home sweet home

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evin tüm resimlerini niye koymadın?

Bilmem böyle istedim belki sonra diye düşünmüştüm talebin bu kadar yogun olacagını tahmin edememiştim:)

Teşekkür ederim tatlım evet englısh home a bayılıyorum bende ankara da ki bütün şube çalışanları ile arkadaş olmuştum hatta:)
Tamam kuzum ekliycem fotoğraflarını ama şu aralar prof.makina almayı düşünüyoruz alalım ya da ark. ile çekim yapıp eleyim kalite güzel olsun değil mi fotoğraflarımız:)

keşke evini bütünüyle görebilseydik
ufak detaylar gayet hoş
sadece telefonun da içinde olduğu fotoğrafı anlayamadım ben

İnşallah yakın zamanda bütününü de eklerim:)
Ben twitter kullanıcısıyım orda eklemiştim telefondan...
Aynı zamannda blog yazarıyım bloguma pasta tabagı fotoğrafını eklersem twitterdan takip edenler için hatırlatma düşüncesiyle o şekilde çekmiştim ayrıca hoşuma gitmişti o görüntü

Ben de bütününü görmek istiyorum :) cok tatlı görünüyor cidden. dilerim en kısa sürede eklersin tüm resimlerini de bize de fikir veririr.. ömür boyu ağız tadıyla oturun inş :)

Aminn canım amin...
dekorasyon fikirleri verebilirsem ne ala beğenmene sevindim teşekkürler:)

country tarzı bana göre değil ama eklediğiniz görsellerden sıcak ve samimi bir eviniz olduğu belli.yeni evliymişsin ALLAH yuvanızdan huzuru eksik etmesin.

Ben çok seviyorum kuzum minimalist tarz da bana göre değil gördüğüm fotoğraflarda hayret ediyorum bu tarzı sevmeyenler de bana hayret edebilir bunlar ne diye ama hepinizden böyle güzel şeyler duymak beni sevindirdi teşekkür ederim amin kuzum Allah cümlemizin yuvasında huzuru korusun inşallah...

engilsh home fanatiğsiniz galiba bende love nevresim takımı aldım ay bide dikiş kutuları gelmiş nasıl şirin kapış kapış gitmiş tekrar gelmesini bekliyorum
neyse olayı saptırdım son halini merkla bekliyorum bende yakın zamanda eklicem
love sende de varmış sorry görmedim
ya evim country ya da rustik en olmadı modern tarzı seviyorum eşimde sadece moderni sevdiği için o şekilde döşedik ben dayanamayıp aralara countr parçalar serpiştirdim :)

Son düzenleme:
tam bir country evi :) çok şık bende seviyroum bu tarzı gerçekten çok ferah bi havası var bu tarzın..alıştığımız evlerin soluk ve donuk havasından uzak çıtı pıtı sevimli bi görüntüsü var..güle güle kullanın..ama evin tam görüntüsünü çok merak ettim..

:)evet aynen öyle :)
dikiş kutuları ve dahahsı ben dahah yeni gördüm nerde oturuyorsun ist ise şayet magaza sölimm:)

ekliycem en kısa zaman da inşallah:)teşekkürler

neee sadece bu kadar mı resimleeer...yapma noolur hadiekle yatak odan ve otura odanı çoook merak ettim eeeeekle eeeeeeeekle eeeeekle!!!!!

ist.dayım evet evimize capitol çok yakın olduğu için gidiyorum ama herşey çok çabuk tükeniyor diğerleride biraz uzak kalıyor senin diyeceğin nerde cnm

neee sadece bu kadar mı resimleeer...yapma noolur hadiekle yatak odan ve otura odanı çoook merak ettim eeeeekle eeeeeeeekle eeeeekle!!!!!

yaaaa ne tatlısın tamam dur valla prof makina ile zaten çekim yapıcaz sadece buradan değil diğer yerlerden de çok istek var da

bende prof makina ile çekim yapıp ekleyim istedim
ist.dayım evet evimize capitol çok yakın olduğu için gidiyorum ama herşey çok çabuk tükeniyor diğerleride biraz uzak kalıyor senin diyeceğin nerde cnm

kuzucum maltepe carrefoura pendik pendorya viaport ne çeşitler ne çeşitler ama el değmemiş mağazalar süper süper:)

tek kelimeyle ; BAYILDIM. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

maltepe yakın ay başında bir yolumu düşirim oraya

maltepe yakın ay başında bir yolumu düşirim oraya

neler gelmiş neler aynalar spreyler havlular ferforje bi sürü ürün dibim düştü dibim bekarlığımda olsa hepsini almıştım vallaha nasıl aklım kaldı şimdi sorumluluklarımız arttı tabi her istediğimi alamıyorum ki hemencik:/ işe başlamadım daha doğrusu iş yok henüz başlayacağım hele bi başlayım sahalara dönicem hemen:)

en yakın zamanda sahalarda görmek istiyoruz sizi

tek kelime süper! bayildim contry tarzi dibim düstü bakarken ama hepsini görseydik daha iyi olurdu. bi de mine diye bi arkadasin evi öyleydi bu tarz ne diyim hayallerim de ki detaylar diyeyim simdilik(evin tam hali yok cünkü) güle güle mutlulukla oturun Allah bi yastikta kocatsin sizi. bi de cok tatli dillisin maasallah nesen hic kacmasin sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…