Hocama aşığım galiba

buse ben de bekliyorum güzel haberlerini..birmiz kırsın şu zincirleri :))

:D veririm haber canım benim ne demek :))) aynen kıralım şu zincirleri :) Ben bişey dicem yorum istiyorum unuttum yazmayı daha önceden :) şimdi ben mesela çok süslenip etek elbise giyince bu bana hiç bakmıyo :D ama sıradan öyle makyajıma özenmeden gidince bakıyo :D ne bu şimdik :))))

:D veririm haber canım benim ne demek :))) aynen kıralım şu zincirleri :) Ben bişey dicem yorum istiyorum unuttum yazmayı daha önceden :) şimdi ben mesela çok süslenip etek elbise giyince bu bana hiç bakmıyo :D ama sıradan öyle makyajıma özenmeden gidince bakıyo :D ne bu şimdik :))))

canım bu konuda duvara toslamış birinin yorumları çok da sağlıklı olmayabilir.. :))

'burnumundikine'

:D Cnaım ben çok aşığım galiba kaç gündür adamı görmüyorum okulda falan yeminle delircem :D Rüyalarımda hep hep oooooooo :D

:D evet bayağı aşıksın sen de :D ben de delirecek gibi olurdum görmedikçe.bir yere sığamazdım. onun yemek saatinde dersim varsa derse kesinlikle girmezdim.onun olacağı konferanslarda beni ilgilendirmese bile saatlerce okulda bekleyip, konferansta bulunurdum.ahh ahh ne günlerdi.kıymetini bil canım.görüyorsun, konuşuyorsun, tatlı heyecanlar yaşıyorsun.

:D evet bayağı aşıksın sen de :D ben de delirecek gibi olurdum görmedikçe.bir yere sığamazdım. onun yemek saatinde dersim varsa derse kesinlikle girmezdim.onun olacağı konferanslarda beni ilgilendirmese bile saatlerce okulda bekleyip, konferansta bulunurdum.ahh ahh ne günlerdi.kıymetini bil canım.görüyorsun, konuşuyorsun, tatlı heyecanlar yaşıyorsun.

:) evet haklısın ama benimde artık 3 ayım kaldı :( onun yüzünden ders bırakıp üçüncü seneye bile uzatmayı düşünmüyor değilim çok seviyorum ben yüzüne bakamıyorum iki gündür utancımdan görmemezlikten geldim mesaj attım nasılsınız diye adam daha cevap atmadı acaba yanlış mı anladı ben utancımdan öyleyim ;( ne yapacağım ben ;( bende dersine gireceğim yakında :D

:) evet haklısın ama benimde artık 3 ayım kaldı :( onun yüzünden ders bırakıp üçüncü seneye bile uzatmayı düşünmüyor değilim çok seviyorum ben yüzüne bakamıyorum iki gündür utancımdan görmemezlikten geldim mesaj attım nasılsınız diye adam daha cevap atmadı acaba yanlış mı anladı ben utancımdan öyleyim ;( ne yapacağım ben ;( bende dersine gireceğim yakında :D

o kadar sohbet ediyormuşsunuz facede.bir "nasılsınız"a cevap vermeyecek olsa şimdiye kadar sohbet etmezdi diye düşünüyorum.tabi benimkinin "iletişimi koparmayalım" deyip, ben adım atınca "ben senin hocanım" demesi bu arkadaşlardan her şeyi beklemeyi de öğretiyor insana.bu ara sana tavrı nasıl gördüğünde falan??belki de görmemiştir yazdığını..ben de uzatamadım ama yaz okuluna kalmıştım onun için :D eyy aşk neler yaptırıyorsun insana :D

