• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HOLLANDAda tupbebek yaptiran varmi

Slm canim benim bir iki gun once adet olmam gerekiyordu halen olmadim.Ama bugun transferimin 12.gunu test yaptim negatif cikti cok uzgunum butun hayallerim yikildi.Zaten kullandigim progesteron fitilinden dolayida adet gecikebiliyormus.Yan etkilerinde yaziyor.4 yillik emeklerim hep bosa gitti yolun sonuna geldim.Bundan sonra yapabilecegim birsey kalmadi zaten yasimda ilerledikce zor.Benim umudum kalmadi her ne kadar pozitif dusunmek istesemde sonuc ortada.

slm petekcigim cok uzuldums seni cok iyi anliyorum. gercek insan kendini bosta hisediyor kurdugu hayallerine uzuluyor ama yinede hayat devam ediyor.benimde umudum yikildi onumuzdeki ay on gorusme icin randevu almistim .ondan sonra tup bebege gececektik bu gidisle iptal edecegim benimde senin gibi burda son sansim.uzulme canim benim .

slm petekcigim cok uzuldums seni cok iyi anliyorum. gercek insan kendini bosta hisediyor kurdugu hayallerine uzuluyor ama yinede hayat devam ediyor.benimde umudum yikildi onumuzdeki ay on gorusme icin randevu almistim .ondan sonra tup bebege gececektik bu gidisle iptal edecegim benimde senin gibi burda son sansim.uzulme canim benim .

Tesekkur ederim canim.Allah tum bizim gibilerin yardimcisi olsun.Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin.Insallah senin tedavin hayirla sonuclanir.

Slm canim benim bir iki gun once adet olmam gerekiyordu halen olmadim.Ama bugun transferimin 12.gunu test yaptim negatif cikti cok uzgunum butun hayallerim yikildi.Zaten kullandigim progesteron fitilinden dolayida adet gecikebiliyormus.Yan etkilerinde yaziyor.4 yillik emeklerim hep bosa gitti yolun sonuna geldim.Bundan sonra yapabilecegim birsey kalmadi zaten yasimda ilerledikce zor.Benim umudum kalmadi her ne kadar pozitif dusunmek istesemde sonuc ortada.

hicte yolun sonu degil senin icin
insan olmedikce yolun sonu gelmez
cocugumuz olana kadar deniycez ne yapalim
allah buyuk verecektir birgun
bittim dedigin andan itibaren daha bitmene cok var
cunku ALLAH VAR

Slm arkadaslar...

bende yurtdisinda yasiyorum 3 kez tup bebek denemesi yaptik olumsuz sonuclandi hicbiride tutmadi malesef problem erkek infertilesi ve 4. yapmak icin start verdik. bugun kontrolum vardi ama yumoslar daha buyumedigi icin persembe tekrardan gidicem kontrole, 5 tane dondurulmus yumosum var benimde bu son sansim olacagi icin 2 tane embiriyo transfer edilmesini istiyoruz dedik ama tam da net bir cevap alamadik doktordan. genelde yurtdisinda sizde yasadiginiz icin bilirsiniz arkadaslar tek embiriyo transferinden yanalar. Insallah bu kez beni sevindirir yuce rabbim ,allah hepimizin yar yardimcisi olsun.

melisacim sen nasilsin
ne zaman basliyosun tedaviye
okul nasil Tesekkur ederim kardelencigim simdilik iyiyim okul iyi gidiyor.herhalde ben tedaviyi iptal edecegim umudumu petek kardesimize baglamistim dedim hamile kalirsa bende burda yapacagim herhalde onun sonucu negatif benimde umutlarim giti .seninde moralini bozmuyayim bende burda iki defa tup bebek yapmistim bir sonuc alamadim

melisa bende tr de yaptirmak istiyodum senin gibi burdaki doktorlarada hic guvenmiyodum
sonra tr ye gittim tupbebek icin ama 1 sene beklemeyi goze alarak yaptirmadan geldim
bilmiyom belki sen iyi buluyosundur tr yi ama ben bulmadim
hem insanin evi kadar rahatolmaz hicbiyer
hem daha cok ilac veriyolar tr de
ama tabi senin kararin
zaten olacagi varsa tr yada hollanda farketmez
allah yardimcimiz olsun

