Canim, oncelikle yazdiklarini iki uc kere okudum sana cok tesekkur ederim. Hepsini insan teorik olarak biliyor ama tecrube yasamis bir agizdan dinlemek acikcasi cok daha olumlu etkiliyor.
cok kilo vermisin insallah bu yeni elma diyetindede basrili olursun. Bende kk de gezerken rastladim okudum acayip kilo verenler var ama tek elma yiyerek beceremem ben :bbo:
Yani simdi oyle geliyo sen bi dene bakalim arkadasim senin 6 aylik bir tecrube var arada zaten durmayi hizlandiracak sok diyetler lazim diyor dr'lr tabi kisa sureli...opuyorum seni ama arada bizim bolumede ugra ozletme kendini a.s.
O dİyet farklı bızım kı farklı adları aynı ama
bende bu diyete bayramdan sonra baslayacagım bu porsiyonlar kac gr oluyor?
ama ben iki kasik makarna yedim hemde kiymali ay dayanamiyom ufufuuuufffffflmaz:
ne kadar beynimi durdursamda su anda baliktan sonra acayip tatli istiyo canim a....
Buketcim senin su cay ise yararmi acaba seker istegimi kesmek icin..... yada neyapayim tum onerilere acigim tatli istiyom ben
Kizlar guya tartilmiycaktim ama bu sabah dayana madim ve sonuc eh iste cunku 80 kilo olabilmisim sonunda. neyse bugun 3. haftam ve meyvesuyu na basladim. Bakalim nasil gidick
Slm canim bu yukardaki liste seni yaniltmasin o bizim yaptigimizla ayni diyet degilmis. Ilk sayfaya bakarsan bizim basligin altindaki orda asil liste var. Aksamlik yiyeceklerin kac gr olduguda yaziyor bayramdan sonra bekliyoruz laelaelaelaelaesenide
kaydirigubbakcemile2tamam canım diyet listesini aldım.ınsallah sende hedefine ulasırsın..sadece 1 hafta yapsam sonra daha hafif bir diyet yapsam kiloları geri alırmıyım.sen nasıl verdin 3 kiloyu?
kaydirigubbakcemile2
bugun buyuk bı kaçamak yaptım benklava: çikolata yedim ben klava: hemde ülker çikolatalı gofretttt klava: offfffff
tebrikler canım ya ben hala 60 ta sayıyorum
ama adet dönemi öncesi
çok kafana takma
beyin kitliyor kendini
vücut kıtlık psikolojisine giriyor
ve inat edip yağ depoluyor sabredelim
tam destek hep destek
bugün ikinci aç günümde tamamlandı kızlar..2.haftamdada inşallah 3 kilo veririm : )
kızlar ben bugun baska bı dıyete basladım kılo vermey hızlandırmak ıcın 3 gun yapıp gene bu dıyete gececeğim. bugun ılk gunum ıkı gunum kaldı. sonra sızlerleyımopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?