni sey degildir! Hem belki konu sahibi beyaz peynir sevmiyor! Sen git ona beyaz peynir al.Olacak sey mi? Hani bu sey demek " peynir iste al ye" kadin iyi niyetli bile olsa hadsiz!

Ben tam tersine gururlu hiç yardım kabul etmez anlamında bunu dile getirmiştim ama siz herşeyi kötüye çektiğiniz gibi bunuda çektiniz..üslup ve karşı tarafı anlama sorununuz var.yardım alın gerçekten .. son mesajım kimseyi de kırmak istemiyorum alintilamazsaniz sevinirim..

Mesela bir akşam yemeği olsa derim ki amenna hocam bana jest yapmış ona da amenna bende durumum olunca karşılığını kat be kat veririm ama kalkıp yag seker salca un sabun şampuan bunlar bir evin en temel bulunmasi gereken malzemeleridir bu daha ilk kez yüzyüze gelişimizde olmamalıydı evet yaptığı çok güzel birşey kalbinin ekmeğini yesin ayağına taş değmesin inşallah ama birbirimize iyilik yaparken biraz daha ince düşünceli olmak bu kadar mi zor

Sizin anlamadiginizda konu sahibinin bir sıkıntısı var çocukluktan bu yüzden tepki veriyor böyle bu olay başka birine yapılsaydı teşekkür eder ihtiyacım yoktu der alır yada bunu ihtiyacı alın birine verelim derdi..siz atıyorum çok fakirsiniz bununla ilgili espiri ima sizi üzer yada kolunuz sakat kolla yapılan espiri ye lafa alinirsiniz bu sizinle alakalı yani karşı taraf sadece iyilik yapmak istemiş.. konu sahibi bu durumu takıntı haline getirdiği için bu kadar kendini ve karşındakini yıpratıyor destek alması lazım bu konuda..

Konuyu ilk okudugumda da size hak vermistim hala hak veriyorum.Benim kullandigim sampuani ne biliyorda aliyor derdim ben olsam? Sizi cok muhtac görmüş..Iyilil yapmak bu degil.Peki birsey sormak istiyorum; borc para vermeyi teklif etseydi kabul eder miydiniz? Cunku esiniz ve siz ise baslayinca oderdiniz.Bu sizi kirmazdi o kadar degil mi? Cunku bazen oldukca varlikli kisilerin bile borc paraya ihtiyaci olabiliyor.

Goturup markete iade ettirmesi evet olmamis bencede.Bu gereksiz bir hareket.Ancak hangi zengin yoksul farketmez, evine alinan yag seker i garipsemez.Hayır burdaki yorumlara bakinca, bircok üyeye sık sık yag, salca geliyor hediye diye düşündüm. Oyle bir normal karsilamislar.Belediyeden yardim alanlar gibi yani. Bana cok garip geldi hocanin yaptigi.

Yolu yordamı ne olmalıydı peki! İbanına para transferi mı? Bi acayipsiniz, anlamakta güçlük çekiyorum şuan.

Ona da çok üzülürdüm kibarca çok sagolun hocam benim ailem esimin ailesi destekçim falan derdim yalan söylerdim ama olaylar bu sekilde gelişmezdi ne o üzülürdü bu kadar ne de ben ama kalkıp elinde poşetlerle kapinin önünde yarim saat almam için savas vermesi gibi durumlar olmazdi ya benim takili kaldığım nokta hani sizlerin evine de misafir gelir ya ağırlarsınız bende ayni o şekil ağırladım ne eksik ne fazla çayımı kahvemi yaptim ikramliklarimi çıkarttım allah ne verdiyse yani bu izlenime kapılmasını gerektirecek bir durum söz konusu dahi olmadı evimde cok şükür minimal kendi halinde bir ev bir yuva yani sadece giris katin altı ona istinaden mi boyle bir sey yapti bilmiyorum ben sadece sizin çevreniz çoktur belki bir is cikarda bana söz ederseniz sevinirim gibi bir konuşma yaptım bana makarna al orkidime kadar al getir demedim nasil utandim o orkidi görünce biliyormusunuz

Normal karşılamislar çünkü konu sahibinin gerçekten ihtiyacı var kadında bunu sezmis ki çıktıktan sonra markete gitmiş evinden..durduk yere bu eylemi yapmamış markete götürüp iade edilecek bir durum yok ortada yada bu kadar gururunu incinmiş hissedecek aşırı tepkiler bunlar.

Kadın nelerle itham edildi iki poşet gıda aldı diye ya.. Size yardım gelirse marka verirsiniz ona göre getirirler yok artık yani
Olmaz hanimefendicigim boyle yardim olmaz. Hocanin ogrencisinin gurununu düşünmesi gerekirdi..ince isler bunlar.Dilenen insanlara bile para verirken nezaket gosyermeye calismak gerek..Ailen degil birsey degil sen ne akla hizmet bir eve market alışverişi yaparsin..Yardim etmenin binbir cesit yolu var..

Hiiic üzülmeyin hersey birgun yoluna girer! Esiniz döner askerden siz is bulursunuz bugunler unutulur gider..Tabi borc teklif etmek de uygun degil ama sizi kirmazdi bu kadar.Nazikce reddederdiniz.Posetleri alip gelmek gercekten feci!! Dedigim gibi bosverin.Ama size is bulmus simdi hocanizda size kirilmis olabilir.Bu konuda ne yapmayi düşünüyorsunuz?

Ilk kez evime gelen bir insan kendisi ve ilk kez online disinda yuz yüze gördüğüm birisi normal bir misafirlik sonrasinda elinde makarna bulgur yag salca orkidlerle gelince neye uğradığımı şaşırdım dedim ki ben kendi orkidimi kendim alamayacak duruma mi geldim bir iş istedim diye

Is bulmadı cok aradi ama cevresini hep sordu soruşturdu

Hocanız iyi niyetle davranmış. Sizin utanmanızı anlıyorum ama kendince iyilik yapmak istemiş. Sizin onları markete iade ettirmeniz ayıp olmuş bence, hoca da kendini kötü hissetmiştir. Bence madem getirmiş, getirilen hediye geri çevrilmez, teşekkür edip, bir daha getirmemesini kesin ama kibarca ifade edip, sonra hocaya da getirdiği erzaklarla kek börek vb bir şeyler yapıp götürebilirdiniz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…