Hocam herkesin içinde beni rezil etti (öyle hoca olmaz olsun)

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Selam arkadaslar cok doldum anlatmak istiyorum olayi ozet gecmek istiyorum;
Bugun son dersten bir onceki dersteydik ders matematikti hoca da orda bir kac kisiyle konusuyordu sinifta herkes bagirarak konusuyo biz de en yakin arkadasimla gulusuyoruz o ara hoca yanima geldi "ikinizin konustugunu gorursem yerinizi degistiririm"dedi ben de biz konusmadik ki dedim birden bagirarak "konusursaniz ayiririm" ben de hocam sadece bir kere konustuk sadece" dedim sonra adam birden celallendi bana cevap verme be diye nasil bagirdi sonra bir tane kiza cok cok hafif bagirarak sen de yerine dedi en yakin arkadasimida yerine kaldirdi ben o ara titremeye basladim gozlerim dolu dolu oldu ama kendimi tuttum tenefus olunca agladim baya bir sizce ben bu kendini bilmezi sikayet ediyimmi haksiz yere bizi sucladi haddini cok asti

Hem konuşmadık diyorsun, hem bir kez konuştuk diyorsun. Adam bir daha konusursaniz ayiririm demiş hala bir cevap verme pesindesin. Adam sizi mi sustursun ders mi anlatsin? Biz de genç olduk, abartmayin artik ergenliği.

Hem konuşmadık diyorsun, hem bir kez konuştuk diyorsun. Adam bir daha konusursaniz ayiririm demiş hala bir cevap verme pesindesin. Adam sizi mi sustursun ders mi anlatsin? Biz de genç olduk, abartmayin artik ergenliği.
ne alakasi var konustunuz derken hep siz konusuyorsunuz demis ayrica ben ergenligi atlatali cok oldu merak etmeyin siz once siz atlatin sonra bana bakariz :)

Hadsiz, haddini aştı falan hiç hoş kelimeler değil. Şikayet edilecek bir durum da göremiyorum.
ona mustehak onun bana yaptiklarini duysaniz agziniz acik kalir gercekten ya bana garezi var ya da bilerek yapiyor o adami bogup olduresim varr bu arada depresyon hastasi oldugum icin bu kadar icerlenip uzuldum ek olarak sinir hastasiyim

ne alakasi var konustunuz derken hep siz konusuyorsunuz demis ayrica ben ergenligi atlatali cok oldu merak etmeyin siz once siz atlatin sonra bana bakariz :)
20 yaşındaysan yazdığı gibi, hala ergenliktesin. Ayrıca bazen beden büyür ama akıl büyümez. Yazma şeklinden belli zaten

Üniversitedeyken başımı yanımdaki arkadaşın omzuna koyduğum için dersten atılmıştım Dersine saygısızlık olarak algılamış, kendi takdiridir bir şey diyemedim.

Siz gereksiz yere celallenmişsiniz. Baştan uyarıldığınız halde konuşmaya devam etmeniz doğru değil. Hocanız haklı, rezil de olmamışsınız. Dikkat edersiniz bir dahaki sefere.

bunda ne var ya

ne seni rezil etmiş ne de kafaya takılacak bir mevzu.

cevap vermesen peki hocam diyip geçsen mevzu uzamayacakmış. hocalar öyle göz dağı olsun sınıfa diye bazen birini seçerler alınacak bir şey yok.

ben ünide amfide başım ağrıdığından kitabı dizime koyup ordan okuyarak dersi dinliyordum

hoca "sen ne karıştırıyorsun orda" dedi kitabı gösterdim beni sınıftan attı gülüp çıkmıştım yani.

ona mustehak onun bana yaptiklarini duysaniz agziniz acik kalir gercekten ya bana garezi var ya da bilerek yapiyor o adami bogup olduresim varr bu arada depresyon hastasi oldugum icin bu kadar icerlenip uzuldum ek olarak sinir hastasiyim
Anladım. Sakin ol bunda o kadar büyütülecek bir şey yok. Rezil falan olmadın ayrıca arkadaşların iki gün sonra hatırlamaz bile. Psikolojini bozma böyle şeylerle, sen de unut. Hepimizin başına gelmiştir böyle şeyler.
Çok çok canını sıkarsa hocanla konuşmayı dene. Rahatsızlığından bahset.

Canım derste konuşmayın dersi dinlemezseniz ya o dersten Çıkın ya da dinliyormuş gibi görünün. Aksi hocaya Saygısızlık.
O da hem ders anlatacak hem 30 Kişiyi susturacak. Şimdiki nesil zor bi de üstüne ne yapsın adam patlamış.
Şikayet edecek bşy yok. Takma kafana.

Hak etmişsiniz. Derste hoca ders anlatmıyor olsa dahi konuşulmaz, konuştuğunuz için kızdığında karşılık verilmez. Yeni nesil çok acayip öf desen depresyon, püf desen sinir krizi.
yeni nesil degilim bu bir iki teshisliyim yani oyle of desenli puf desenli degil durumum acaba kuzenim gibi yazmissiniz da

beni hic uyarmadi aslinda baska sebebi var sinifta bir kiz bizi sikayet etmis bilerek yapti adam oncedende konusarak gulmustuk ozur diledik gecti ayrica konusursaniz ayiririm dediginde ozur dilerim hocam diyecektimki lafi agzima tikti bizim sinif tam dayaklik bilerek yapildi bu bize

20 yaşındaysan yazdığı gibi, hala ergenliktesin. Ayrıca bazen beden büyür ama akıl büyümez. Yazma şeklinden belli zaten
20 degil 16 yasindayim k.b sinirimin ustune oyle ergenligi atlatamamis felan yazinca sinirlendim

yeni nesil degilim bu bir iki teshisliyim yani oyle of desenli puf desenli degil durumum acaba kuzenim gibi yazmissiniz da

Profilinde yazan yaş doğruysa yeni nesil+ergensin. Senin inkar ediyor olman bir şey değiştirmez.

Senin ne tür bir teşhisin olduğu öğretmenlerini ilgilendirmez. Adamın tavrı hatalı değil, şikayet edecek bir şey yok. Haksız olduğun zaman öğretmenlerine cevap vermemeyi öğrenmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…