Biter biter, en kotu 3 derste biter. Kacinci yilin bilmiyorum ama eninde sonunda biter, rahat ol bunlari kafana takmamaya calis.Bitirsem bi hayırlısıylasonrası için düşünecem hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor sanki yıllar sürdü
Son senem, bitirmeye ramak kaldı ya gecer mi bu günler, alttan dersim yok ama bu seneki dersler de baya zorluyor, beterin beteri varmış daha neler göreceğim diyorum ama aslında bunlar başlangıçBiter biter, en kotu 3 derste biter. Kacinci yilin bilmiyorum ama eninde sonunda biter, rahat ol bunlari kafana takmamaya calis.
Son senem, bitirmeye ramak kaldı ya gecer mi bu günler, alttan dersim yok ama bu seneki dersler de baya zorluyor, beterin beteri varmış daha neler göreceğim diyorum ama aslında bunlar başlangıç
Çok sağolun, inşallah bitiririmKorkma biter ciddi soyluyorum cok dusunme, dusundukce zorlaniyor insan. Hem but var 3 ders var rahat hallolur merak etme :)
Işte aradığım cevapAvatar resminizi görünce aklıma bunlar geldibi yerde okumuştum, buldum :))
Scarlet O'Hara: Annem, "Her zaman doktor hiç gelmeyecekmiş gibi gelir." der.
Rhett Butler: Şimdi olsa, yine aynı şeyleri yapardın. Çaldığı için değil, hapse girdiği için üzülen hırsıza benziyorsun
Rüzgar gibi koş hoca ya
Kadın hocalarla erkek öğrencilerin bu tarz konulardaki durumu nedir ne değildir bilmediğim için başka bir varsayımla gitmek zorundayım.
Ben erkek hoca olsam öğrencilere böyle yeşil ışık yakar yakar, onların benden hoşlanmasını falan sağlar, gelip de ciddi anlamda açılmaya kalktıkları zaman "öğrenci-öğretmen ilişkisine o açıdan sıcak bakmıyorum, üzgünüm" falan der, bi güzel egomu tatmin ederdim. Hepsinin arkasından gülerdim.
Şaka yapıyorum tabi. Öyle birşey yapmazdım.
Şaka bir yana, konu sahibi, bence sen kendi derslerine odaklan, boşver bu işleri. Oluruna bırak. Okulun bitince o adam hala yerindeyse istersen açılırsın, kaybedecek birşeyin olmaz. Şimdi sen hoşlandığın için belki kendine anlam çıkarıyor da olabilirsin, bilemiyorum ama... Ben bu tarz şeylere çok sıcak bakmıyorum, arada ciddi bir statü farkı var yani biri öğrenci, diğeri öğretmen. Düşünebiliyor musun adam Yrd.Doç olmuş ama sen öğrencisin. Ya da doktorasını tamamlamış olsun falan... Asistan falan da değil. Aradaki fark da fazla bence bu açıdan. Yanlış mı düşünüyorum? Kendi statüsüne yakın bir sürü kadın varken yani, ne bileyim.
Teşekkür ederim cevaplar için. Haklısınız, emin olamıyorum karşımdaki kişi tam olarak ne düşünüyor. Beklemek en iyisi sanırım.Daha 2. sınıfsın , 30 yaşında adam ile ne işin var ?
Adam hayatı görmüş geçirmiş akademisyen olmuş sen yanında daha çömez olacaksın ne bileyim güzel bir ilişki olmaz bence .
Ayrıca adam senin ilginin farkına vardıysa egosu kabardığı için de sana böyle davranıyor olabilir .Açılırsan ters tepme ihtimali de var .
Işte aradığım cevapİçimdeki Scarlett dışarı çıksa giderim de mantıklı olmak lazım galiba :))
Haha bunu bi arkadaşım da söyleyip duruyorHa gayret, hoca olacak belki koca
Ben de üniversite 4. sınıf öğrencisi olduğum için şu an şu konudan geri kalmak istemedim.Daha dur bakalim sonrasi daha cok omur yiyor :) Sen vizelere calismanin bile keyfini cikar simdi ilerde bunu bile cok ozluyorsun
Ben de 4. sınıftayım gerçi hukuk değil benim bölümüm ama... :) Ya bu 4. sınıf çok garip, bazen sanki hiç zaman geçmiyormuş gibi hissediyorum, bazen de zamanın ne ara geçtiğini anlamıyorum. Vize dönemini bi atlattık, bak bugün aralığın 4'ü, takriben bir ay sonra dönem bitecek yani. 2. dönemi söylemiyorum bile, ne kadar hızlı geçtiği ortada.Bitirsem bi hayırlısıylasonrası için düşünecem hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor sanki yıllar sürdü
Aynen aslında ders çalıştıkça zamanın nasıl gectiği anlaşılmıyor, çok çalışalım da daha hızlı geçsin o haldeBen de üniversite 4. sınıf öğrencisi olduğum için şu an şu konudan geri kalmak istemedim.Sizin söylediğiniz şeyin aynısını benim annem de hep söyler üstelik kendisi üniversite mezunu falan değil, vize final geçirmemiş yani hayatında, bizim gibi. Ama ne zaman biraz yakınacak olsam, şu dersten geçmek biraz zor falan desem direkt olarak bana bu tarz bir cevap yapıştırıyor. :)
Ben de 4. sınıftayım gerçi hukuk değil benim bölümüm ama... :) Ya bu 4. sınıf çok garip, bazen sanki hiç zaman geçmiyormuş gibi hissediyorum, bazen de zamanın ne ara geçtiğini anlamıyorum. Vize dönemini bi atlattık, bak bugün aralığın 4'ü, takriben bir ay sonra dönem bitecek yani. 2. dönemi söylemiyorum bile, ne kadar hızlı geçtiği ortada.
