- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.184
- 823
- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
boy sanıeım 1.68 miş
Eki Görüntüle 1183061 Eki Görüntüle 1183054 Eki Görüntüle 1183063 Yabanci filan olmayan da var ama bu bayanlar cok hos bana gore de..
Özellikle fatih harbiye deki pelin..
Kusura bakmayın ama siz resmen Türk kızlarını aşağılamak için konu açmışsın,kilolu olan bayanlara sor bakalım kaçı yemekten içmekten kaynaklanıyor çoğu hormonal rahatısızlığı yüzünden kilo alıyor bunlardan biriside benim,tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum ve ömür boyu çekeceğim bu hastalığı ve kilom var ama sizin dediğiniz gibi pizzalardan hamburgerlerden değil şu yaşıma kadar hiç ağzıma sürmedim hastalığımdan ötürü kaynaklanıyoryapma allah aşkına börek pizza mantı ile beslenen bir nesill işte hamburger cocukları dolu
obezlk baska kilo baska
ben obez demedim
helal olsun bee sonunda aklimdan geceni yazmislar...cok arkadasim tanidigim oldu rus hepsi itici ya
Kendini Tuba Büyüküstün e benzetmiş ya,merak ettim.
Tuba enaz 172 .
Konu sahibi sen kendini uzun mu sanıyorsunda Türk kızları yerden bitme diyorsun
PArdonnn ben rusca biliyorumm )))dovroskiii neee ofideyim sesliii gulduuuummmm
Kusura bakmayın ama siz resmen Türk kızlarını aşağılamak için konu açmışsın,kilolu olan bayanlara sor bakalım kaçı yemekten içmekten kaynaklanıyor çoğu hormonal rahatısızlığı yüzünden kilo alıyor bunlardan biriside benim,tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum ve ömür boyu çekeceğim bu hastalığı ve kilom var ama sizin dediğiniz gibi pizzalardan hamburgerlerden değil şu yaşıma kadar hiç ağzıma sürmedim hastalığımdan ötürü kaynaklanıyortavrınızı hiç beğenmedim.
merhaba ben çirkinn bilirsiniz fake değilim
yine bir derdim var
ben biraz rusları hollandalıları falan seviyorum onlara benzemek için ne yapmam lazım
saçlarım koyu ama tenim beyaz. bana yardımcı olursanız sevinirim
dalga gecmeye gerek yok sanırım
önerilerinizi bekliyorum
Peki hollanda dili ve rusça konuşabiliyor musunuz?
kızlar geyikten gideceksiniz
demedi demeyin beni dinleyin:)
çirkinn,saçını sarıya boyat gözede lens tak. gel bir konu aç. bakalım rusa benzemişmisin. ha bence her sarı rusa benzemez ama bir dene bakalım.:)
bu arada bendeki popo düz değilsede çıkık değil. keşke biraz kıvrımlı olsaydı popom:)
katılıyorum, zaten bazı insanlarımız ölücek şu yabancı merakından, bide kendi ülkesindekilere laf ediyor,güzeller var ama onlarda türke benzemiyor diyerek, çok ayıp etti gerçekten, okadar güzel kızlarımız varki hepsine taş çıkarıcak,kendi güzel değilmiş sanırım,demek allah bilerek bazı insanlara bazı güzellik veriyor, güzel olsaydı nasıl bir konu açardı merak ediyorum, sen kurban ol Türk kızlarına
aha. nerden biliyorsun beni:))oky ben seni beğenirdim keasin sende sarısın büyük ihtimal ve türke benzemiyorsun
nette yazan boylara göre bakarsak hepsi 170 zaten
ayrıca ben kendime uzun mu dedim
bak böyle sonradan saldırı içgüdüsü ile gelip yazma
komik oluyrosun
hayırrrrrrrrrr ben kimseye hakaret etmedim
beğenmiyorum işte sizde türksünüz normal böle düşünmeniz ama ben hastalıktan bahsetmedim
böle havalarda uçan bşi sanan bastı bacak kokoşlardan nefret ediyorum egoları adriana da yok
Eki Görüntüle 1183061 Eki Görüntüle 1183054 Eki Görüntüle 1183063 Yabanci filan olmayan da var ama bu bayanlar cok hos bana gore de..
Özellikle fatih harbiye deki pelin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?