Son düzenleme:
o kadar sohbet ediyormuşsunuz facede.bir "nasılsınız"a cevap vermeyecek olsa şimdiye kadar sohbet etmezdi diye düşünüyorum.tabi benimkinin "iletişimi koparmayalım" deyip, ben adım atınca "ben senin hocanım" demesi bu arkadaşlardan her şeyi beklemeyi de öğretiyor insana.bu ara sana tavrı nasıl gördüğünde falan??belki de görmemiştir yazdığını..ben de uzatamadım ama yaz okuluna kalmıştım onun için :D eyy aşk neler yaptırıyorsun insana :D

Canım vallahi yazmadı hala cevap :) ne oldu şimdi de böyle yaptı bu ;( Kuzum ben o mesajı attığımda kaç defa girdi faceye görmemesi imkansız ;( Canım zaten ilk hafta gitmedim okula daha yeni gitmeye başladım 2 kez gördüm onda da bakamadım ne bileyim o da çok morali iyi gibi değildi zaten somurtkan da :) ama o baktı mı bakmadı mı bilemem ben bakmadım çünkü görmemezlikten geldim utandığım için adam daha dersimize girmiyor ya yüzüne bakmaktan çekiniyorum ;( ya geçen ben ders seçmeye gittim bu da konferanstaymış çıktı falan konferansı sunan kız da çok güzeldi bende doğal olarak azcık kıskandım tabi :) benim arkadaşlarım sohbet ederken onunla bende beklemedim çıktım kapıya onlar arkada kaldı ne bileyim acaba bundan dolayı mı yaptı böyle bir şey yanlış bir davranıştı biliyorum ne aptalım ben ;( kapıya çıkıp orda arkadaşları bekledim ;( ne kadar kötü bir şey yapmışım ben ;( sanki ondan uzaklaşmak onun yanında durmak istemiyorum gibi olmuş inanamıyorum kesin bu yüzden ;((( şu anda o kadar kötüyüm ki kuzum ben ne yapmışım böyle ;((( ondan önce yani o olay olmadan önce çok hoş konuşmuştuk facede ama şimdi hiç bir şey yazmadı ilk defa hemde ;(((

canım benimki de somurtkan, suratsızzz.farklı bir özellikleri çıksın artık :)) sen böyle yapmışsın ama sonra da yine bir samimiyet göstergesi olarak hal hatır sormuşsun.ben kendimden düşünüyorum.ben de yaptım öyle şeyler.ders çıkışı kapıda bekliyordu canımın içi.hiç yüzüne bakmadan yürüdüm gittim.o da odasına geçti.hatta bir kez staj işimiz vardı arkadaşımla.arkadaşım bunu bulmuş odasına doğru gidiyorlardı.bana da gelsene dedi arkadaşım.ben de sert bir şekilde "gelmicem sen git" dedim.arkadaşım ısrarla "gelsene halletcez işte" dedi."hayır gelmicem" diye direttim.döndü benimki bana bakakaldı öyle.2 gün sora tıpış tıpış gittim tabi.belgem eksikti.fabrikadan isterim tekrar dedim."boşver ben hallederim" dedi.ve gitti diğer asistana "belgeleri eksik görünüyormuş.onlar bende, eksik yok yani.hata olmuş" dedi.beni kurtardı.ve o arada 2 gün üst üste adın neydi diye sordu adımı gayet iyi bilen adam.çok kızdım o zaman.ara ara mesafe koymak için midir nedir dediğin gibi soğuklukları oldu.yani canım seninki de öyledir diye düşünüyorum.nasıl olsa aynı şekilde düşünüp hareket ediyor bunlar..tavır yapıyor bile olsa arkadaşların onun yanındayken sen dışarda bekledin diye çok büyüteceğini sanmam.

