• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HOLLANDAda tupbebek yaptiran varmi

burda yaptirmayacakmisn simdik hayirlisi olsun canim
onceki denemen burdami oldu turkiyedemi?

bende ayni degisen bisey yok ekim ayinda dr gidecektim tup bebek icin on gorusmeye karar verdim iptal edecem seneye tr ye gidip arda yaptirmayi dusunuyorum hayirlisi

Bence iptal etme canim yaptir burada.Tr de zor olur insanin evi gibisi yok burada rahat edersin.Eger olmazsa (insallah olurda) orad yaptirirsin.

[ QUOTE=cicek00;15388141]Cok sevindim canim allah bagislasin[/QUOTE] Sagol canim Allahim tum isteyenlere versin.Ben ogluma 30 yasindan sonra kavustum.Dogal yolla olmustu.Ama 8 aylik dogdu cok kucuktu 1kilo 650 gramdi.Allahima sukurler olsun simdi cok saglikli.

petekcigim sen tatmisin annelik duygusunu allahim insalah ikinciyide nasip eder

dua et bize allahim bizede tatmak nasip etsin

petekcigin sen bilirsin negatif sonuc almak nasil zor ben burda iki defa yasadim ocuncu defa tr gitim gercekten zordu tedavinin stresi otelde kaliyorduk ama tedavim iyi giti icin oraya pozitif bakiyorum demeki nasip degildi sonradan bebegimi kaybetim.yine dedim burda devam edeyim senin negatif sonuc aldigi duydugumda cok etkilendim o gunlerimi hatirladim.

[ QUOTE=cicek00;15388141]Cok sevindim canim allah bagislasin
Sagol canim Allahim tum isteyenlere versin.Ben ogluma 30 yasindan sonra kavustum.Dogal yolla olmustu.Ama 8 aylik dogdu cok kucuktu 1kilo 650 gramdi.Allahima sukurler olsun simdi cok saglikli.[/QUOTE]

amin canim
kücük olsun cani icinde olsun canim bak delikanli olmus oglun büyümüs masallah

petekcigin sen bilirsin negatif sonuc almak nasil zor ben burda iki defa yasadim ocuncu defa tr gitim gercekten zordu tedavinin stresi otelde kaliyorduk ama tedavim iyi giti icin oraya pozitif bakiyorum demeki nasip degildi sonradan bebegimi kaybetim.yine dedim burda devam edeyim senin negatif sonuc aldigi duydugumda cok etkilendim o gunlerimi hatirladim.

Hakkinda hayirlisi olsun canim.Senin icin nerde rahat edeceksen orda yaptir.En azindan kafanda soru kalmaz.

Sagol canim Allahim tum isteyenlere versin.Ben ogluma 30 yasindan sonra kavustum.Dogal yolla olmustu.Ama 8 aylik dogdu cok kucuktu 1kilo 650 gramdi.Allahima sukurler olsun simdi cok saglikli.

amin canim
kücük olsun cani icinde olsun canim bak delikanli olmus oglun büyümüs masallah[/QUOTE]

Sagol ablasi buyudu masallah ikinci gruba basladi bu sene.Zaman su gibi akiyor insan anlamadan.

merhaba kizlar petekcigim uzme kendini ne olur en azindan oglun var allah bagislasin umudunu hic bir zaman yitrme rabbimden umit kesilmez insallah allah hepimize nasip eder birbirimizden dualarimizi eksik etmeyelim allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin emekleriimizi bosa cikarmasin.

merhaba kizlar petekcigim uzme kendini ne olur en azindan oglun var allah bagislasin umudunu hic bir zaman yitrme rabbimden umit kesilmez insallah allah hepimize nasip eder birbirimizden dualarimizi eksik etmeyelim allah hepimize saglikli hayirli evlatlar nasip etsin emekleriimizi bosa cikarmasin.

Tesekkur ederim canim.Allahim hic cocugu olmayanlarada tattirsin annelik duygusunu.Ben oglum tek kalmasin bir kardesi daha olsun diye cok ugrasitim ama suana kadar nasip olmadi Allah hayirlisini versin.Insallah yasim dahada ilerlemeden o duyguyu bir daha tatarim.Sen nerede kaliyorsun?Tedaviye basladinmi?

Back
X