- 27 Aralık 2009
- 3.551
- 430
- 398
- Konu Sahibi kardelen086
slm cicek sen ne yaptin tedavi nasil gidiyor?
slm melis sagol napiyim iyiyim tedavi ayni ilac kulaniyor esim
sen nasilsin?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm cicek sen ne yaptin tedavi nasil gidiyor?
bende ayni degisen bisey yok ekim ayinda dr gidecektim tup bebek icin on gorusmeye karar verdim iptal edecem seneye tr ye gidip arda yaptirmayi dusunuyorum hayirlisi
petekcigim ALLAH bagislasin oglunu uzun omurler versin en azinda annelik duygusunu yasamissin
Sagol canim Allahim tum isteyenlere versin.Ben ogluma 30 yasindan sonra kavustum.Dogal yolla olmustu.Ama 8 aylik dogdu cok kucuktu 1kilo 650 gramdi.Allahima sukurler olsun simdi cok saglikli.[/QUOTE][ QUOTE=cicek00;15388141]Cok sevindim canim allah bagislasin
petekcigin sen bilirsin negatif sonuc almak nasil zor ben burda iki defa yasadim ocuncu defa tr gitim gercekten zordu tedavinin stresi otelde kaliyorduk ama tedavim iyi giti icin oraya pozitif bakiyorum demeki nasip degildi sonradan bebegimi kaybetim.yine dedim burda devam edeyim senin negatif sonuc aldigi duydugumda cok etkilendim o gunlerimi hatirladim.
Sagol canim Allahim tum isteyenlere versin.Ben ogluma 30 yasindan sonra kavustum.Dogal yolla olmustu.Ama 8 aylik dogdu cok kucuktu 1kilo 650 gramdi.Allahima sukurler olsun simdi cok saglikli.
merhaba kizlar petekcigim uzme kendini ne olur en azindan oglun var allah bagislasin umudunu hic bir zaman yitrme rabbimden umit kesilmez insallah allah hepimize nasip eder birbirimizden dualarimizi eksik etmeyelim allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin emekleriimizi bosa cikarmasin.
petekcim sevindim oglun olduguna maalasef benim hic yok
melisa ne zaman basliyosun tedaviye karar verdinmi
hoscakalin
petekcim sevindim oglun olduguna maalasef benim hic yok
melisa ne zaman basliyosun tedaviye karar verdinmi
hoscakalin