Hocaya o gözle bakılır mı hiç?!

Merhaba bonibon, hocayı unutabildinmi? Uzun seneler geçmiş üstünden

Konuyu okumadım ama başlığa göre yazıyorum ben de lisedeyken fizik hocama aşık gibi bir şeydim adam karizmaydı ya

ancak kendisi evli ve bir çocuğu vardı.
Nasıl ayrılacağınızı bilmiyor musunuz? Utanmak yardımcı olur mu, evine çocuğuna ayırması gereken zamanda sizinle oynaşması mesela utandırmıyor mu sizi? Yüksek lisans nasıl gidiyor, heralde pek çalışmanıza gerek olmuyordur. Hatta tez için falan boşuna uğraşmayın, hocanız halleder. Ne güzel karşılıklı menfaat var derdim ama evdeki eşe çocuğa haksızlık oluyor. Dilerim ilişkiniz fark edilir de akademik çevreden dışlanırsınız. Akademik ünvanı olan bir barzo ve metresi olarak yakışmıyorsunuz eğitim camiasına. Sakın ola gelip de kendinizi ve dostunuzu pardon hocanızı savunmayın. Adamın eğlencesi olmuşsunuz savunulacak yanınız yok.

Aşkım sen yeni konu aç biz yardımcı oluruz sana.

İnşallah yaşattığını yaşarsın.

Sanmam. Hatta aksine daha çok mutlu oluyordur eşiyle değil benimle ilgileniyor diye.
Ya şimdi kim üst sınıftaki Hüseyin'le tavuk döner yiycek, İETT ye bincek? Gül gibi paralı orta yaşlı herif var, genç kız bulmuş hoş da tutuyor.

Ya şimdi kim üst sınıftaki Hüseyin'le tavuk döner yiycek, İETT ye bincek? Gül gibi paralı orta yaşlı herif var, genç kız bulmuş hoş da tutuyor.
Ya hayııırrr menfaat ilişkisi değil bi kere onların kiiii çok büyük aşk eminim adam hayatında ilk kez böyle hissetmiştir ve hatta gene eminim ki bi kaç kez ayrılmaya çalışmışlardır ve adam ağlamıştır. Aha bak buraya yazıyorum

Bir kizla tanismistim bir seminerde o da hocasiyla evlenmis kiz lisanstayken hocasi yuksek lisans yapiyormus yaslar da yakinmis
Ben boyle.bir sey yasamadim ama benim de dersime giren ve siniftakilerden daha cok sohbet ettigim yakisikli bir hocam vardi :) herkes off falan derdi ama ben saftirik sadece hoca olarak goruyordum hocam da oyle. Onunla da 10 yas falan vardi aramizda.
Bir de benden birkac yas buyuk hala gorustugum hocam var o da canimli cicimli konuşurdu tabii genc kiz olunca insanin hosuna gidiyor. Bence okul bittikten sonra ziyaretine gidin sansinizi deneyin

Birde abla diyorsun konu sahibine, birlikte olduğun evli senden epey büyük olan hoca ya da abi diyor musunuz, nasıl yardımcı olacakmış size merak ettim doğrusu?

Bizim arkadaş hocamızla evlendi. Okul bittikten sonra ama açılan hocaydi. Olabilir mi olur ama size karşı hissi varsa. Makale danisabilir , doktora döneminde yardım isteyebilirsiniz sevginizden eminseniz . Sadece hayranlıkla gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…