- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
ne alakasi var konustunuz derken hep siz konusuyorsunuz demis ayrica ben ergenligi atlatali cok oldu merak etmeyin siz once siz atlatin sonra bana bakariz :)Hem konuşmadık diyorsun, hem bir kez konuştuk diyorsun. Adam bir daha konusursaniz ayiririm demiş hala bir cevap verme pesindesin. Adam sizi mi sustursun ders mi anlatsin? Biz de genç olduk, abartmayin artik ergenliği.
ne alakasi var konustunuz derken hep siz konusuyorsunuz dedi ayrica ben ergenligi atlatali cok oldu merak etmeyin siz once siz atlatin sonra bana bakariz :)
ona mustehak onun bana yaptiklarini duysaniz agziniz acik kalir gercekten ya bana garezi var ya da bilerek yapiyor o adami bogup olduresim varr bu arada depresyon hastasi oldugum icin bu kadar icerlenip uzuldum ek olarak sinir hastasiyimHadsiz, haddini aştı falan hiç hoş kelimeler değil. Şikayet edilecek bir durum da göremiyorum.
20 yaşındaysan yazdığı gibi, hala ergenliktesin. Ayrıca bazen beden büyür ama akıl büyümez. Yazma şeklinden belli zatenne alakasi var konustunuz derken hep siz konusuyorsunuz demis ayrica ben ergenligi atlatali cok oldu merak etmeyin siz once siz atlatin sonra bana bakariz :)
Anladım. Sakin ol bunda o kadar büyütülecek bir şey yok. Rezil falan olmadın ayrıca arkadaşların iki gün sonra hatırlamaz bile. Psikolojini bozma böyle şeylerle, sen de unut. Hepimizin başına gelmiştir böyle şeyler.ona mustehak onun bana yaptiklarini duysaniz agziniz acik kalir gercekten ya bana garezi var ya da bilerek yapiyor o adami bogup olduresim varr bu arada depresyon hastasi oldugum icin bu kadar icerlenip uzuldum ek olarak sinir hastasiyim
Canım derste konuşmayın dersi dinlemezseniz ya o dersten Çıkın ya da dinliyormuş gibi görünün. Aksi hocaya Saygısızlık.ne alakasi var konustunuz derken hep siz konusuyorsunuz demis ayrica ben ergenligi atlatali cok oldu merak etmeyin siz once siz atlatin sonra bana bakariz :)
yeni nesil degilim bu bir iki teshisliyim yani oyle of desenli puf desenli degil durumum acaba kuzenim gibi yazmissiniz daHak etmişsiniz. Derste hoca ders anlatmıyor olsa dahi konuşulmaz, konuştuğunuz için kızdığında karşılık verilmez. Yeni nesil çok acayip öf desen depresyon, püf desen sinir krizi.
beni hic uyarmadi aslinda baska sebebi var sinifta bir kiz bizi sikayet etmis bilerek yapti adam oncedende konusarak gulmustuk ozur diledik gecti ayrica konusursaniz ayiririm dediginde ozur dilerim hocam diyecektimki lafi agzima tikti bizim sinif tam dayaklik bilerek yapildi bu bizeÜniversitedeyken başımı yanımdaki arkadaşın omzuna koyduğum için dersten atılmıştımDersine saygısızlık olarak algılamış, kendi takdiridir bir şey diyemedim.
Siz gereksiz yere celallenmişsiniz. Baştan uyarıldığınız halde konuşmaya devam etmeniz doğru değil. Hocanız haklı, rezil de olmamışsınız. Dikkat edersiniz bir dahaki sefere.
20 degil 16 yasindayim k.b sinirimin ustune oyle ergenligi atlatamamis felan yazinca sinirlendim20 yaşındaysan yazdığı gibi, hala ergenliktesin. Ayrıca bazen beden büyür ama akıl büyümez. Yazma şeklinden belli zaten
yeni nesil degilim bu bir iki teshisliyim yani oyle of desenli puf desenli degil durumum acaba kuzenim gibi yazmissiniz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?