- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 363
- Konu Sahibi cirkinnnn34
-
resmimi gönderemem ne yazıkki burda paylaşamam ama siz resimdeki iseniz pek güzelsiniz.. aşağı yukarı beni tuba büyüküstün birce akalay tarzı bir yüzüm var. o tarz yani onlar gibi değil tamamen
Bizim de kızımız var Rus,iki çocuk doğurdu fizik taş..Bir tanıdığım Ruslara evli kadın 19 senedir Türkiye de 20 yaşında gelmiş şuan 39 yaşında 2 tane doğum yaptı kadını görsen 39 değil hala 20 yaşında zanneder çok güzel fiziği var.Kıskandım sanki biraz.
burnum düzgün yani dik hatta böle ama işte kaşlarımı sevmedim oldum olası ... kaş boyası ile boyucam karar verdim
Bence bırak rusu hollandalıyı korelilere benze benzeyeceksen onlar daha çekici bence kızlı erkekli maşallah
Saçını boyattıgın boyadan sürdür kaşınada ben hep öyle yapıorum :)
bende brezilya lılara bayılıyorum. O kadınların fiziği hiç bi ülkede yok bence benim bile bakarken içim bi tuhaf oluyomaşşallah
hımm. çirkinim diye konu açıp bunlaramı benzediğini düşünüyor.siz şu çirkinim diye konu açan kişi değilmisiniz? tuba büyüküstün birce akalay fıstık gibi kızlar aranan yüzler
Rus ve hollandaliya ve sana benzemeyecegim kesin zira espiriden bile anlamıyorsun basimi kessem tabirini kullanan sizsiniz. ..
Sizi korelilere benzettim biraz çok beğenirim kendilerini
Gözlerim şiş o yüzden benzettiniz heralde :) bende hiç begenmem koreli, asyalı, hele ki çinlilileri çok itici gelirler. Ama bazı asyalı kızlar nadirde olsa çok güzel oluyo tabi :)
hımm. çirkinim diye konu açıp bunlaramı benzediğini düşünüyor.
bak buda ilginç:)
genlerinde sarışınlık yoksa ,kemik yapın bilhadda yüzünün kemik yapısı benzemiyorsa istediğin kadar saçını sarıya boyat benzemezsin.
oyy oyy kaşlaar kolay ya saça göre onları da boyuyorlar
saçlarını sapsarı yapma bence bakk böyle bişi yap çok hoş değil mi
Eki Görüntüle 1182809
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?