merhaba kizlar.bende holandada yasiyorum benimde bebegim olmuyor bundan 2 sene once doktora gittigim de yumurtaliklarin yavas calisiyor demisti ilac kulanmistim ama yine olmadi.simdi yeniden doktora gitmek istiyorum bakalim hayirlisi.eger olmazsa bende tup bebek yaptirmak istiyorum.kardelen bende spijkenissede kaliyorum sen spijkenissenin neresindesin.allah hepimizin yardimcisi olsun insallah hayirlisiyla hepimize anne olmayi nasip etsin.

melisa bende tr de yaptirmak istiyodum senin gibi burdaki doktorlarada hic guvenmiyodum
sonra tr ye gittim tupbebek icin ama 1 sene beklemeyi goze alarak yaptirmadan geldim
bilmiyom belki sen iyi buluyosundur tr yi ama ben bulmadim
hem insanin evi kadar rahatolmaz hicbiyer
hem daha cok ilac veriyolar tr de
ama tabi senin kararin
zaten olacagi varsa tr yada hollanda farketmez
allah yardimcimiz olsun

gercekten orasi oyle hicbir yer insanin evi gibi olamaz.bilmiyorum ne yapayim burda yapsammi. tr yemi gitsem zaten simdi trye gidemem ancak seneye burdada son sansim .ALLAH bizim gibi bu yolda olanlara sabir versin

Slm arkadaslar...

bende yurtdisinda yasiyorum 3 kez tup bebek denemesi yaptik olumsuz sonuclandi hicbiride tutmadi malesef problem erkek infertilesi ve 4. yapmak icin start verdik. bugun kontrolum vardi ama yumoslar daha buyumedigi icin persembe tekrardan gidicem kontrole, 5 tane dondurulmus yumosum var benimde bu son sansim olacagi icin 2 tane embiriyo transfer edilmesini istiyoruz dedik ama tam da net bir cevap alamadik doktordan. genelde yurtdisinda sizde yasadiginiz icin bilirsiniz arkadaslar tek embiriyo transferinden yanalar. Insallah bu kez beni sevindirir yuce rabbim ,allah hepimizin yar yardimcisi olsun.

merhaba yagmur sen 3 denemenide yurtdisindami yaptin.4.nerde yapiyorsun hollandada tup bebek tedavisi 3kez ondan sonra yapmiyorlar

Slm arkadaslar nasilsiniz?Ben iyi sayilmam iki gundur aglamamak,yalniz kalmamak icin kendimi carsiya atiyorum.Kalabalik ortamlarda arkadasimla gezdim.Alis veris yaptim bol bol.Stresimi para harcayarak cikarmaya calisiyorum.Bugunde isbasi yaptim.Is yerinde bilenler hep sordular icim doldu.Kisadan cevaplar verip fazla konusmadim.Dun komsum geldi sordu yok olmadi dedim.Bu arada o komsum 6.ayda tup bebek yaptirmisti simdi hamile ayin 18 inde cinsiyetini ogrenecek.Oda cok uzuldu olur dedi.Bu arada aramiza yeni katilan arkadaslar Allah hakkimizda hayirlisini versin.Allahim isteyen butun herkesin kucagini doldursun.Benimki negatif oldu diye moralinizi bozmayin arkadaslar demekki hayirlisi boyleymis.Moralinizi yuksek tutup tedaviye baslayin bence fazla beklemeyin.Zaman gectikce dahada zor oluyor unutmayin yasta ilerliyor.

PETEKcigim hayirlisi böyleymis canim üzülme
insallah bebegin kendiliginden gelir yüzün güler canim
allah yardimcimiz olsun hepimizin.insallah bizimde yüzümüz güler kavusuruz yavrularimiza

insallah amin canim tek istedigim saglikli sihatli bir yavrumun olmasi
allahim sen duy sesimi yarapbim

Back
X