HOLLANDAda tupbebek yaptiran varmi

slm petek insallah seninde hamile haberini aliriz.bize iyi moral olur .umutlarini yitirme .dualarimiz seninle.

Sagol canim insallah hersey yolunda gider bir aksilik olmaz.Yarin sabah yine kontrolum var bakalim yumurtalar buyumusmu.Allahim insallah hersey yolunda gider ilk defa 5 tane yumurta gelisti cok korkuyorum bir aksilik olacak diye.Zaten onlarda 15. gunden sonra gelismeye basladi.

Slm melisaa ve kardelen086 bugun doktora gittim.Cok sukur buyumus yumurtalar biraz en buyugu 14mm olmus.Pazar gunu yine gidecegim insallah sali yada carsamba toplanacak.Sali gunu olursa transfer persembe gunu bayrama denk geliyor ama ne yapiyim herkese hastayim diye telefon acarim bende.Allahim insallah yumurtalarin hepside dolu cikarda en azindan 1yada2 tanede dondururlar.Benim burdaki son sansim oldugu icin korkuyorum biraz.Bos cikarda sansimi kaybederim diye.Kizlar birde benimki cok uzun surdu bugun 17. gun.Gunde iki kere igne yapiyorum menopur 225 .Sizce bu kadar surmesi normalmi benim obur iki tedavim en fazla 15 gun surmustu.

slm petek cok sevindim insallah hersey yolunda gider bisey olmaz sende bayram gunu soylersin hastayim belki o mubarek gun icin hamile kalirsin . bence tedavinin uzun surmesi normal kafana takma benimkisi bir seferinde uzun surmustu ama ben gunde birkere igne yapiyordum benimkide 225 di onemli olan yumurtalarin buyumesi iyi haberlerini bekliyoruz .

artik bayramdan sonrada hamile haberini alicaz senin insallah
sonrada bebegini tebrik edicez bizede umut olucan sen
allah hep yar ve yardimcin olsun canim
bayram cocugu diye severiz bebegi artik

Insallah arkadaslar mubarek gunler hayirli gelirde dualarimiz kabul olur.Yarin yine doktora gidecegim gelisme olursa yazarim sizlere.Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim.Benim gecen sene tam bu zamanlarda orucun icinde 8 haftalikken dusuk yapmistim.Allahim gecen sene beni birakan yavrumun yerine insallah bir tane daha verecek.Hep oyle dusunuyorum.hayirlisiyla

Slm kizlar insallah Allahin izniyle carsamba gunu yumurtalarim toplanacak.Insallah hepside dolu cikar benim icin dua edin.Sizlerin dualarina sok ihtiyacim var.Simdiden tesekkurler!!!!!!!!!!!!!

slm petekcigim moralini yuksek tut insallah bu mubarek gunler icin ALLAH
emegini bosa cikarmaz. dualarimiz seninle.

slm kardelen sen ne zaman tedaviye basliyacan insallah petek hamile kalir bizede iyi moral olur arkadaslarimin hamile oldugunu duydugum zaman bana positif enerji geliyor.benimki ALLAH nasib ederse bir aksilik cikmasa ekimin sonunda on gorusme icin gidecem doktora ve ondan sonraki ay basliyacaz.

Slm kizlar insallah Allahin izniyle carsamba gunu yumurtalarim toplanacak.Insallah hepside dolu cikar benim icin dua edin.Sizlerin dualarina sok ihtiyacim var.Simdiden tesekkurler!!!!!!!!!!!!!

yemin ederim hergun aklimdasin hergun duamdasin
hatta esimede soyledim bayramda bi arkadasin transferi yapilcak dua et dedim
insalah bu kez olucak canim kandilimizde mubarek olsun
dualarda beraber olalim insallah

slm kardelen sen ne zaman tedaviye basliyacan insallah petek hamile kalir bizede iyi moral olur arkadaslarimin hamile oldugunu duydugum zaman bana positif enerji geliyor.benimki ALLAH nasib ederse bir aksilik cikmasa ekimin sonunda on gorusme icin gidecem doktora ve ondan sonraki ay basliyacaz.

benim ongorusmemde 13 eylul de ama bilmiyom ne zaman baslicaklar
bana pgd de yapilmasi lazim onun icin 1 sene falan sira oluyomus ben daha cok bekliycem yani
aslinda ben hepinizden daha sanssizim
benim esimde kromozom bouklugu var
hic saglam embiryo bile cikmayabilir yani
ama ne yapiyim carem yokki

ah bu kulaklar bi duysa hamile oldugumu
bebegimin pit pit diye kalbinin attigini
bi hissetsem o minik ayaklarini karnimda isterse hic uyutmasa tekmelemekten
bi baksam aynaya bakinca kocaman gobegimi gorsem
ellerim ayaklarim sisse dogumum yaklasinca
midem bulansa kussam her sabah
sonra isterse canimi alsin yaradan gozumde degil yemin ederim
cok icim aciyo bi mezarr gibi sessiz evim ve ben bi olu kadar caresizim
ey caresizlerin caresi allahim
bizede bi care ver bi yol goster

hayirlisi olsun. sonu iyi olsun hicte 1 yil daha bekle bende tr ye gitim tedavi gordum bebegin kalp atisi duydum gobegim biraz cikti 8 haftalikken bir daha ultrayona gitim o minik kalbi durmustu yikildim. dedim keske hic tr gitmeseydim

kardelen bu kadar kendini harap etme dusun senin durumda yuzlerce kisi var. ALLAH tan gelen bisey isyan etme .hepimiz seninle ayni durumdayiz

Back
X