Son düzenleme:
canım benimki de somurtkan, suratsızzz.farklı bir özellikleri çıksın artık :)) sen böyle yapmışsın ama sonra da yine bir samimiyet göstergesi olarak hal hatır sormuşsun.ben kendimden düşünüyorum.ben de yaptım öyle şeyler.ders çıkışı kapıda bekliyordu canımın içi.hiç yüzüne bakmadan yürüdüm gittim.o da odasına geçti.hatta bir kez staj işimiz vardı arkadaşımla.arkadaşım bunu bulmuş odasına doğru gidiyorlardı.bana da gelsene dedi arkadaşım.ben de sert bir şekilde "gelmicem sen git" dedim.arkadaşım ısrarla "gelsene halletcez işte" dedi."hayır gelmicem" diye direttim.döndü benimki bana bakakaldı öyle.2 gün sora tıpış tıpış gittim tabi.belgem eksikti.fabrikadan isterim tekrar dedim."boşver ben hallederim" dedi.ve gitti diğer asistana "belgeleri eksik görünüyormuş.onlar bende, eksik yok yani.hata olmuş" dedi.beni kurtardı.ve o arada 2 gün üst üste adın neydi diye sordu adımı gayet iyi bilen adam.çok kızdım o zaman.ara ara mesafe koymak için midir nedir dediğin gibi soğuklukları oldu.yani canım seninki de öyledir diye düşünüyorum.nasıl olsa aynı şekilde düşünüp hareket ediyor bunlar..tavır yapıyor bile olsa arkadaşların onun yanındayken sen dışarda bekledin diye çok büyüteceğini sanmam.

Ama kuzum canım öyle acıyor ki adama nasılsınız hocam yazdım cevap atmadı hiç böyle yapmazdı dün okuldan çıkıyorum oda hocalarla toplanmış maç yapmaya gidiyorlardı :) bende hocaları gördüm dedim kesin oda vardır diye böyle onu ararken gözlerim bir baktım oda orda ben ona bakarken oda bana baktı biraz bakıştık sonra o döndü önünü ama umursamaz gibi yaptı daha önceden öyle yapmazdı kızgın gibi :( salı günü dersine girmeye gidicem ondan başka hiç bir şey düşünemez oldum ;( ne yapmalıyım bilmiyorum onun böyle davranması çok zoruma gitti sanki kızgınlık vardı yüzünde ama baktı bana :) çok seviyorum da doğru kişimi bilmiyorum canımın yanacağını bile bile böyle sevmek... anlam veremiyorum şeytan diyor ki şimdi yaz ona söyle sevdiğini ama kaybetme korkusu yok işte... ;(((( birde başıma hep utangaçlığımdan geliyor ne geliyorsa 2 senedir susuyorum susuyorum ama sırf onun için susuyorum faeme eve gelince 'gece karası gözlerin gördü ya beni' yazdım sonra 'ben özür dilerim hatamı biliyorum' yazdım ama okudu mu acaba ben ne yapacağımı inan bilmiyorum ;(((

bu arada sevgililer gününde benim hayatımm hocalarla halı saha maçına gitti :) böylelikle sevgilisinin olmadığını anlamış bulunmaktayım bide cips almış cips yiyo hiç boş durmaz zaten :) bana baktı ben bakınca döndü cipsini yemeye devam etti Allah'ın uyuzu güya umursamadı beni :) bu resmen kızgın bana o kadar şaşkınım ki bu davranışlarına resmen bana cevap atmadı ;( ama demek ki beni umursuyormuş demek ki bişeyler var ki neden böyle davransın umursamasa yapmazdı bunları acaba ondada var mı bir şeyler? uf nazar mı değdi ne ;( salı günü sırf onun için okula erken gitcem normalde ikinci öğretimim ben ama salı 9 da gitcem dersine gircem affettirmem lazımım kendimi uyuyamıyorum düşünmekten ;((( ama nasıl davranmalıyım 'burnumun dibine' üzgün olduğumu hata mı anladığımı mahcup olduğumu nasıl belli etcem ben ;( çok seviyorum böyle yapmasına dayanamıyorum ;( şeytan diyo içinden ne geliyosa yaz ne kaybedeceksin ;((( ama cevap yazmaz ki ;((( o an beni halı saha maçına davet etseydi uçarak giderdim :))) tek taş almış gibi mutluluktan ayaklarım kesilirdi yerden :))))

Back
X