Son sene, alttan hiç ders yok, bi son gölümü atayım, ortalamam yüksek olsun biraz falan diye diye o niyetle çalıştım sınavlara. Artık nasıl bir çalışmaysa 7 dersten 5'inin sınav sonucu 100 geldi.Aynen aslında ders çalıştıkça zamanın nasıl gectiği anlaşılmıyor, çok çalışalım da daha hızlı geçsin o halde
Ben de üniversite 4. sınıf öğrencisi olduğum için şu an şu konudan geri kalmak istemedim.Sizin söylediğiniz şeyin aynısını benim annem de hep söyler üstelik kendisi üniversite mezunu falan değil, vize final geçirmemiş yani hayatında, bizim gibi. Ama ne zaman biraz yakınacak olsam, şu dersten geçmek biraz zor falan desem direkt olarak bana bu tarz bir cevap yapıştırıyor. :)
Ben de 4. sınıftayım gerçi hukuk değil benim bölümüm ama... :) Ya bu 4. sınıf çok garip, bazen sanki hiç zaman geçmiyormuş gibi hissediyorum, bazen de zamanın ne ara geçtiğini anlamıyorum. Vize dönemini bi atlattık, bak bugün aralığın 4'ü, takriben bir ay sonra dönem bitecek yani. 2. dönemi söylemiyorum bile, ne kadar hızlı geçtiği ortada.
Benim öğrencilik hayatımda pek 100üm olmadıSon sene, alttan hiç ders yok, bi son gölümü atayım, ortalamam yüksek olsun biraz falan diye diye o niyetle çalıştım sınavlara. Artık nasıl bir çalışmaysa 7 dersten 5'inin sınav sonucu 100 geldi.Çalışmayı abartmışım.
Bi de başka şeylerle ilgilenince de zaman çabuk geçiyor. Excel öğrenip yabancı dilimi de geliştirmeye çalışıyorum, zaman daha çabuk tükeniyor. :)
Şimdi avukatlık mı yapıyorsunuz, bitirdiğimde sizinle konuşmak isterim bir bitireyim de önceValla bende cok eskilerden degilim 2 yillik mezunum ama bu 2 yilda bile o stresli vize ayini, kabus final donemini, son care butleri o kadar ozledim ki :) Okuldan kopmamama ragmen cok ozledim. Hatta keske 5 yilda bitirseydik deriz arkadaslarla. Sonrasi cidden yoruyor, artik ogrencilikten cikiyorsun, dertlerin daha da ciddilesiyor, hayat kurma telasi. Kissadan hisse tadini cikarin
Yurtta kaldığım için öğrenciliğimin tadını pek çıkaramadım desem yeridir aslında. Hep sorunlu, saçma sapan tiplerle aynı odaya düştüm. Koskoca 3 yıl sürekli "şu yurttan bi kurtulsam" laflarıyla geçti. Aynı lafları yine ediyorum bu defa yoğun bir bıkmışlıkla. Yurdu çok seven insanlardan değilim ben.Valla bende cok eskilerden degilim 2 yillik mezunum ama bu 2 yilda bile o stresli vize ayini, kabus final donemini, son care butleri o kadar ozledim ki :) Okuldan kopmamama ragmen cok ozledim. Hatta keske 5 yilda bitirseydik deriz arkadaslarla. Sonrasi cidden yoruyor, artik ogrencilikten cikiyorsun, dertlerin daha da ciddilesiyor, hayat kurma telasi. Kissadan hisse tadini cikarin
Aynı ben.. Oda arkadaşlarım yüzünden iyi bir maddi sıkıntıyı göze alıp eve çıkıcam 2. dönem yoksa okulum bitmeyecek.. Hep ders çalışmayı sevmeyen, çalışana uzaylı gibi bakan oda arkadaslarım oldu, şanssızlık yakamı bırakmadı valla.Yurtta kaldığım için öğrenciliğimin tadını pek çıkaramadım desem yeridir aslında. Hep sorunlu, saçma sapan tiplerle aynı odaya düştüm. Koskoca 3 yıl sürekli "şu yurttan bi kurtulsam" laflarıyla geçti. Aynı lafları yine ediyorum bu defa yoğun bir bıkmışlıkla. Yurdu çok seven insanlardan değilim ben.Belki bi öğrenci evim falan olsa bu kadar bıkmazdım ama bi odada 4 kişi kalınca... Okuldan değil ama yurttan bıktım, okul da arada kaynadı. Allah başka dert vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?