home sweet home

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mukemml bi country tarzı bu kadar az bulanan cesiş eşyalrı bir araya getirmek için çok arastırıma yapaıp caba harcamısınız belli bernadonun kelebekli pasta takımını bende almay ı cok istemiştim güle güle kullnanın inş çeyize alacegim pasta takımını

bayılıyorum harika... ben kendi mobilyalarıma pişman oldum inan senin evini gördükten sonra.maşallah.güle güle huzurla oturun inşallah

Çok beğendim herşeyi :)) Ben 5 yıllık evliyim,eskidik artık,mobilyalarımız da eskidi tabi evimi değiştireceğim zaman eşyalarımı da değiştireceğim inşallah ama bu sefer modern değil.Ben zaten ufaktan başladım,evim karmakarışık oldu şu an,biraz modern biraz country Eşimi nasıl ikna ederim onu bilmiyorum işte Bu arada Ankaradan sevgiler,ben de 3 yıl önce Ankaradan İstanbula gittim ve 2 yıl yaşadım geri geldim Ankarama

evin butun fotografini bulamadim

gule gule kullan canim, Allah agiz tadiyla oturtsun. bende cok begeniyorum bu tarzi, lakin temiz tutmasi zor degilmi..malum hersey acik renk???

3'lü şamdanlardan 2 tane aldım geçen hafta, eve geldiğimde büfeme çok büyük geldiğini gördüm. Kara kara düşünüyodum napıcam diye. Biraz önce senin kullanımını görünce birini kaldırma kararı aldım. Yanına da ufak şeyler. Sayende aldığım için pişman olmadım :)

maşallah diyerek söze başlıyım. uzun zamandır bende english home, zara home ve mudo home mudaviniyim, ama o kadehleri hiç bir yerde görmedim bayıldım nerden aldın, güle güle kullan.

Çok ama çok hoş tam benim tarzım huzur dolu güle güle kullanın :)

Öncelikle maşallah diyelim allahım huzurla oturtsun inşallah...

Country tarzına çok bayılıyorum ben evlendiğimde bu tarzdan haberim bile yoktu, şimdilerde evlenmek varmış

Şu an kiradayım zaten, kendi evim olunca ben de country tarzı döşemeyi planlıyorum bütçe yettiğince inşallah... İsteyen herkese nasip etsin...

Country tarzı benim de son zamanlarda en beğendiğim tarz çünkü evler büro gibi olmaya başladı nedense. İşte sımsıcak burada iyi insanlar yaşıyor dedirten sımsıcak bir yuva. Gülegüle oturun...
çok güzel bir bakış acısı mtlu etti beni de teşekkürler
aiiiyyyyyyyyyy şaka mısınız siz ya??
rüya gibi bir ev burası,harika bayıldım..
güle güle oturun inş.
son derece gerceğiz kuzumm
teşekkürler:)
evinize bayıldım çok ferah maşallah sorması ayıp bunların hepsi english homedan sa maliyet ne kadar oldu???
teşekkür ederim bazı şeyler englısh home evet ama inan maliyeti bilmiyorum tek tek old ya her sey ksra bakma emi:26:
çok da alma bence:)sadece bilgileri depolaa ne istediğine iyi karar ver bence canım :)çok teşekkür ederim:)
Merhabaaaaa
Evine bayılıyorum sana bişey sorucam bu salonunda ve yatak odanda kullandığın duvar kagıdının markası modelı ve ucretını öğrne bilir miyim ??? Lütfennnnn......
tesekkurler tatlım...laura ashley den aldık tatlım benim ücretini hatırlamıyorum inan ki::26:
Tek kelimeyle muhteşem..
tesekkürler
eviniz bu forumda en beğendiğim ev, gerçekten her bir köşesi emekle,zevkle hazırlanmış.evinizde bir ömür sevdiceklerinizle mutlu,huzurlu yaşamanız dileğiyle...
çok tesekkür ederim
tesekkürler tatlım...mtfak bu hali ile vardı biz kıyamadık biraz kullanalım istedik
herşey harika görünüyor.. ben bişey sormak istiyorum sizin bir kişisel bloğunuz mu var acaba ? :26:
teşekkür ederim.bloğum var ve adını brda bir çok kez yazdım:)
teşekkürler şu an çalışmıyorm evet biraz zor temizlik ama ben zorlaştıryorum aslında kolay:)
amin çok tesekkür ederim...zaten var fotoğraflar daha fazla eklemek istmıyorum zaten silinmedgi için çok üzldüm:/
Allah gönlüne göre versin inşallahh senin de cok tesekkür ederim*_*
bayılıyorum harika... ben kendi mobilyalarıma pişman oldum inan senin evini gördükten sonra.maşallah.güle güle huzurla oturun inşallah
pişmanlık duymaaaa o dyguyu biliyorum ve yasamanı ıstemem mutlu olun çok...
canım ankarama selammmm...:)tesekkurler
evin butun fotografini bulamadim

