hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

hemcinslerini sevmeyen kız yokmu sığ düşüncelerinizden sıyrılun
ben erkek değilim
olsam mutlu olurdunuz ama değilim
MÜBAREK AYDA YEMİN ETTM

doğal olduğundan mı memelerini bomba gibi şişirmiş hahahah uff sus ya zaten anca dişinize göre kıza güzel dersiniz

Bencede beren güzel değil sokakta bi sürü öyle kız var. Komşunun kızı gbi aynı. Neyse sen burda ugraşma boşver git bi kuaföre yanınada fotograf al saçını başını begendiğin bi rusun fotografı olsun. Simasıda azcık sana benzesin oldu bitttti :)))

Yok yanlis teshis koymusum duzelteyim ,şahıs kadın olmak isteyen erkek zira hem kadin hem erkek gibi konusmak pek bi piskinlik gerektirir ya da yuksek testestorana sahip bacımiz ,sakallarida vardir sen once lazerden basla.

Son düzenleme:
ya öğleden önce başlığı görünce anladım böyle olacağını bulaşmıycaktım ama çok pis gaza geldim. 52:

konu sahibi şahıs, siz zaten kendinizi çirkin bulmazsanız başkalarına benzemeye çalışmazsınız. hee hollandalı veya rus hatunlar genelde hoş oluyor. ikisi birbirinden çoook farklı ama taşlar bişi diyemem

yalnız lafa Türk kızı filan diye başlayınca olmuyor isterseniz İsveç güzellerine, isterseniz Venezüella hatunlarına benzeyin. Türksünüz arkadaşım soyunuz, sopunuz bu. sarı ırktan geliyorsunuz dahası yok.

valla şu yaşıma geldim, yurtdışına da çok gittim, yurtiçinde de çok turistlerle arkadaşlık ettim. hiiiiç öyle ekstra bir güzelliğim olmamasına, dibine kadar, sapına kadar Türk tipli olmama rağmen (yuvarlak belirgin kalça, 1,64 boy, kara uzun kaş- kirpik, buğday ten, kahverengi saç, kahverengi göz, ince bel, dolgun meme, ince kemikler) rağmen çok ortamda Türk tipli olmam nedeniyle çok hoş karşılanmışımdır. bu tipimle gururumun okşandığı çok olmuştur. ortaokul-lisede ben de sevmezdim bu tiipi, ergenlik işte bunalım filan ama şimdi çoook ta seviyorum tipimi ooooh

alll işte gördünüz mü bu damı erkek
beren i ilah yapmayın
hiç güzel değil aynen vasat bir bayan
telekkürler canım daha yazmıcam amaçları gülmek eğlenmek bide kib yapmak ...

valla yorumları okurken biraz saşırdım

Allah askına bir rusa benzemek o kadar kolaymı sacını boya kaşını boya makyaj yap

etrafıma bakıyorumda cok röfleli var bende uzun bi dönem röfleliydim boyumda 1,71 topuklularla 1.80 oluyorum ama hiç rusa benzeten olmadı :) (Boşnaklara benzetiyorlardı)

açıkçası Boşnak değilseniz (çünkü onlar rus ırkına oldukça benziyor) yada ciddi ciddi burun elmacık kemiği ve dudak esteiği geçirmezseniz rusa benzemeniz imkansız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…