hollandalı ve rus kızlarına nasıl benzerim

birilerine benzemek yerine değişiklik ve bakım yaparak daha güzel olabilirsin

bana göre güzel değiller onlar ben o tarz kızları beğenmem olay bu açıkcası.tarzım değil tipim değil meselesi kendimde kendimim tipi değilim
sen bence olayı karıştırıyorsun. o kızlar güzel ama senin tipin değil. çirkin olsa bu kadar kişi beğenmez.
kız güzeldir ama tipin değildir. sen sarışın seversin ama esmeri beğenmezsin,ama yinede o esmer çirkin değildir
o noktada senin zevkin ortaya çıkar.
2 kız koyarlar önüne mesela adriana lima yada doutzen krous.
biri sarışın biri esmer. ben doutzenı beğenirim mesela. ama adriana çirkinmi. çok çok güzel. ama genelde sarışın sevdiğimden doutzen derim. ama adrianayıda beğenmem, bana göre güzel değil asla demem.
kısacası güzele güzel denir. ama orada tipin olarak baktığında evet bennim tipim doutzendır mesela. kavram karmaşası olmasın bunda
ve yaş kaç. 16 mı
.

Son düzenleme:

heh işte bende onu demek istedim bana göre güzel değiller yoksa çirkin diyemem tabi...
ama şimdi beren saat e de güzel diyen var adrianaya da bunlar bir değil biri normal türk kızı vasat ötesi

bende doutzen severim evet
yaş 20 şu an 21 olacağım 16 değil

nede olsa hollandalı dermişim

Son düzenleme:
Öncelikle konunuza yorum yapayım. Irkların yüz hatlları birbirinden oldukça farklıdır, yüzdeki kemikler vs vs. Yani muhtemelen ne kadar uğraşsanız da sizi görenler "Vay be bu kız rus mu ki acep?" demeyecekler... Bi ara ben de beyaz tenliyim diye saç, kaş açtırma işine bulaşmıştım çok pişman oldum, beyaz tenli olduğumuz için gider sanıyoruz ama yüz yapıları da farklı olduğundan o rus hatunlardaki sarı bize gitmiyor. Giden bir türk kadınıyla da henüz karşıllaşmadım, onlar kendilerine yakışıyor sanıyor ama ortaya çıkan sonuç bir özentiyle güzelim saçını, yüzünü mahvetmek oluyor. Bence o beyaza yakın sarıdansa daha karamel tonlarını tercih edebilirsiniz. Ben ombre yaptım mesela çok güzel oldu onu da tavsiye ederim.
Bunun haricinde yaşadığınız şey bir ırkın kadınlarını beğenmekten öte özgüven problemi bence. Kendinizi olduğunuz gibi kabullenmeye çalışın. Psikolog önerenlere kızmayın yani Ben de değişiklik çok severim, saçlarımda denemediğim renk kalmamış ollabilir. Ama bunu birine benzemek için değil, değişiklik için yapıyorum. Bence ikisi çok farklı şeyler, siz de kendinizi olduğunuz gibi beğenmeye çalışın.

bak mesela adriana lima yı severim

Doutzen kroes i tek geçerim. Adriana yanında halt etmiş :) bende adrinayı hiç begenmem acunun yanında gördüm baldırı bileğim kadar ablak suratlı. Birine benziyceksem doutzen kroes gbi olmak isterdim oda estetik amliyat gerektiriyo hoş estetikle bile bu kadınların yanından geçemeyiz o yüzden elimizdekiler kimseye benzemeden kendi güzelliğmizle yaşıyop gitcez :). Yoksa kafayı yeriz

Eklentiler

• $image.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 81

inekkız haklısın ama bazen benzeyen ve sarı yakışanda oluyo hatta kendi kapkara sarı yakışan bile gördüm
ben sarı olmak değil değişik olmak istiyorum
açıkcası daha açık renk kaşlar ya da hafif kırılmış olsun bari

her kadın bir vaka bence o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…