- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
hayırrrrrrrrrr ben kimseye hakaret etmedim
beğenmiyorum işte sizde türksünüz normal böle düşünmeniz ama ben hastalıktan bahsetmedim
böle havalarda uçan bşi sanan bastı bacak kokoşlardan nefret ediyorum egoları adriana da yok
çirkin horozluk yapmanın alemi yok kümese tüm tavukları topladın bende dahil...şu erkek üyeler bi kaybolsa..bilmiyorum ki hangi aklın ürünü ile geliyorlar..üyeliğini açmışsın yok çağla şıkelşe benziyom yok tuba büyüküstün...he çirkin he mc-donaltsın karışık menüsü gibisin biraz şarkıcı biraz artist en güzel sensin RUSSUN SEN RUSS:117:
Kusura bakmayın ama siz resmen Türk kızlarını aşağılamak için konu açmışsın,kilolu olan bayanlara sor bakalım kaçı yemekten içmekten kaynaklanıyor çoğu hormonal rahatısızlığı yüzünden kilo alıyor bunlardan biriside benim,tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum ve ömür boyu çekeceğim bu hastalığı ve kilom var ama sizin dediğiniz gibi pizzalardan hamburgerlerden değil şu yaşıma kadar hiç ağzıma sürmedim hastalığımdan ötürü kaynaklanıyortavrınızı hiç beğenmedim.
Mehmetali söylüyorya hep o geldi aklıma ondan dedim,anlamını bile bilmiyorummm çaktırmayınnnn
Yavrucum sen Türk değil misin?
Ettiğin her hakaret senide içine alıyor,yoksa Ruslara benzeyince Rus olucam hayali mi kuruyorsun?
Sirf rahatsizligi olan kisiler obezler saniyor iste.Cahillikte vol 2.Tekrar alkislar kizimiza
felemenkçe bilmiyorum
ama rusça bikaç kelime söylebilirim
Emin olun rus kızları türk kızlarını kıskanıyor.demedi demeyin:)
türküm evet
ne mutlu türküm diyene
ama tipsel değil
haa,albümdeki resim.foton var ormanda gördüm
türküm evet
ne mutlu türküm diyene
ama tipsel değil
Canim oyle kelimee yoookkii neydi dovrovskkii))))))supersinnn ))))))
yaa o çağla şıkel ben değilim ne alaka yaaaaaaaaaa
admin buylur bensem iftira atmayın mübarek ramazanda
Ben göçmenim aslen..
Kaç kişi bana nereli olduğumu sordu
söylediğimde de
-Belli oluyor simandan denildi
-Farklı yüz hattın var Türk kızlarından ayrısın denildi.
-Sınıftakilere hiç benzemiyorsun denildi..
Halbuki görseniz yüzüm beyazla sarı arası saçlarım bi ara simsiyahtı bi ara kızıl kahve şimdide çikolata kahve..
Ama yüz hatlarım farklıymış..
Yani naparsan hiç bir zaten hollandalı, rus giibi biri olamicaksın..
Anca çakma olursun oda orjinal adidasla çakma adidas gibi ismi bile farklı çakmanın abibas
Arat bak çakma adidas isimleri diye
Eki Görüntüle 1182909
Buyrun makyajsız çipil çipil olan Doutzen Kroes. Ünlü olmasa Alanya'ya tatile gelmiş Helga resmen. Abartmaya gerek yok.
offf sus be terbiyesiz cahil diyemezsin sen bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?