hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

Belkide erkektir terkedilmiştir.kimse milletini aşaglamamalı vatan hainlgi sayarım.yanı kıyaslamamalı

Eeee,nasıl öyle genellemeler yapıyyorsun o zaman.
Şu topiğe yazan kadınların içinde bile enaz 10 tane ruslara benzeyen vardır emin ol.
Bir sen mi bastıbacak ,koca dötlü değilsin sanıyorsun.

ben uzunum demedim hiç
popomda kücül demedim
ama herkes herseyi alaya alıyor
hiç okumadan tyavsiye vermeden
türk kızı çokkk güzel demek yalan
ben yalan atamam sırf mutlu olsun diye

bu arada konu sahibinin yaş kaç görmedim yorumlar arasında yazmış mı? dış görünümüne bu kadar takan kişi muhtemelen 16-17 yaşındadır. 25 yaşında falansa ciddi takıntılıdır.

Haha bide beni güzel buldunuz sizin kriterleriniz düşük diyor. Canım sen sanıyormusun ki burda herkes 1.50 boyunda 100kilo. Manken gibide kadınlar var. Bak ciddi söylüyorum git tedavi ol; kimseyide kandırmaya çalışma 20 yaşında da değilsin yada zihinsel olarak değilsin diyim. Zira 7 yaşında hoşlandıgn çocuk sarışın bi kızdan hoşlandı diye bunu travma haline getirecek erişkin biri tanımıyorum. Birde tavsiye sokakta güzel kadınlara dönüpte bön bön bakma, çok komik oluyor. Ne buradaki kadınlardan ne de başkalarından hiç birzaman güzel olamıcaksınnnn. Bak bunu benimse kendinle barış önce.

Belkide erkektir terkedilmiştir.kimse milletini aşaglamamalı vatan hainlgi sayarım.yanı kıyaslamamalı

aynen öyle canım kendi milletini yerden yere vuruyor, el meraklısı,şu lafı çok ağır zaten güzeller var ülkede ama onlarda Türk kızına benzemiyor diye, bunlarla bu ülke gidiyor işte el meraklısı, dedğin gibi vatan haini gibi

ne alaka agzımı niye topluyorum
bu kadar çirkef konusan varkeb
bende nerde ksuur buldunuz
koca popo yalan değil

türküm istediğim gibi alırım ağzıma
faşistleşmeyin

faşistsem sana ne ....Türksen dalga geçmeden konuş...

Son düzenleme:
ayy ne mutlu sana mı dicemm
iltifatların bol olsun cicim ama fazla havalanma sende ne yaızkki niki yazan nike gbisin

Sana edilmeyen iltifatları duyduğum için ne mutlu bana ama ben yinede ben TÜRKÜM diyorum çünkü naparsan yap TÜRKSÜN kabul etsende etmesende..
Ben en azından özenti değilim..
MaşALLAH banaaa
Oohhh sefam olsuunnn

hevesını kırmak istemem ama saclarını boyatmakla onlara benzeyemezsin yani tenler farklı kemık yapıları simaları bizden cok cok farklı bence onlara benzemek yerıne kendıne yakısan bir stil geliştirebiirsin

romanyaya yakınmısın orda da farklı ırklar var sırf iltfate

Son düzenleme:

oky sınıfı geçtin canım :)

ama bizler sarışın,uzun boylu olmayan,koca popolu zavallı türk kızları olarak yaşıycaz ömrümüz boyunca

acaba renkli göz bi artı olabilir mi nolur olsun

konu sahibi şu garip konun ne kadar uzadı farkında mısın?geyiğe döndü.

Bu kesin hani çöp gibi zayıf itici beyazlardandır.tahminimce sarışın ama çirkin.buna bkan yok buda türk kzlarını aşaglyo.ayşen grudaya benziyor bence

ben uzunum demedim hiç
popomda kücül demedim
ama herkes herseyi alaya alıyor
hiç okumadan tyavsiye vermeden
türk kızı çokkk güzel demek yalan
ben yalan atamam sırf mutlu olsun diye

O zaman sen kendini beğenmediğin için herkesi öyle zannediyorsun bence

Ben çok güzel olduğum için Türk kızlarına bayılırım mesela

Ruslara benzeyeceksende önce saçlarını küllü açık tonlara boyatıp üstüne gölge attır.

Renkli gözlü değilsen birde lens al.

Toton büyükse onuda küçült mümkünse

buranın editörü kim acaba konu kapansın ben böyle gözü kör insanların kendilerini dev aynasında gören kocaman egoları ile uğrasmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…