hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

Her ırkın fiziksel yapısı farklıdır. Türkler, Çinliler gibi Asya ırklarının çıkık elmacık kemikleri olur mesela. Sen her ne kadar beyaz tenli olsan da teninin rengi yine de bahsettiğin 'mavi ırk' olarak tanımlanan Hollandalılara ya da Ruslara benzemiyordur. Biz 'sarı ırk' diye tanımlanan aileden geliyoruz. En beyazımız bile onlar gibi şeffaf tene sahip değil. Olanlar varsa da çok nadirdir. En fazla kaşını, saçını boyatırsın o kadar. Bu sefer kirpiklerin sorun çıkarır. Lens takarsın ama çene yapını değiştiremezsin. Yani bence bu sevdadan vazgeç.

saçlardan başlamak mantıklı tatlım ama iyi bir saç tasarımcıya gitmelisin direk boyatma nasıl olacak yakısır mı yakısmaz mı bi kritik yapın
hollandalılara ruslara benzicem derken çirkinleşme

tenim beyaz canım ama kaşlarım koyu onlar olmasa yani bana kumral derlerdi ama kaşım koyu diye bembeyaz tenim olduğu halde esmer diyorlar
insanlar baya cahil
esmer ne bilmiolar

sağolun..kaş rengini evde açabilirmiyim bilginiz varmı ?
Bir arkadaş yazmış işinin ehli bir kuaför ve güzellik uzmanı yapabilir diye düşünüyorum ben de.
Siz beğendiğiniz bir resimle iyi bir kuaföre gidin.
Aslın da boyunuz normal..
Ten beyaz saç koyu bence hoş ama madem kendinizi daha iyi hissetmek istiyorsunuz o zaman kuaför arayışlarına başlayın.

bu ırk özelliklerini bende biliyorum canım ama aşağı yukarı bu turkish delight halden sıyrılmak isterim..
nası değil beyaz tene bence sahippp ben gece bile parlarım beyazlığımla

Rus kızlarının hepsi boyu uzun fiziği düzgün insanlar sanırım ırklarından gelen birşey,saçlarını sarıya boyatsanda,Kaş rengini açtırsanda Ruslara benzemezsin.Kadınlar 2-3 tane doğum yapıyor ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum fiziklerinde hiçbir değişiklik yok hala çok fitler.

teşekkür ederim çok tatlısınız

ama ben de fitim ki kafamı kessem rus kızı olurum bence

Gönder bana resmini bakim çok merak ettim :) benimde yüzüm hiç avrupai değildir ama makyaj çok değiştiriyo

resmimi gönderemem ne yazıkki burda paylaşamam ama siz resimdeki iseniz pek güzelsiniz.. aşağı yukarı beni tuba büyüküstün birce akalay tarzı bir yüzüm var. o tarz yani onlar gibi değil tamamen

Hollandalıları bikmem ama bnm rus arkadaşlarım var çıtır cillop gbi kızlar doğumdan sonra babannem gbi oluyolar bende rusları dogumdan sonra bozuluyo diye biliyorum

Hollandalıları bikmem ama bnm rus arkadaşlarım var çıtır cillop gbi kızlar doğumdan sonra babannem gbi oluyolar bende rusları dogumdan sonra bozuluyo diye biliyorum

ruslar en güzel çağları bizim en çirkin olduğumuz 12-18 arası çağlardır sonra hepsi çirkinleşio ben hep öle gördüm bana yaslı bir rus güzel kadın bulamazsınız mesela

resmimi gönderemem ne yazıkki burda paylaşamam ama siz resimdeki iseniz pek güzelsiniz.. aşağı yukarı beni tuba büyüküstün birce akalay tarzı bir yüzüm var. o tarz yani onlar gibi değil tamamen

Sagol canım kendi resmim :) tugba büyük üstünü çok begenirim açıkcası burnunuz falan küçük o zaman :) bi saçının rengini açtırmakla işe başla bakalım nasıl olcak :)

Bir tanıdığım Ruslara evli kadın 19 senedir Türkiye de 20 yaşında gelmiş şuan 39 yaşında 2 tane doğum yaptı kadını görsen 39 değil hala 20 yaşında zanneder çok güzel fiziği var. Kıskandım sanki biraz.

Sagol canım kendi resmim :) tugba büyük üstünü çok begenirim açıkcası burnunuz falan küçük o zaman :) bi saçının rengini açtırmakla işe başla bakalım nasıl olcak :)

burnum düzgün yani dik hatta böle ama işte kaşlarımı sevmedim oldum olası ... kaş boyası ile boyucam karar verdim

ruslar en güzel çağları bizim en çirkin olduğumuz 12-18 arası çağlardır sonra hepsi çirkinleşio ben hep öle gördüm bana yaslı bir rus güzel kadın bulamazsınız mesela

Bende görmedim valla :) bi onların annesine bakıyorum bi kendi anneme benim annem onların yanında 20 lik çıtır gbi kalmış :) belki doğum yapmasalar 35 e kadar güzel kalırlar ama doğum çok bozuyo onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…