hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

Yavrucum sen Türk değil misin?
Ettiğin her hakaret senide içine alıyor,yoksa Ruslara benzeyince Rus olucam hayali mi kuruyorsun?

yaa o çağla şıkel ben değilim ne alaka yaaaaaaaaaa
admin buylur bensem iftira atmayın mübarek ramazanda

Sirf rahatsizligi olan kisiler obezler saniyor iste.Cahillikte vol 2.Tekrar alkislar kizimiza

hahaha türk kızı olup türk kızlarından utanan bir üyeyle karşı karşıyayız kzın güzellik anlayışı türk kızlarına benzemek yabancı kızlara benzemek

Emin olun rus kızları türk kızlarını kıskanıyor.demedi demeyin:)

sonradan düşündümde bilerek milleti kızdıracak youm yapıyor, çünkü başta fake değilim dedi,demekki böyle saçma yorumlar yapacağını planlamış, bence konu sahibi bilerek kendini eğlendirmek için bu tarz yorumlar yapıyor, çünkü kimse bu kadar saçma ve çocukların bile yapamayacağı yorum yapmaz, hani cicişler vardı ya onlar bile daha mantıklı yorum yapar bence

Ben göçmenim aslen..
Kaç kişi bana nereli olduğumu sordu
söylediğimde de
-Belli oluyor simandan denildi
-Farklı yüz hattın var Türk kızlarından ayrısın denildi.
-Sınıftakilere hiç benzemiyorsun denildi..
Halbuki görseniz yüzüm beyazla sarı arası saçlarım bi ara simsiyahtı bi ara kızıl kahve şimdide çikolata kahve..
Ama yüz hatlarım farklıymış..

Yani naparsan hiç bir zaten hollandalı, rus giibi biri olamicaksın..
Anca çakma olursun oda orjinal adidasla çakma adidas gibi ismi bile farklı çakmanın abibas
Arat bak çakma adidas isimleri diye

türküm evet
ne mutlu türküm diyene
ama tipsel değil

Eeee,nasıl öyle genellemeler yapıyyorsun o zaman.
Şu topiğe yazan kadınların içinde bile enaz 10 tane ruslara benzeyen vardır emin ol.
Bir sen mi bastıbacak ,koca dötlü değilsin sanıyorsun.

Son düzenleme:
yaa o çağla şıkel ben değilim ne alaka yaaaaaaaaaa
admin buylur bensem iftira atmayın mübarek ramazanda

aaa vallamı dur bak günahına girdim o zaman hakkını helal et bu ara böyle konular yoğunda
bu arada benim kökenim rus ama gayet buğsay tenli ela gözlü BALIK ETLİ bi hatunum yani..........

Son düzenleyen: Moderatör:

ayy ne mutlu sana mı dicemm
iltifatların bol olsun cicim ama fazla havalanma sende ne yaızkki niki yazan nike gbisin

Ya adamin biri gelmis sacma sapan konusuyor hakaret ediyor biride verememis agzin payini konu sahibiii o yuzun sekli erkek oldugundan kaba .sen turk kizlarina kurban ol . CIktigi kabugu begenmiyor.i kaza gecirip olcan ecus bucus alacaksin mustehakini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…