hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

kızlar geyikten gideceksiniz
demedi demeyin beni dinleyin:)
çirkinn,saçını sarıya boyat gözede lens tak. gel bir konu aç. bakalım rusa benzemişmisin. ha bence her sarı rusa benzemez ama bir dene bakalım.:)
bu arada bendeki popo düz değilsede çıkık değil. keşke biraz kıvrımlı olsaydı popom:)

yapma allah aşkına börek pizza mantı ile beslenen bir nesill işte hamburger cocukları dolu
obezlk baska kilo baska
ben obez demedim
Kusura bakmayın ama siz resmen Türk kızlarını aşağılamak için konu açmışsın,kilolu olan bayanlara sor bakalım kaçı yemekten içmekten kaynaklanıyor çoğu hormonal rahatısızlığı yüzünden kilo alıyor bunlardan biriside benim,tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum ve ömür boyu çekeceğim bu hastalığı ve kilom var ama sizin dediğiniz gibi pizzalardan hamburgerlerden değil şu yaşıma kadar hiç ağzıma sürmedim hastalığımdan ötürü kaynaklanıyor tavrınızı hiç beğenmedim.

helal olsun bee sonunda aklimdan geceni yazmislar...cok arkadasim tanidigim oldu rus hepsi itici ya

Benimde rus arkadaşlarm vardı yaw o dedikleri ruslar ner de?:) ten ve yapıları geregi çabuk bozulmaya müsaitlerdir.bizi medya yada teknoloji sagolsun gösterilen ruslar tamamı estetk.kaynak sacj lensler tırnaklar,he yok mu tabiki var güzelleri.her milletten güzel var bnj göre güzel iranlı hatunlar:)

Kendini Tuba Büyüküstün e benzetmiş ya,merak ettim.

Tuba enaz 172 .

Konu sahibi sen kendini uzun mu sanıyorsunda Türk kızları yerden bitme diyorsun

nette yazan boylara göre bakarsak hepsi 170 zaten
ayrıca ben kendime uzun mu dedim
bak böyle sonradan saldırı içgüdüsü ile gelip yazma
komik oluyrosun

Peki hollanda dili ve rusça konuşabiliyor musunuz?

hayırrrrrrrrrr ben kimseye hakaret etmedim
beğenmiyorum işte sizde türksünüz normal böle düşünmeniz ama ben hastalıktan bahsetmedim
böle havalarda uçan bşi sanan bastı bacak kokoşlardan nefret ediyorum egoları adriana da yok

tatlım doğallıktan şaşma derim

oky ben seni beğenirdim keasin sende sarısın büyük ihtimal ve türke benzemiyorsun

Emin olun rus kızları türk kızlarını kıskanıyor.demedi demeyin:)

nette yazan boylara göre bakarsak hepsi 170 zaten
ayrıca ben kendime uzun mu dedim
bak böyle sonradan saldırı içgüdüsü ile gelip yazma
komik oluyrosun

canım ya yanlış anlama ama sen gerçek misin,okuyorum yorumlarını sen bence miilete benzemeye çalışma,önce bi psikloğa git, sonra gel tekrar yorum aç canım

ben bana göre çirkinimmm sizin kriterlerniz baya düşük
o yüzden güzelim sanırım size göre hatta miss turkley yapacaksınız

çirkin horozluk yapmanın alemi yok kümese tüm tavukları topladın bende dahil...şu erkek üyeler bi kaybolsa..bilmiyorum ki hangi aklın ürünü ile geliyorlar..üyeliğini açmışsın yok çağla şıkelşe benziyom yok tuba büyüküstün...he çirkin he mc-donaltsın karışık menüsü gibisin biraz şarkıcı biraz artist en güzel sensin RUSSUN SEN RUSS:117:

benim bildiğim mune burayı dağıtır.... o zaman ben kaçtım....ama bu tavırlar cidden tanıdık:44:

Arkadas karar verememis neresinden sikayetci anlayamadim bi fizigimden memnunum demis bi yuzum guzel demis benden sana tavsiye bu kadar takma erkek milleti nefes alsin yeter diyo olmadi kese kagidi koyariz cebine
Cok cirkinsin gercekden fotografini gormek gerekmiyor cirkin oldugunu anlamak icin senin icin cirkin dilin cirkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…