buse ben de bekliyorum güzel haberlerini..birmiz kırsın şu zincirleri :))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
buse ben de bekliyorum güzel haberlerini..birmiz kırsın şu zincirleri :))
veririm haber canım benim ne demek :))) aynen kıralım şu zincirleri :) Ben bişey dicem yorum istiyorum unuttum yazmayı daha önceden :) şimdi ben mesela çok süslenip etek elbise giyince bu bana hiç bakmıyo
ama sıradan öyle makyajıma özenmeden gidince bakıyo
ne bu şimdik :))))
canım bu konuda duvara toslamış birinin yorumları çok da sağlıklı olmayabilir.. :))
'burnumundikine'
Cnaım ben çok aşığım galiba kaç gündür adamı görmüyorum okulda falan yeminle delircem
Rüyalarımda hep hep oooooooo
![]()
evet bayağı aşıksın sen de
ben de delirecek gibi olurdum görmedikçe.bir yere sığamazdım. onun yemek saatinde dersim varsa derse kesinlikle girmezdim.onun olacağı konferanslarda beni ilgilendirmese bile saatlerce okulda bekleyip, konferansta bulunurdum.ahh ahh ne günlerdi.kıymetini bil canım.görüyorsun, konuşuyorsun, tatlı heyecanlar yaşıyorsun.
:) evet haklısın ama benimde artık 3 ayım kaldıonun yüzünden ders bırakıp üçüncü seneye bile uzatmayı düşünmüyor değilim çok seviyorum ben yüzüne bakamıyorum iki gündür utancımdan görmemezlikten geldim mesaj attım nasılsınız diye adam daha cevap atmadı acaba yanlış mı anladı ben utancımdan öyleyim ;( ne yapacağım ben ;( bende dersine gireceğim yakında
![]()
o kadar sohbet ediyormuşsunuz facede.bir "nasılsınız"a cevap vermeyecek olsa şimdiye kadar sohbet etmezdi diye düşünüyorum.tabi benimkinin "iletişimi koparmayalım" deyip, ben adım atınca "ben senin hocanım" demesi bu arkadaşlardan her şeyi beklemeyi de öğretiyor insana.bu ara sana tavrı nasıl gördüğünde falan??belki de görmemiştir yazdığını..ben de uzatamadım ama yaz okuluna kalmıştım onun içineyy aşk neler yaptırıyorsun insana
![]()
canım benimki de somurtkan, suratsızzz.farklı bir özellikleri çıksın artık :)) sen böyle yapmışsın ama sonra da yine bir samimiyet göstergesi olarak hal hatır sormuşsun.ben kendimden düşünüyorum.ben de yaptım öyle şeyler.ders çıkışı kapıda bekliyordu canımın içi.hiç yüzüne bakmadan yürüdüm gittim.o da odasına geçti.hatta bir kez staj işimiz vardı arkadaşımla.arkadaşım bunu bulmuş odasına doğru gidiyorlardı.bana da gelsene dedi arkadaşım.ben de sert bir şekilde "gelmicem sen git" dedim.arkadaşım ısrarla "gelsene halletcez işte" dedi."hayır gelmicem" diye direttim.döndü benimki bana bakakaldı öyle.2 gün sora tıpış tıpış gittim tabi.belgem eksikti.fabrikadan isterim tekrar dedim."boşver ben hallederim" dedi.ve gitti diğer asistana "belgeleri eksik görünüyormuş.onlar bende, eksik yok yani.hata olmuş" dedi.beni kurtardı.ve o arada 2 gün üst üste adın neydi diye sordu adımı gayet iyi bilen adam.çok kızdım o zaman.ara ara mesafe koymak için midir nedir dediğin gibi soğuklukları oldu.yani canım seninki de öyledir diye düşünüyorum.nasıl olsa aynı şekilde düşünüp hareket ediyor bunlar..tavır yapıyor bile olsa arkadaşların onun yanındayken sen dışarda bekledin diye çok büyüteceğini sanmam.