gule gule kullan canim, Allah agiz tadiyla oturtsun. bende cok begeniyorum bu tarzi, lakin temiz tutmasi zor degilmi..malum hersey acik renk???
ilk sayfada ilk satırda sayfa num yazıyor tatlım tesekkrler temiz kalması ıçın elimden geleni yapıyorum:)
:)faydalı olduğuma sevindim:)teşekkürlerr:)
maşallah diyerek söze başlıyım. uzun zamandır bende english home, zara home ve mudo home mudaviniyim, ama o kadehleri hiç bir yerde görmedim bayıldım nerden aldın, güle güle kullan.
kadehler paşabahçe ama bu sezon yok galiba zaraya harika dantelli bardaklar gelmiş ben bayıldım onlara da bakabilirsn
Çok ama çok hoş tam benim tarzım huzur dolu güle güle kullanın :)
teşekkürler
hepsi çok güzel, çok beğendim :)
teşekkürler
amin allah gönlüne göre versin inşallah
tam ingiliz tarzı, çok sıcak.

:)çok tesekkür ederim

evin harika..
vintage tarzında ev döşemek ve bunu doğru bi şekilde yapmak bence çok zor sen bunu başarmışsın, fakat bunların hepsini bu tür ürünler satan bi mağazaan mı aldın yoksa kendin mi toparlayıp oluşturdun merak ediyorum ve içersinde 2. el olan gerçek bi vintage varmı..
huzurla oturunuz ..

çok güzelbir ev çok zevkli seçimler renkler desenler örtüler eksiksiz huzur veriyor ferahlık veriyor.çok başarılı huzur içinde otur inşallah.mutluluklar

tesekkur ediyorum vintage esyalarım var evet ama burada fotoğraflamadım bu tarz magazalardan derledklerim
çok güzelbir ev çok zevkli seçimler renkler desenler örtüler eksiksiz huzur veriyor ferahlık veriyor.çok başarılı huzur içinde otur inşallah.mutluluklar

tesekkr ederım

bayıldııım ben bu eve nasıl romantik rüzgarlar esti buraya anlatamam... beyazlar güller kuşlar... daha tüm sayfalara da bakmadım. çok sevdim. bakmam bittikten sonra umarım sorularımla sizi bunaltmam. bu arada sevdiceklerimizin adı aynı, kına resimlerine bakarken farkettim

bu tarz mobilyalar çok pahalı.. marka ve fiyat bilgilerini sayfalardan öğrendim, sizi bunaltmama gerek kalmadı :) neyse aqualilly'e güveniyorum fiyat konusunda, umarım en fazla 6 bine sade, romantik ve tatlı bir yatak odası takımı bulabilirim :44:

canım ev aksesuarların cok hoş, pembe de en sevdiğim renklerdendir. yalnız aksesuar cekmekten evin resimlerini eklemeyi unutmussun galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…