• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HOLLANDAda tupbebek yaptiran varmi

Tesekkur ederim canim.Allahim hic cocugu olmayanlarada tattirsin annelik duygusunu.Ben oglum tek kalmasin bir kardesi daha olsun diye cok ugrasitim ama suana kadar nasip olmadi Allah hayirlisini versin.Insallah yasim dahada ilerlemeden o duyguyu bir daha tatarim.Sen nerede kaliyorsun?Tedaviye basladinmi?

amin canim insallah.bende hollandada spijkenissede kaliyorum.ben daha baslamadim ama randevu yaptim ayin 18de rotterdamda erasmus MC de randevum var bakalim hayirlisi olsun insallah.:emir_bebek:

petekcigim canim sana zahmet olmazsa bana biraz tup bebek hakkinda bilgi verebilirmisin.mesala tedaviye gecmeden once hangi kontrollerden geciriyorlar nekadar suruyor.birde tedaviden once kontrakt imzalatiyorlarmis kalan embriyolar icin arkadasim soylemisti onun bir tanidigi burda tup bebek yaptirmista birde eger embriyolar dondurulmazlarsa cope atmadan arastirmada kullaniyorlarmis ayyy kafamda okadar soru varki kusura bakma senide soru yagmuruna tuttum canim

merhaba orkide aramiza hosgeldin evet bende hollandada oturuyorum .herhalde sende tup bebek yapacakmisin ALLAH kolaylik ve sabir versin insallah olur kafani embiryolar icin bozma sen imza atmadiktan sonra onlar arastirmak icin kulanmaz banada formul vermistiler kalan embiryolari ne yapmak istersin bende de dondurun dedim ama benimkiler iyi kaliteli degildiler dondurmadilar.

merhaba orkide aramiza hosgeldin evet bende hollandada oturuyorum .herhalde sende tup bebek yapacakmisin ALLAH kolaylik ve sabir versin insallah olur kafani embiryolar icin bozma sen imza atmadiktan sonra onlar arastirmak icin kulanmaz banada formul vermistiler kalan embiryolari ne yapmak istersin bende de dondurun dedim ama benimkiler iyi kaliteli degildiler dondurmadilar.

tesekkur ederim canim insallah allah hepimizin yuzunu guldursun sen yeniden baslayacakmisin tedaviye .

petekcigim canim sana zahmet olmazsa bana biraz tup bebek hakkinda bilgi verebilirmisin.mesala tedaviye gecmeden once hangi kontrollerden geciriyorlar nekadar suruyor.birde tedaviden once kontrakt imzalatiyorlarmis kalan embriyolar icin arkadasim soylemisti onun bir tanidigi burda tup bebek yaptirmista birde eger embriyolar dondurulmazlarsa cope atmadan arastirmada kullaniyorlarmis ayyy kafamda okadar soru varki kusura bakma senide soru yagmuruna tuttum canim

Slm canim ben tup bebek tedavisine baslamadan once bayagi bir ugrasmistim normal yolla hamile kalabilmek icin.Oglum dogduktan 1 sene sonra basladim ben ikinci icin tedaviye.Ilk once 1 sene klomid kullandim olmadi yan etki yapti adetten kesildim sonra adet sokturucu verdi doktor.Adet olduktan sonra puregon kullandim 6-7 ay kadar kendiligimden kalmak icin olmadi.Sonra hsg (rahim rontgeni)cekindim temiz cikti sorun yok.Daha sonra iui asilama yaptirdim 6 kere tutmadi.Ben tup bebek istedim oylelikle basladim.Kontrakt imzalatiyorlar canim ama sen istemezsen arastirma falan yapmiyorlar.Eger baska merak ettigin sorularin varsa cekinme sor seve seve yanitlamaya calisirim.Birde hic korkmana gerek yok.Rahat ol kendini sikma.Senin yasin genc birde tedaviye yeni basliyorsun yumurtalarin iyi gelisir merak etme iyi beslen.Tedavi sirasinda bal,polen,tarcin,coreotu ye cok faydasi var.Yumurtalari gelistiriyor kalitesini arttiriyor duymussundur.

Hollandada tup bebek tedavısını nasıl surdurcegımı bılmıyorum. Kullandıgım ılacların bırı burada bılınmıo crıone gel ev doktoru onu hollandadakı muadılını ogren dedı cok zor bakalım... Transfer sonrası sız hangı ılacları kullandınız yardımcı olursanız sevınırım...

