- 28 Mart 2014
- 2.433
- 781
- 148
- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
sonradan düşündümde bilerek milleti kızdıracak youm yapıyor, çünkü başta fake değilim dedi,demekki böyle saçma yorumlar yapacağını planlamış, bence konu sahibi bilerek kendini eğlendirmek için bu tarz yorumlar yapıyor, çünkü kimse bu kadar saçma ve çocukların bile yapamayacağı yorum yapmaz, hani cicişler vardı ya onlar bile daha mantıklı yorum yapar bence
Eeee,nasıl öyle genellemeler yapıyyorsun o zaman.
Şu topiğe yazan kadınların içinde bile enaz 10 tane ruslara benzeyen vardır emin ol.
Bir sen mi bastıbacak ,koca dötlü değilsin sanıyorsun.
ağzını topla artık bence....Türklüğüde öyle ağzına sIvama....
ablaaaaağğğğ bana kont adnan didi bu
sen söyle abla nerem benziyor kont adnan'a
kuş foli koma foli dolu yağayi doli
sevdalumun yüzünden hepten şaşurdim yoli
haa,albümdeki resim.
bende şaşırdım bir an.
okey o zaman
Belkide erkektir terkedilmiştir.kimse milletini aşaglamamalı vatan hainlgi sayarım.yanı kıyaslamamalı
)))))))) konu sahibi de ne rus meraklisiymiss.konu bitmiyoorrÖyleymiş sırf merakımdan bsktım şimdi bulamadım anlamını
ahahah bu yoruma koptum işteaynen öyle bizim ülkeye tatile gelen turistten farkı yok. bir makyaj nasıl değiştiriyor insanı
ne alaka agzımı niye topluyorum
bu kadar çirkef konusan varkeb
bende nerde ksuur buldunuz
koca popo yalan değil
türküm istediğim gibi alırım ağzıma
faşistleşmeyin
ayy ne mutlu sana mı dicemm
iltifatların bol olsun cicim ama fazla havalanma sende ne yaızkki niki yazan nike gbisin
)))))))) konu sahibi de ne rus meraklisiymiss.konu bitmiyoorr
Sana edilmeyen iltifatları duyduğum için ne mutlu bana ama ben yinede ben TÜRKÜM diyorum çünkü naparsan yap TÜRKSÜN kabul etsende etmesende..
Ben en azından özenti değilim..
MaşALLAH banaaa
Oohhh sefam olsuunnn
size maşallah
aynen öyle canım kendi milletini yerden yere vuruyor, el meraklısı,şu lafı çok ağır zaten güzeller var ülkede ama onlarda Türk kızına benzemiyor diye, bunlarla bu ülke gidiyor işte el meraklısı, dedğin gibi vatan haini gibi
ben uzunum demedim hiç
popomda kücül demedim
ama herkes herseyi alaya alıyor
hiç okumadan tyavsiye vermeden
türk kızı çokkk güzel demek yalan
ben yalan atamam sırf mutlu olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?