Hehe yok yok anime diyince tamamen olay farklılaştı müsterih olunuz, sizinki değil

şaka bi yana gerçekten evli değil evli olsa kesinlikle kelimelere bile dökmezdim bana yakışmaz zaten
Bu arada o kadar şok geçirdiğinize göre, önceden aranız nasıldı ki? Sizin ilginiz var mıydı eşinize??
Lisede hoca öğrenci etik gelmiyo bana da gerçi 10 sene sonra diyosunz olay biraz farklı gibi, aslında ben kafam dağılsın düşünmeyi bırakıym diye konu açmıştım şu an daha bi olası geldi gözüme:) bakalım bi gelişme olursa yazıcam:)
Öyle düşününce tabi ki adaletsiz geliyo, bi de üniversitelerde öğrenci hoca ilişkisiyle ilgili bi yasak var diye bişey duymuştum geçenlerde, etik değil işi tehlikeye girer vs şeklinde, aklıma geldi şimdi.
Ya hani hoca sınıfa girip de ders arası hangisi en güzel hangisini ayarlasam diye iç geçirse iğrenç olurdu hakikaten ama gönül de bazen dinlemiyo işte, başa gelebilir teorik olarak bana göre. Öyle olsa herkes mantıklı bi seçime aşık olurdu:)
Benden size bi amin, neden böyle düşündüğünüzü anlayamasam da merak etmiyorum Allah gönlünüze göre versin...
Katılıyorum size bana iğrenilcek bi durum gibi gelmiyo sadece sıklığını merak etmiştim bu tarz ilişkilerin, beklediğimden de çokmuş:)