home sweet home

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
en cok sevdigim tarz,kendi evimi de bu sekilde dekore ediyorum ama biliyorsunuz ki bu tarzi hakkiyla uygulamak cok zaman aliyor ve dekorasyon isi hemen oyle magazadan al eve getir yerlsetirle bitmiyor.her parca her detay zamanla yerini buluyor ki en guzeli de bu,kesinlikle eviniz kisisellesiyor ve yillar gectikce de daha cok size ait oluyor.ve en cok sevdigim desen ingiliz gulu de bu tarzin olmazsa olmazi,kumasta,porselende,heryerde (pastel renkler olmak sartiyla) cok seviyorum bu deseni.detaylariniz cok guzel,butununun de guzel olacagindan suphem yok,tadini cikara cikara oturun sicak yuvanizda

objeler mükemmel bayıldım :) güle güle oturun allah ağzınızın tadını bozmasın...blog ismini öğrenebilir miyim

İşte buuu Çok zevklisin cnm belli. Anladığım kadar ingiliz tarzı bir evin var. Özellikle salonunu çok merak ettim. Belki yayınlarsın fotoğraflarını İyi günlerde oturun İnşallah eşinle.

Bir de koltukların ikeadan mı cnm? kumaş koltukları çok beğeniyorum fakat çok titizim sürekli yıkar soldururum diye endişe ediyorum. Acaba onların yedek kılıfları da satılıyor mu?

Büyük keyifle, günü gününe takip ettiğim bir blog yazarısınız. Elinizden çıkan herşey çok orjinal kendinizde çok orjinal bir kişiliksiniz.

Prof. makineye ne gerek var bak bunlar da çok güzel :) bence hemen eklemelisin..
makine alana kadar bir sürü zaman geçer.. o zaman da eklersin istersen :)

konu sahibi cevap verene kadar ben cevap vereyim,kendisinin koltuklari ikeadan mi bilmiyorum(benziyor ama cok kucuk bir detay oldugu icin emin olamadim) ama benimkiler ordan ve kesinlikle cikip yikanabilen kumas koltuk isteyen biri olarak baska bir alternatif duusnmedim bile alirken.Lakin dediginiiz gibi solma oldu ama yikamaktan degil(bendeki ikeanin buyuk cicek desenlisi),oturmaktan ve gunesten soldu(salonum cok gunes aliyor).bunu daha yeni farkettim ama yedek kiliflari satiliyor,yaza dogru yedegini alicaz yada ayni modeli goturup baska orjinal bir cicek deseni kumasla terziye diktiricem.

Melone canım çok tesekkür ederim yeni uyandım güne bu güzel sözlerle başlamak çok güzel motıve edici...
Ekliycem gercekten bende sabırsızlanıyorum artık:)
Mine'yi de biliyorum gelinlik ayakkabılarımız bile aynı onunla yani rengi markası benimki yalnızca fiyonklusu idi:) düğün fotğraflarımız da ekliycem bugün kısmetse oraya da beklerim:)tesekkürler

Sofıka...bende çok seviyorum klasik ingiliz tarzını...insanlara bunu anlatmak country 'i öğretmek kolay değil...Üstelik ben ankara da sevgilim istanbul'da olduğu için 2 -3 günlüğüne geldiğimde hızlı hızlı seçmek zorunda kaldık ki ben öyle kolay beğenemem...

Bazı konularda mecbur olduğumuz alanlar vardı mesela biz 2+1 evde oturyoruz ayrıyetten bir oturma odamız yok o yüzden gelen misafirlerimi ağırlama acısından hemde depolama açısından bazalı ve yataklı bir koltuk takımı seçmek zorundaydım...

E hal böyle olunca salon takımı koltuklarım altları fırfırlı olmak zorunda kaldı ki ben bmyle koltukları oturma odam da kullanmak isterdim salonum da lükens ayaklı koltuk takımı secerdim ki inşallah buyuk eve çıkınca o da olur...kiii ben şu halini de çok seviyorum sıcacık güzel bir yuva...herkesin gelip kalmak istediği yaşamak istediği bir ev oldu gelenlerden aldığımız yorumlar kalanların tekrarladığı cümlelerden söyledim...

iyki böyle olmuş ama bazalı 2 li kotuğum o kadar çok şey alıyor ki harika birşey ...

bir de ev sıfırdı ve içi tam benim istediğim gibi yapılıydı yani en azından yeni yapılmış evlerin o kahve rengi mutfak dolapları yoktu burada beyazdı dolaplar ama modernize beyaz mutfağı da kırdırıp o klasik benim sevdiğimden yaptralım istedik ama inan kıyamadık...yepyeni ve kaliteli zaten acayip derece müsriflik yapmış olurduk dedik kullanalım sonra olur inşallah...

ona kadar kapılar bile değişicek herseyi ile olması zor ama söyledim ya ev sıfır olduğu için dedik günah biraz kullanalım eskisin ...

çeyizim de olan fincan ve yemek takımlarımda işte söylediğin çiçeklerden soft güllerden oluşmakta onları da zevkle kullanıyorum bir gün inşallah onlardan da eklerim :)evi ev yapan onlar zaten minik dokunuşlarım...

ilgin yorumun ve beğenin için çok teşekkür ederim tatlım...

objeler mükemmel bayıldım :) güle güle oturun allah ağzınızın tadını bozmasın...blog ismini öğrenebilir miyim

teşekkürler canım AMİNN AMİNN allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...blogumun ismini söyleyim tabi sakınca yoktur değil mi bi kaç kez yazmıştım burda ama sorun olmadı olmaz herhalde...

pofidiksekerim.blogspot:)orda bu kadar açık olmuyor hiç birşey beni engelleyen kişiler var orda keşke onlar olmasa bende kendimce yazabilsem...istediklerimi paylaşsam :/

teşekkür ederimmmm Allah razı olsun salonum ve yatak odam aynı zaten country bir tek küçük odamız öylesine ora da çok şeker ama ilerde bebişe inşallah:)yayınlıycam canım :)

koltuklarım ikea değil tatlım modoko 'da yaptdık kumaşları gercekten iyi bir kumaş bende titizimdir yıkamyı severim her seyi çıkıyor yıkanıyor ve maşallah banamısın demiyor!
dilersen yedek yaptırabiliyorsun

Büyük keyifle, günü gününe takip ettiğim bir blog yazarısınız. Elinizden çıkan herşey çok orjinal kendinizde çok orjinal bir kişiliksiniz.

Çooook naziksin çok sağol canım burdan daha çok şey yayınlayabilirim ama blogumu da takipte kal emi:)

Prof. makineye ne gerek var bak bunlar da çok güzel :) bence hemen eklemelisin..
makine alana kadar bir sürü zaman geçer.. o zaman da eklersin istersen :)

Tamam tamam ne yapalım çekicem artık sizi kırmaya değer mi:)

country tarzı benim tarzım değil ancak beğeniyorum senin de belli ki çok güzel ve zevkle döşenmiş evin.
ben blogunu merak ettim açıkçasıı buraya yazamıyorsan özelden yazabilirsin ben sıkı bir blog takipçisiyim:)

yazım canım üstte ki yoruma cevap verdim :)diyorum ya bloguma önce cok bağlıydı benlki biliyorsundur beni zaten hoşlanmadığım şahıslar yüzünden istemiyorum yazmak ama orda da takip eden çok kıyamıyorum kapatmaya da sessiz sessiz sinsi sinsi takip edenlerden dolayı rahat olamıyorum işte:/

ha şimdi gördüm daha önce yazmışsın adını blogunun pardon:)bence yazmaya devam et. düzenli blog yazan insanların bunu bırakmamasını ve yazmaya devam etmesi taraftarıyım.çünkü takipçiler ciddi olarak üzülebiliyor..ben takip ettiğim blogları bi kaç gün güncellenmemiş olarak gördüğümde bile üzülüyorum:)

:)inan biliyorum ve zaten onlara kıyamıyorum :)

çok güzel, sıcacık bir evin var kendinde çok tatlı dillisin evine benzeyen çiçek gibi bir hayatın olur inşallah.

çok cici çok şeker kelimeelerle anlatılmıyor mutluluklar dilerim evinizde.

Bu sözleriniz beni çok mutlu etti daha fazla söze ne hacet
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için

güle güle eskit

inşallahh
çok güzel, sıcacık bir evin var kendinde çok tatlı dillisin evine benzeyen çiçek gibi bir hayatın olur inşallah.

Aminnn amin...

Güzel yorumun için güzel duaların için çok teşekkür ederim bende
Beğenmene pek çok sevindim

Bahar gibi dingin bir tarzın var Zbyd. Ferah bir huzur hissettiriyor insana, okumak ve resimlediklerine incelemek. İçinin aydınlığını dışına yansıtabilmek emek ister, evliliğin evin huzurun mutluluğun daimi olsun inşallah..

sevgili nihil ,inan bunları okuduğumda çok mutlu oluyorum ve enerji doluyorum enerjimde sizlere geciyor demek ki...
İnsan sevgisini insanlara yansıtabildiği gibi bulunduğu ortamlara evine de yansıtıyor demek ki...
BU sözllere layık olmak duymak çok güzel...
inan zaman ayırıp yorum yaptığın için teşekkür ederim...
evimin allah nasip ederse tamamını eklediğimde de beklerim canım...

Düğün fotoğraflarımı da ekledimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…