hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

canım yazmanıyn şuna bişey mort olduğu için sanırım sürekli saçmalıyor, dedğin gibi erkekte olabilir, sanki ne geçtiki eline, gerçi beyni hakkında bize fikir verdi

Sorunlu ya..
Beyni mi hani nerde

hahahahahahahha sanırım kıskandınız esmerler de kompleks çok zaten.beyazlamak için maske soran sorana

senin ciddi sağlık problemin var canım yani ruh hastalıklarına yatman bence bi nebze iyi olur, burdaki arkadaşlara da okudum yorumlarını hepsinin şekli bu oldu, vah vahhh dediler, uğraşmayın sakın bırakın kendi haline dediler :))))))

o cücüden çok güzelim sen dert etme benim kriterler yüksek adriana lima doutzen kroes bana güzel

Sen bildiğin dengesizsin..
Senin güzel anlayışın sadece vücut zaten..
O cücüymüş ya hani sende boy varda neyse bişey demicem banlanmak istemiyorum..

Ya çirkin arkadaşımız sen bir önceki konunda kompleksliyim keşke ölsem, sokakta kızları görünce kıskançlıktan ağlıcak gibi oluyorum demedinmi? Merak ediyorum Rusya sokaklarını mı arşınladında triplere girdin bu kadar?? Gördüklerinin hepsi Türk kızlarıydı işte kız şimdiye kadar çirkin diye biriyle dalga geçmemiştim ama keşke İzmir'e gelsen katıla katıla gülmek istiyorum şu rezilliklerine azcıkta burda utan.

Sen bildiğin dengesizsin..
Senin güzel anlayışın sadece vücut zaten..
O cücüymüş ya hani sende boy varda neyse bişey demicem banlanmak istemiyorum..

Yalnız cücü dediği kişi 1,64 boyunda kendi de ondan sadece 4 cm uzun
Ayrıca Beren Saat'in güzelliğini bilmeyen yok
Doğal, komplekssiz ve çok güzel bir yüzü var
Başka bir ırka benzesem güzel olur muyum diye kendini paralamasına hiç gerek yok

ya bu konuyu okurken sanki mizah dergisi okuyomuş gibi hissediyorum

Amma sıkıştırdınız kızı yaw :44: Size de eğlence çıktı valla

24 yaşına kadar ergenlik denilen bir dönem var hatırlatayım yani güzellik takıntısı falan filan normal.
Rahat bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…