Ayy heyecanlandım şimdi, karşısında mülakata girmem gerekecekGidin gidin bir şey olmaz, hem kolaçan etmiş olursunuz etrafını
Öyle olacak sanırım, beklemeye karar verdim. Ben okulu bitirene kadar o da doktorasını falan yapar artıkÖmrünü yiyen okul
Konu sahibesi bence arada yas farki epey var, biraz bekleyin. Zaten hissettiginiz gibiyse buyursun o acilsin.
Ömrümü yedi valla tam da bugün fark ettim ömrümü yediğiniÖmrünü yiyen okul
Konu sahibesi bence arada yas farki epey var, biraz bekleyin. Zaten hissettiginiz gibiyse buyursun o acilsin.
Daha dur bakalim sonrasi daha cok omur yiyor :) Sen vizelere calismanin bile keyfini cikar simdi ilerde bunu bile cok ozluyorsunÖmürümü yedi valla tam da bugün fark ettim ömrümü yediğini
Sen kendine göre anlam çıkarıyo olabilirsin
Açıkçası yakınlaşmaya çalışmış gibime geldi benim de ama bu konuda kötü tecrübem var :) Bi zamanlar ben de her hareketten kendime pay çıkarırdım.. İyice emin ol yaklaşmak istediğinden.
Bu konuda bir yasak vs var mı biliyor musunuz? Ben bilmediğim ve daha önce duymadığım için rahattım biraz daEgitim hayatinizi riske atmamanizi ozellikle rica ediyorum.
Yani benim için aranızdaki yaş farkı da fazla. Ama sen sorun etmiyorsan şansını deneyebilirsin aslında.Uzaktan takip aşamasına geçmeye karar verdimArkadaşım olmasa ben de pay çıkardım diye düşüneceğim ama iştee
Benim için sorun değil bu onun için de olmaz diye umuyorumYani benim için aranızdaki yaş farkı da fazla. Ama sen sorun etmiyorsan şansını deneyebilirsin aslında.
Yasak yok.Hani çıktınız ilişkiniz duyuldu, o zaman idare rahatsız olursa ilişkinizi gizli yaşamanızı isteyebilir.Bu konuda bir yasak vs var mı biliyor musunuz? Ben bilmediğim ve daha önce duymadığım için rahattım biraz da
iyi bakalım hayırlısı olsun. Merak ediyorum gelişmeleri yazarsın :)Benim için sorun değil bu onun için de olmaz diye umuyorum
Hehehe bir ben şanssızım ya, bölümümün asistanları pek o taraflara uğraayacak tipte değiller ki zaten aile babası tarzında adamlar evli bile olabilirler yani.asistan olsa yuru derdim ama hoca olunca bilemedimm
Bitirsem bi hayırlısıylaDaha dur bakalim sonrasi daha cok omur yiyor :) Sen vizelere calismanin bile keyfini cikar simdi ilerde bunu bile cok ozluyorsun
Yazableceğim güzel gelişmeler olur da yazarım umarımiyi bakalım hayırlısı olsun. Merak ediyorum gelişmeleri yazarsın :)
Her türlü olumsuz bakılıyor konuya yaniHa Tantanis 9 yas da bana fazla geldi aklıma gelmişken söyleyeyim, başka seyleri yazmaktan bunu unutmuşum.
Ben yapamazdım misal sözlümle aramızda 3 yas var, ortalama 5 yas olmalı bence ilişkilerde, zor tabi, adam görmüş gecirmiş olur her anlamda sen geriden takip edersin onu.Her türlü olumsuz bakılıyor konuya yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?