Hocam izinsiz çantamı karıştırmış!...

Madem ki bu gibi şeyler oluyor,tolerans sahibi hemcinsini seven bir öğretmen bunları tek,tek sıralayıp yazmaz,alışkındır bu gibi şeylere burada yazmanız hoş görmediğiniz anlama gelir umarım bayan öğretmenler erkek çocuklarına torpil geçmezler

Konu sahibi sana sesleniyorummm, umarım ilerde öğretmen olursun!

Ayrıca bir öğretmene hiçbir idare böyle bir sebepten ihtar veremez seni rahatlatmak için söylemişlerdir.

burada yazilan her fikre saygi duyuyorum, herkesin fikrine bir noktada katiliyorum. ben universite ogrencisiyim sabah okula giderken gordugum liseliler gercekten hayret verici, konusmalari, hareketleri, simarikliklari, kizlarin saclari kiyafetleri makyajlari, evet cok abartililar fakat ben de gecmedim mi ayni donemden gectim, bende lisede surdugum nemlendirici, bi gun onceden surdugum goz kaleminin yikadigim halde kalan izinden dolayi sabahlari hocalarla tartismadim mi? yani simdi dusununce her allahin gunu tum okulu siradan tek tek kontrolle gecirmek, tokasiydi corabiydi minik minik gereksiz ayrintiya gore ayiklamak egitimin hangi gerekli parcasi? lisede yapma universite gelince bol bol yaparsin deniyor. simdi ayni muameleye bir universite ogrencisi maruz kalsa, olur mu oyle sey kim senin cantani izinsiz karistirabilir diyecek, bir lise ogrencisi bunu yasadiginda neden sen de tasimayiver deniyor? mevzu olan tasiyip tasimamasi degil ki, saygisizca bir uygulama. liseler o kadar kotu, o kadar ic karartici ki turkiye de, kendi lise donemime bakinca, hocalarin kaprislerini, bircogunun bagnazligini dusununce, ogrencilere hak vermemek elde degil. fakat bi de soyle bi ogrenci tipi var son moda uzun uzun cizmeler okul formasinin altinda, tupturuncu pudrayi basmis yuzune, zaten artik okul cantasi diye bisey gormuyorum kizlarda normal kullandigimiz cantalari kollarina takip okulda kullaniyolar, gomlekler dapdar hepsinin modeli birbirinden farkli yani totalde bakinca uzerinde okul etegi olmasa ogrenci oldugunu anlamaya muneccim olmak sart. bu tipi kesinlikle disarda tutarak konusuyorum. evet bir disiplin bir butunluk saglanmali ama turkiye de vur deyince oldur anlaniyor. ogrencinin abartmasini engellemek, ama bi yandan onlarin genc oldugunu ergen oldugunu, makyaj yapmaya heves ettigini, kendini ifade edebilmek icin kucucuk bir tokayi bile farkli renk secme istegini anlayip ufak tefek seyleri tolere etmek cok zor olmasa gerek. egitimin kalitesi boyle bir dengede saglanamaz mi. hem ogrenciyi disiplin altina almak ama abartmadan kendini ifade edebilcek kendini yansitacak ya da kendini iyi hissettigi seyleri ozgurce secmesini desteklemek. evet disiplinli bireyler yetistirmek okul hayati icin is yasami icin gundelik yasam icin gerekli fakat; koyun gibi tek tip olmamayi, farkli renk tokalarla da olsa kendini ozgurce ifade etmenin, kendini gerceklestirmenin, secimlerini ozgurce yapan bireyler yetistirmenin onemi yok mu?

Madem ki bu gibi şeyler oluyor,tolerans sahibi hemcinsini seven bir öğretmen bunları tek,tek sıralayıp yazmaz,alışkındır bu gibi şeylere burada yazmanız hoş görmediğiniz anlama gelir umarım bayan öğretmenler erkek çocuklarına torpil geçmezler

yalnız siz olayı ne boyuta çektiğinizin cidden farkında mısınız? erkek öğrencilere tolerans geçmek hemcinsini sevmek vs..bunlar nedir nasıl bir yaklaşımdır:53: utandım açıkçası:53:hiç bir açıklama yapmayacağım çünkü kendimi savunuyormuş gibi düşünürüm yoksa ki zira birşeyi açıklamak ya da kendimi size tanıtmak zorunda da hiç değilim
yazdıklarım ise sadece ben bugün bunları görüm gördüklerim bunlardı diye verdiğim objektif bir yorumdu biz okula biz nasıl ki belli kurallara uyarak gidiyor ve davranıyorsak öğrencilerin de uyması gereken kurallar vardır ve bu kuralları da biz koymadık....sanki yazdıklarım toleransıma kalmış şeyler gibi belirtmişsiniz...inanamıyorum bu yaklaşıma halen.. dilerim bu üslubunuz burada son bulur...çünkü ben bu tartışmayı burada bitiriyorum..şaşkınlıkla...

bir öğretmenin bunu yapması yeterli kadar "öğretmen" olmadığını gösterir..

arama zamanı farklı karıştırma farklı..

birde şu öğrencilerin saçına makyajına takmışları anlamıyorum..siz yapmadıysanız yapmıyosanız o size bizimki de bize..erkeklere beğendirmekmişte şuymuşta..

sizin dediğiniz şeyler eskide kaldı eskide ..

ayrıca öğrencilerin saçına başına takmaktan asıl görevlerini unutuyolar...çok aşırı olmadığı sürece isteyen istediğini yapmalı

yuh ya bunlar mı eğitimci yuh pes ! eğitim alması gereken insanlar öğretmen olmuş yazıklar olsun çok cahilce bi davranış bence bu

Back
X