Valla lisans öğrencilerinin, lise öğrencilerinin hocalarıyla ilişki yaşaması size normal geliyormuş, bu yüzden bir şey diyemeyeceğim. Sizin lisansüstü programınız bitiyorsa bir problem yok zaten bence. Bahsettiğiniz yasaktan haberdar değilim fakat bu sebeple soruşturma geçiren bir tanıdığım var. Tanıdık demeye utanıyorum yani öyle biri. Biri gider öğrencisiyle karısını aldatır, diğeri gitmiş evli hocasına duygularını açmış falan burda okudum onu da. Bana iğrenç gelmeye devam edecek, zaten tavrınız da çirkin "kapmak" kelimesini kullanmanız falan. Bence hoca kapmaya uğraşmaya gerek yok, ne güzel okulunuzu okuyorsunuz, akademik kariyer niyetiniz var belli ki lisansüstü yaptığınıza göre. Zaten bu hocayla ilişkiniz olur da üstüne akademisyen olursanız kimse size iyi gözle bakmaz ben diyeyim. Muhtemelen hoşunuza gitmediği için beni de tersleyeceksiniz ama ben üniversite ortamında olan biri olarak yardımcı olmak istedim. Zaten belirttim sizi tenzih ettiğimi de, çünkü lisansüstü eğitiminde hocalarla öğrenciler arkadaş gibi oluyor. Ama sizin bu tarz bir ilişkiniz de yok belli ki. Haliyle unutun gitsin bence... Bana kalırsa hocanızın entellektüel birikiminden etkilenmişsiniz o kadar. Yoksa insan hiç doğru düzgün konuşmadığı ve tanımadığı birine nasıl aşık olabilir? Yaş itibariyle buna da müsait değilsiniz, ergenlikte olur bunlar. Sizinki hayranlık sadece
Ben lise-lisans öğrencilerinin hocalarıyla ilişkilerini normal karşıladığımı nerede söylemişim?
Nasıl bi niyet okumaktır bu ya?
Nelerle itham ettiğinizin farkında mısınız?
Son düzenleme: