evin tüm resimlerini niye koymadın?
cnm ewin okadar tatlı kiii :))) nede güzel bişi öle.. english home aşığıyım ben..sanırım sendesağlık huzur aşk ile otur güzel yuwanda.. maşallah..
ama senden küçük bir rica; lütfen ewinin tüm fotolarınıda koy.. :))))
keşke evini bütünüyle görebilseydik
ufak detaylar gayet hoş
sadece telefonun da içinde olduğu fotoğrafı anlayamadım ben
Ben de bütününü görmek istiyorum :) cok tatlı görünüyor cidden. dilerim en kısa sürede eklersin tüm resimlerini de bize de fikir veririr.. ömür boyu ağız tadıyla oturun inş :)
country tarzı bana göre değil ama eklediğiniz görsellerden sıcak ve samimi bir eviniz olduğu belli.yeni evliymişsin ALLAH yuvanızdan huzuru eksik etmesin.
hersey çok güzelde esyalarınıda görseydık canım ya :)
engilsh home fanatiğsiniz galiba bende love nevresim takımı aldım ay bide dikiş kutuları gelmiş nasıl şirin kapış kapış gitmiş tekrar gelmesini bekliyorum
neyse olayı saptırdım son halini merkla bekliyorum bende yakın zamanda eklicem
love sende de varmış sorry görmedim
ya evim country ya da rustik en olmadı modern tarzı seviyorum eşimde sadece moderni sevdiği için o şekilde döşedik ben dayanamayıp aralara countr parçalar serpiştirdim :)
tam bir country evi :) çok şık bende seviyroum bu tarzı gerçekten çok ferah bi havası var bu tarzın..alıştığımız evlerin soluk ve donuk havasından uzak çıtı pıtı sevimli bi görüntüsü var..güle güle kullanın..ama evin tam görüntüsünü çok merak ettim..
neee sadece bu kadar mı resimleeer...yapma noolur hadiekle yatak odan ve otura odanı çoook merak ettim eeeeekle eeeeeeeekle eeeeekle!!!!!
neee sadece bu kadar mı resimleeer...yapma noolur hadiekle yatak odan ve otura odanı çoook merak ettim eeeeekle eeeeeeeekle eeeeekle!!!!!
ist.dayım evet evimize capitol çok yakın olduğu için gidiyorum ama herşey çok çabuk tükeniyor diğerleride biraz uzak kalıyor senin diyeceğin nerde cnm
yaaaa ne tatlısın tamam dur valla prof makina ile zaten çekim yapıcaz sadece buradan değil diğer yerlerden de çok istek var da
bende prof makina ile çekim yapıp ekleyim istedim
kuzucum maltepe carrefoura pendik pendorya viaport ne çeşitler ne çeşitler ama el değmemiş mağazalar süper süper:)
maltepe yakın ay başında bir yolumu düşirim oraya
neler gelmiş neler aynalar spreyler havlular ferforje bi sürü ürün dibim düştü dibim bekarlığımda olsa hepsini almıştım vallaha nasıl aklım kaldı şimdi sorumluluklarımız arttı tabi her istediğimi alamıyorum ki hemencik:/ işe başlamadım daha doğrusu iş yok henüz başlayacağım hele bi başlayım sahalara dönicem hemen:)
teşekkürler şekerlik:)tek kelimeyle ; BAYILDIM. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
en yakın zamanda sahalarda görmek istiyoruz sizi
teşekkürler şekerlik:)
bak o zaman yeniden neler yapıyorum:)
eviniz çok güzell :):) maşallah diyeyim nazar değmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?