hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

)))))))) konu sahibi de ne rus meraklisiymiss.konu bitmiyoorr

Ben cozum buldum bak cidden ateskes ilan ettim.Simdi cirkinimiz gidiyor bir kuafore saclari boyatiyor acik renge kaslari actiriyor.Sonra bir de bebek mavisi bir lens aliyor.Goruntu degisiyor tamamen.Ama rus kizi olmaya yetiyor mu hayiiiirrrr.Turk vatandasligindan cikmali.Cunku o kimlik ve goruntu hic uymuyor.Bi kere Turkler koca popolu.Kendine hakaret olur.Turk kizi olarak anilmak istemez.Vatandasliktan cikiyor ve rus vatandasligina giriyor.Boylece cirkin bir irktan guzel ve asil bir irka geciyor.Hee bi de Rusyaya yerlesmeli.Cunku sokakta dolasan onca koca popolu ve kisa boylu kiz goruntu kirliligi olur.He bunlar damarinda akan kani degistiriyor mu tabi ki hayir.Ama inan sevgili kizimizin bu vatandasliktan cikip irkini degistirebilme imkani olsa cok sevinirim.Lakin kendi irkindan bole alayli bicimde bahsedecek derecede bir karaktere sahip bir insanla ayni kimligi tasimak yeterince utanc verici Simdi arkamdan istedigin kadar atip tut hadsizliklerine devam.

zuhahahahahahahahahah bayılırım boşnaklara
boşnak böreği getir konuda o kadar yazma boş boş

Boş boş yazmak mı aman ALLAHım neler duyuyorum
Ayna ister misin güzelim ?
Boşnak böreğinin senin yediğin kısmına zehir atarım

Bu arada Beren Saati beğenmiyorsan gevşeksin
Erkek olduğun için gevşeksin..
Kızsanda ki sanmıyorum..
Bi kız bu denli olamaz ya cidden olamaz..
Anca psikolojik sorunları olması lazım ki varda..
Sen nesin ula
Bülent Ersoya yakın bişeysin anladım..

beren saat abstı bacak kızının neyini beğeneyim eğri bacak basit bir tip

sen bu kızı beğeniosan baya çirkinsin demek

canım yazmanıyn şuna bişey mort olduğu için sanırım sürekli saçmalıyor, dedğin gibi erkekte olabilir, sanki ne geçtiki eline, gerçi beyni hakkında bize fikir verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…