hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

sarisinin adi esmerin tadi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

resmimi gönderemem ne yazıkki burda paylaşamam ama siz resimdeki iseniz pek güzelsiniz.. aşağı yukarı beni tuba büyüküstün birce akalay tarzı bir yüzüm var. o tarz yani onlar gibi değil tamamen

siz şu çirkinim diye konu açan kişi değilmisiniz? tuba büyüküstün birce akalay fıstık gibi kızlar aranan yüzler

Son düzenleme:
Bizim de kızımız var Rus,iki çocuk doğurdu fizik taş..
Ne çatlak ne selülit anlamadım gitti.
Soğuk yarıyor demek ki.

Özgüven sorununuz için bi psikoloğa gitmenizi öneririm. Dalga geçmiyorum.

Bence bırak rusu hollandalıyı korelilere benze benzeyeceksen onlar daha çekici bence kızlı erkekli maşallah

Bu benzeme isteğinin sonu yok ki? Neden kendinle barışık olup şu anki halinle kendini güzelleştirmeye çalışmıyorsun? Yani illa birini idol yapmaya gerek yok.

her insan belli donemler degisiklik ister kendinde bunda anormal bir durum yok ama suan okuduğum durum karsisinda hayrete dustum siz kac yasindasiniz merak ettim genelde ergenlik zamanlarinda bu haller olur insana eger yasiniz ergen ustuyse buda demektir ki sikintilariniz var bence biraz bunun uzerinde yogunlasin kirmak yada dalga gecmek.icin yazmadim bunlari size. ama derdim var bölümünde cok gereksiz buldum konuyu uzuldum acikcasi hani su yuz nakli olan arkadaslar varya uymayıp yuzu geri alinan vs... halinize sukredin...

tenim beyaz canım ama kaşlarım koyu onlar olmasa yani bana kumral derlerdi ama kaşım koyu diye bembeyaz tenim olduğu halde esmer diyorlar
insanlar baya cahil
esmer ne bilmiolar

oyy oyy kaşlaar kolay ya saça göre onları da boyuyorlar
saçlarını sapsarı yapma bence bakk böyle bişi yap çok hoş değil mi

Son düzenleme:
genlerinde sarışınlık yoksa ,kemik yapın bilhadda yüzünün kemik yapısı benzemiyorsa istediğin kadar saçını sarıya boyat benzemezsin.

Son düzenleme:
Merak ettim arkadasim ruslara benzeyince nolcak :)

Teyzemin gelin adayi rus kizi ama masallah ne sarisin ne de renkli gozleri var o bicimde etli butlu

Saçını boyattıgın boyadan sürdür kaşınada ben hep öyle yapıorum :)

Sizi korelilere benzettim biraz çok beğenirim kendilerini

bende brezilya lılara bayılıyorum. O kadınların fiziği hiç bi ülkede yok bence benim bile bakarken içim bi tuhaf oluyo maşşallah

Acaba Türk kadınlarına bayılan bir ırk varmıdır merak etmeye başladım . Gerçi ben biraz karışığım ama olsun

Ayy şu başlığı gördükçe sürekli sinir oldum.. Bu neyin özentiliği yani. Aha siz böyle yaparsanız da konu sahibesi, erkekler de bi halt sanır rusları musları, sonra da ortada kalan siz olursunuz..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…