çok güzel bir bakış acısı mtlu etti beni de teşekkürlerCountry tarzı benim de son zamanlarda en beğendiğim tarz çünkü evler büro gibi olmaya başladı nedense. İşte sımsıcak burada iyi insanlar yaşıyor dedirten sımsıcak bir yuva. Gülegüle oturun...
son derece gerceğiz kuzummaiiiyyyyyyyyyy şaka mısınız siz ya??
rüya gibi bir ev burası,harika bayıldım..
güle güle oturun inş.
teşekkür ederim bazı şeyler englısh home evet ama inan maliyeti bilmiyorum tek tek old ya her sey ksra bakma emi:26:evinize bayıldım çok ferah maşallah sorması ayıp bunların hepsi english homedan sa maliyet ne kadar oldu???
çok da alma bence:)sadece bilgileri depolaa ne istediğine iyi karar ver bence canım :)çok teşekkür ederim:)tam benim tarzım.küçükken bile filmlerde gördüğüm country tarzı evler hep hoşuma giderdi.daha sonra türkiyede de yaygınlaşmaya başladı.ben yakında evlenecek değilim ama gezerken bulduğum aksesuarları dayanamayıp alıyorum:) beğendiğim koltuk takımı ve mobilyaların resimlerini çekiyorum :)
tesekkurler tatlım...laura ashley den aldık tatlım benim ücretini hatırlamıyorum inan ki::26:Merhabaaaaa
Evine bayılıyorum sana bişey sorucam bu salonunda ve yatak odanda kullandığın duvar kagıdının markası modelı ve ucretını öğrne bilir miyim ??? Lütfennnnn......
Tek kelimeyle muhteşem..
eviniz bu forumda en beğendiğim ev, gerçekten her bir köşesi emekle,zevkle hazırlanmış.evinizde bir ömür sevdiceklerinizle mutlu,huzurlu yaşamanız dileğiyle...
tesekkürler tatlım...mtfak bu hali ile vardı biz kıyamadık biraz kullanalım istedikgerçekten her parça özenle seçilmiş
ferah farklı bir ev
yanlız mutfakta beyaz ankstre olsaydı bence daha iyi olurdu
sanki mutfak evden ayrılmış gibi olmuş tabi bu benim fikrim
huzurla mutlulukla oturun inşallah
teşekkür ederim.bloğum var ve adını brda bir çok kez yazdım:)herşey harika görünüyor.. ben bişey sormak istiyorum sizin bir kişisel bloğunuz mu var acaba ? :26:
teşekkürler şu an çalışmıyorm evet biraz zor temizlik ama ben zorlaştıryorum aslında kolay:)herşey mükemmel çok emek sarf edilmiş belli ellerinize sağlık güle güle oturun nazar değmesin ama bu evi temizlemek baya bi zordur ve bu ev masraflıdır eminim ya bilmiyorum çalışıyormusunuz ama yinede değer herhalde
amin çok tesekkür ederim...zaten var fotoğraflar daha fazla eklemek istmıyorum zaten silinmedgi için çok üzldüm:/maşallah eviniz çok güzel. Allah nazarlardan saklasın, ağzınızın tadını bozmasın. Evinizi o kadar beğendim ki açıp açıp, tekrar tekrar fotoğraflara bakıyorum. Rica etsem bir de evin genelinin geniş açıdan fotoğrafını ekler misiniz? Detaylar çok güzel görünüyor ama tümünü bütün olarak görmek de güzel olur. ben çok merak ediyorum açıkçası...
Allah gönlüne göre versin inşallahh senin de cok tesekkür ederim*_*mukemml bi country tarzı bu kadar az bulanan cesiş eşyalrı bir araya getirmek için çok arastırıma yapaıp caba harcamısınız belli bernadonun kelebekli pasta takımını bende almay ı cok istemiştim güle güle kullnanın inş çeyize alacegim pasta takımını
pişmanlık duymaaaa o dyguyu biliyorum ve yasamanı ıstemem mutlu olun çok...bayılıyorum harika... ben kendi mobilyalarıma pişman oldum inan senin evini gördükten sonra.maşallah.güle güle huzurla oturun inşallah
canım ankarama selammmm...:)tesekkurlerÇok beğendim herşeyi :)) Ben 5 yıllık evliyim,eskidik artık,mobilyalarımız da eskidi tabievimi değiştireceğim zaman eşyalarımı da değiştireceğim inşallah ama bu sefer modern değil.Ben zaten ufaktan başladım,evim karmakarışık oldu şu an,biraz modern biraz country Eşimi nasıl ikna ederim onu bilmiyorum işte Bu arada Ankaradan sevgiler,ben de 3 yıl önce Ankaradan İstanbula gittim ve 2 yıl yaşadım geri geldim Ankarama
ilk sayfada ilk satırda sayfa num yazıyor tatlım tesekkrler temiz kalması ıçın elimden geleni yapıyorum:)evin butun fotografini bulamadim
gule gule kullan canim, Allah agiz tadiyla oturtsun. bende cok begeniyorum bu tarzi, lakin temiz tutmasi zor degilmi..malum hersey acik renk???
:)faydalı olduğuma sevindim:)teşekkürlerr:)3'lü şamdanlardan 2 tane aldım geçen hafta, eve geldiğimde büfeme çok büyük geldiğini gördüm. Kara kara düşünüyodum napıcam diye. Biraz önce senin kullanımını görünce birini kaldırma kararı aldım. Yanına da ufak şeyler. Sayende aldığım için pişman olmadım :)
maşallah diyerek söze başlıyım. uzun zamandır bende english home, zara home ve mudo home mudaviniyim, ama o kadehleri hiç bir yerde görmedim bayıldım nerden aldın, güle güle kullan.
Çok ama çok hoş tam benim tarzım huzur dolu güle güle kullanın :)
hepsi çok güzel, çok beğendim :)
amin allah gönlüne göre versin inşallahÖncelikle maşallah diyelimallahım huzurla oturtsun inşallah...
Country tarzına çok bayılıyorum ben evlendiğimde bu tarzdan haberim bile yoktu, şimdilerde evlenmek varmış
Şu an kiradayım zaten, kendi evim olunca ben de country tarzı döşemeyi planlıyorum bütçe yettiğince inşallah... İsteyen herkese nasip etsin...
tam ingiliz tarzı, çok sıcak.
tesekkur ediyorum vintage esyalarım var evet ama burada fotoğraflamadım bu tarz magazalardan derledklerimevin harika..
vintage tarzında ev döşemek ve bunu doğru bi şekilde yapmak bence çok zor sen bunu başarmışsın, fakat bunların hepsini bu tür ürünler satan bi mağazaan mı aldın yoksa kendin mi toparlayıp oluşturdun merak ediyorum ve içersinde 2. el olan gerçek bi vintage varmı..
huzurla oturunuz ..
çok güzelbir ev çok zevkli seçimler renkler desenler örtüler eksiksiz huzur veriyor ferahlık veriyor.çok başarılı huzur içinde otur inşallah.mutluluklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?