herkese merhaba...nerden basliycagimi bilmiyorum aslinda sizi anlayan biri olarak yazmak istedim hollandada yasiyorum tup bebek tedavisiyle 8 aylik bi oglum var..olana kadar yasadiklarim banada agir geldi bende kimseye soylemedim ilk sene bebek dusunmedim daha sonra dusunsemde olmadi kistlerimin oldugunu ogrendim ve amaliyat oldum endemetriyosiz yani iki kez o arada asilama ama olmadi sonra igne vuruldum adet gormemem icin gecici menopoz kistlerimin geri gelmemesi icin 6 ay tup bebek tedavisi bu sekilde basladi ama ilk tedavimde asiri yumurta oldugu icin tedavi sonlandi tam yolun sonuna gelmisken tehlikeli bi durumla karsilastim yani sonra belli bi sure sonra tekrar basladim yumurtalarim toplandi hersey yolunda gitti bana bir tane transfer ettiler zaten burda tek emriyo ediyolar normal sartlarda ama olmadi tek bir dondurulmus emriyom kalmisti onuda 3 ay sonra transfer ettiler ve simdiki dondurmam diye sevdigim oglum son emriyomdu benim kisaca hikayem bu cok agladim cok uzuldum ama hep olacagina inandim sizlerde umutsuz bakmayin bende burda yanlizim kimse yok dil sorunuda yasadim burda bunlari yasarken cok zorduuuu yaniii allah hepinizin yardimcisi olsun sorulariniz olursa cevaplarim herseyin hayirlisi en onemlisi inanmak...

TR da tup bebek yaptırıp geldim fakat burada kullandıgım bazı ilaclari bilmiolar... Crione Gel gibi. Burada hangi ilaclar kullanılıo bilgi verirseniz sevinirim....

merhaba,

burda transferden sonra "utrogestan bollen" veriyorlar. Progesteron iceriyor. Senin kullandiginla ayni sayilir fakat kullanimi biraz farkli. Rahatlikla utrogestan bollen kullanabilirsin. 6 tup bebek ve 5 dondurulmus transferim var. Yani azda olsa tecrubem var.

Insallah yardimci olabilirmisimdir.

Son düzenleme:
merhaba arkadaslar benim tr de 2 embryom tutmadi iki denemede ve burada baslamak istiyorum ve biraz arastirdim burda yuksel puan alan klnieklere biraz baktim ve leiderdorp ivf cikiyor bilgisi olan varmi acaba ?

Merhaba, ben ıkı kez tup bebek denedim olmadi.hollandada oturuyorum buradan işyerinde hasta kalıp :72:Türkiye'de tup bebek yaptırmak mümkün mu?@

ah bu kulaklar bi duysa hamile oldugumu
bebegimin pit pit diye kalbinin attigini
bi hissetsem o minik ayaklarini karnimda isterse hic uyutmasa tekmelemekten
bi baksam aynaya bakinca kocaman gobegimi gorsem
ellerim ayaklarim sisse dogumum yaklasinca
midem bulansa kussam her sabah
sonra isterse canimi alsin yaradan gozumde degil yemin ederim
cok icim aciyo bi mezarr gibi sessiz evim ve ben bi olu kadar caresizim
ey caresizlerin caresi allahim
bizede bi care ver bi yol goster
canim arastirken buldum.yazini sonra merak.ettim.bebegin olmus mu diye olmus ve cis.egitimi bile veriyorsun hem.bir degil.iki masallah allah evini mezar gibi dehil cennet bahcelerinden eylemis darisi basima bende transferimin 11. Gunundeyim olur da erken gorursen bana da dua et buarada bende hollanda yasiyorum bir de sorayim sana da 14. Gun test mi yap dedi doktorun gel test mi yapalim dedi

canim arastirken buldum.yazini sonra merak.ettim.bebegin olmus mu diye olmus ve cis.egitimi bile veriyorsun hem.bir degil.iki masallah allah evini mezar gibi dehil cennet bahcelerinden eylemis darisi basima bende transferimin 11. Gunundeyim olur da erken gorursen bana da dua et buarada bende hollanda yasiyorum bir de sorayim sana da 14. Gun test mi yap dedi doktorun gel test mi yapalim dedi
Slm bende hollandada oturuyorum ve tüp bebek yaptım burda bugun 5. Günüm sizi merak ettim acaba sonuçunuz ne oldu diye inşallah güzel haber almışsınızdır:anneadayı:

Slm bende hollandada oturuyorum ve tüp bebek yaptım burda bugun 5. Günüm sizi merak ettim acaba sonuçunuz ne oldu diye inşallah güzel haber almışsınızdır:anneadayı:
Yok canim malesef negatif oldu ama benim 1 dondurulmus embryom var kismetse yarin transfer olacak tabi cozukurken bir problem olmazsa nerde yaptirdin sen neresinde yasiyorsun hollandanin insallah sen guzel haber alirsin ozelden olumlu olumsuz cvp bekliyorum cnm buradaki deneyimlerimizi paylasiriz belki suanda hamissin ve bana da merkezi tavsiye edersin rabbim kucagimizi bos birakmasin

Yok canim malesef negatif oldu ama benim 1 dondurulmus embryom var kismetse yarin transfer olacak tabi cozukurken bir problem olmazsa nerde yaptirdin sen neresinde yasiyorsun hollandanin insallah sen guzel haber alirsin ozelden olumlu olumsuz cvp bekliyorum cnm buradaki deneyimlerimizi paylasiriz belki suanda hamissin ve bana da merkezi tavsiye edersin rabbim kucagimizi bos birakmasin
İnşallah bu sefer güzel sonuç alırsın ben Den haag da oturuyorum Leiden de yaptım sen nerde oturuyorusun hangi hastahanede yaptın inşallah çok beklemeden yavrularımız gelir ama iki gündür adet sancısı çekiyorum ara ara ben 4 senelik evliyim 3 yıldırda bekliyorum

Back
X