herkese merhaba...nerden basliycagimi bilmiyorum aslinda sizi anlayan biri olarak yazmak istedim hollandada yasiyorum tup bebek tedavisiyle 8 aylik bi oglum var..olana kadar yasadiklarim banada agir geldi bende kimseye soylemedim ilk sene bebek dusunmedim daha sonra dusunsemde olmadi kistlerimin oldugunu ogrendim ve amaliyat oldum endemetriyosiz yani iki kez o arada asilama ama olmadi sonra igne vuruldum adet gormemem icin gecici menopoz kistlerimin geri gelmemesi icin 6 ay tup bebek tedavisi bu sekilde basladi ama ilk tedavimde asiri yumurta oldugu icin tedavi sonlandi tam yolun sonuna gelmisken tehlikeli bi durumla karsilastim yani sonra belli bi sure sonra tekrar basladim yumurtalarim toplandi hersey yolunda gitti bana bir tane transfer ettiler zaten burda tek emriyo ediyolar normal sartlarda ama olmadi tek bir dondurulmus emriyom kalmisti onuda 3 ay sonra transfer ettiler ve simdiki dondurmam diye sevdigim oglum son emriyomdu benim kisaca hikayem bu cok agladim cok uzuldum ama hep olacagina inandim sizlerde umutsuz bakmayin bende burda yanlizim kimse yok dil sorunuda yasadim burda bunlari yasarken cok zorduuuu yaniii allah hepinizin yardimcisi olsun sorulariniz olursa cevaplarim herseyin hayirlisi en onemlisi inanmak...