Hocam herkesin içinde beni rezil etti (öyle hoca olmaz olsun)

lisede ogretmenim ve her derste en az on defa susun diyorum.kime susun desem basliyor hocam biz bi kez konustuk demeye.yahu sen bi kez konussan o bi kez konussa ben nasi ders anlaticam.su an kendi ogrencilerimi dusundum ve kesinlikle haksizsiniz.bizede yazik degil mi susun demekten ders anlatamiyoruz.

ya asiri tesekkur ederim tek siz anladiniz

hocan haddini aşmamış yapması gerekeni yapmış. asıl haddini aşan sensin saygısız. ay çıkıyorum bu konudan az daha okursam sinirden çıldırıcam. ergene bak.
evet erf
komik mi bu espri sizce gulmedim soyleyim

hala beni ezip saygisiz diyorsunuz ya pes ben daha yazmiyorum tek benim melekmuno anladi ona da cok tesekkur ederim belli ben derdimi kimseye anlatamamisim ben derste konusmamam gerektigini biliyorum benim kizdigim onca ogrencinin arasindan sadece beni mi gordu kufur eden bile vardi ve siz ablalarima tek tavsiyem millete saldirmadan once iyice okuyun bence

Cevaplarınıza bir göz attım da, günlük hayatta da böyle aklına geleni söyleyen bi ergenseniz çevrenizdekilere yazık. Biraz özeleştiri yapmayı ve sakin olmayı öğrenmelisiniz.
aklima geleni demiyorum beni burda hep ezmisler napsaydim madalya mi taksaydim acaba?

Aslında evlilikle, çocukla çok ilgisi yok. 45'inde iki çocuklu halam var, bence hala ergenlikte Bazen de sizin gibi erken olgunlasir insan. İkisi de kötü tabii, her yaşı özelliğine uygun yasasa keşke herkes.
Keşke ama hayat şartları ne yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…