Normal bunlar.Etkilenebilirsin.Ama gelioyr ve geçiyor.Çok takılma.Kızlar selamm
Ben bi üniversitede lisansüstü öğrencisiym şuan
Dersini aldığım bi hocamdan da çook hoşlanıyorum
Kendisi konumu için genç olsa bile benden 10 küsür yaş büyük birisi
Üstelik dönemin bitmesine çok az kaldı, görmek imkansız hale geliyo yani artık...
Açılmak tarzı bişey benim için mümkün değil, bu hikaye burada bitecek anlayacağınız.
İçimde derinden sızlayan bi yer var, sanki ilişki yaşadık da ayrılıyoruz:) Bütün ihtimaller, olabilirler, olabilecekler; yaşanması mümkün olmasa bile olasılık olarak oradalardı, bu haftanın sonunda hepsi anı olacak
Elbette bu büyük bi dert değil, ama şuan içimi acıtıyor, yapmam gereken onca iş varken ben tavana boş boş bakıp hayaller kuruyorum
Sizin de oldu mu hiç böyle hocanıza karşı gerçek duygularınız, hisleriniz?
Veya yaşanmışlıklarınız?
Merak ediyorum aslında hocayı kaptım koca yaptım diyenleriniz var mı :))
Kızlar selamm
Üstelik dönemin bitmesine çok az kaldı, görmek imkansız hale geliyo yani artık...
Açılmak tarzı bişey benim için mümkün değil, bu hikaye burada bitecek anlayacağınız.
İçimde derinden sızlayan bi yer var, sanki ilişki yaşadık da ayrılıyoruz:) Bütün ihtimaller, olabilirler, olabilecekler; yaşanması mümkün olmasa bile olasılık olarak oradalardı, bu haftanın sonunda hepsi anı olacak
Elbette bu büyük bi dert değil, ama şuan içimi acıtıyor, yapmam gereken onca iş varken ben tavana boş boş bakıp hayaller kuruyorum
Veya yaşanmışlıklarınız?
umarım ders aldığı hocasıyla evlenen birileri yoktur. yoksa, yakışıklı, fiit ve zeki doçent kocamı kaybederim :18:
not: benim eşimden ders alıyor olabilir misiniz :44: kendisi alyans takmıyor da
ben yüksek lisanstayken evlenmştik, aynı bölümde akademisyenizama çok zeki, esprili ve güzel olduğum için evlenmişti benimle
ben yüksek lisanstayken evlenmştik, aynı bölümde akademisyenizama çok zeki, esprili ve güzel olduğum için evlenmişti benimle
Kızlar selamm
Veya yaşanmışlıklarınız?
Ben varım.
Üniversite hocamla ilişkim oldu. 1.5 yıl kadar da sürdü.
Yalnız onun alanı başka benimki başkaydı. Dersine girdiğim zaman tanışmıştık.
Daha ilk günden saatlerce sohbet etmiştik.
Sonra buluşmalar, görüşmeler, itiraflar oldu.
Ben aşık değildim kesinlikle. O çok seviyordu.
Yardımcı doçentti. Yaşı benden baya büyüktü.
Ben buluşalım dediğimde aylar öncesinden planlanmış olan etkinliklerini dahi iptal ederdi. :O
Yanımdayken telefonu çalıp dururdu. Asla açmazdı. Sadece ben vardım o anlarda onun için.
Öyle işte. Çok ilgi gördüğüm, sevildiğim, çok iyi muhabbetler ettiğimiz bir ilişkiydi.
Onun kültüründen, birikiminden çok etkileniyordum.
Ondan benimle ilgili bir şeylerin hayalini kurmamasını istedim.
O da artık ne olursa olsun beni kabullendi. Yani ben onun hayatından gidecektim kesin.
Bunu biliyordu. Buna rağmen devam etti ben mezun olana dek.
Hala da görüşüyoruz ama yüz yüze gelmek her istediğinde mümkün değil tabii şu an.
İki taraf da ilgili ise çok rahat ilişki evlilik olur hocalarla da.
umarım ders aldığı hocasıyla evlenen birileri yoktur. yoksa, yakışıklı, fiit ve zeki doçent kocamı kaybederim :18:
not: benim eşimden ders alıyor olabilir misiniz :44: kendisi alyans takmıyor da
Bence sansini dene, yanasmaya calis. Yani ne kaybedeceksin ki? Donem bitse bile bir seyler uydur, odasina git, cay gotur ne bileyim haftada 1-2 kere kisa ziyaretler yap, mal degilse anlar.
Var tabi, tez dansimaniyla evlenen mi istersin, senin durumunda olup adami koluna takan mi...........madem istiyorsun bence savas ve ugras, elinden geleni yap.
Ayy ne güzell biz de aynı bölümdeyiz, diyosun ki zeki esprili ve güzelsen şansın var:) peki o zamannnben yüksek lisanstayken evlenmştik, aynı bölümde akademisyenizama çok zeki, esprili ve güzel olduğum için evlenmişti benimle
ben de yaşadım böyle bir şey. ama hocaya derslerde nasıl bakıyorsam artık hoca olayı çakti tabii ki. benim için güzel bir anı olarak kaldı. tam 1 sene hep aynı duyguları hissettim. duygularım o kadar yoğundu ki bazen ağladığımı hatırlıyorum. eğer kalbinizde gerçek duygular varsa hissettirin derim. Allah yardımcınız olsun
Haklısınız umarım çabuk geçer.Normal bunlar.Etkilenebilirsin.Ama gelioyr ve geçiyor.Çok takılma.
bi lisede bi de üniversitede hocaya aşık olma modadır ,zamanla gelir geçer ..
hocasıyla evlenen bi arkadaşım vardı....
kendini alıştır bari bu duruma...
açılman mümkün değil madem zaman herşeyin ilacı...
Ben varım.
Üniversite hocamla ilişkim oldu. 1.5 yıl kadar da sürdü.
Yalnız onun alanı başka benimki başkaydı. Dersine girdiğim zaman tanışmıştık.
Daha ilk günden saatlerce sohbet etmiştik.
Sonra buluşmalar, görüşmeler, itiraflar oldu.
Ben aşık değildim kesinlikle. O çok seviyordu.
Yardımcı doçentti. Yaşı benden baya büyüktü.
Ben buluşalım dediğimde aylar öncesinden planlanmış olan etkinliklerini dahi iptal ederdi. :O
Yanımdayken telefonu çalıp dururdu. Asla açmazdı. Sadece ben vardım o anlarda onun için.
Öyle işte. Çok ilgi gördüğüm, sevildiğim, çok iyi muhabbetler ettiğimiz bir ilişkiydi.
Onun kültüründen, birikiminden çok etkileniyordum.
Ondan benimle ilgili bir şeylerin hayalini kurmamasını istedim.
O da artık ne olursa olsun beni kabullendi. Yani ben onun hayatından gidecektim kesin.
Bunu biliyordu. Buna rağmen devam etti ben mezun olana dek.
Hala da görüşüyoruz ama yüz yüze gelmek her istediğinde mümkün değil tabii şu an.
İki taraf da ilgili ise çok rahat ilişki evlilik olur hocalarla da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?