Teşekkür ederimmMERHABA;
Evinin dekarasyonunu çok beğendim avize ve şamdaları nerden aldın acaba ?
teşekkür ederim amin inşallah darısı isteyen herkese inşallahtek kelime ile BAYILDIM:) Huzurla ,mutlulukla oturun inşallah:))
ya inanın yorumlar beni çok mutlu ediyor ben devamlı içinde durduğum için galiba sık sık değiştime yenileme ihtiyacı duyuyorum sıkılıyorum gibi oluyor biraz bu düşüncemdn de zaman gecince vazgeciyorum falan öyle değişiyim bu günlerde:)Evimi tekrar dekore etmeye karar verirsem şayet aklımdaki tek tarz CAUNTRY TARZI dır ve bunu şuanda sizin evinizde görünce resimlere bakıp bakıp ahhh çektim tek kelime ile harika başka ne denirki bu güzel yuva için yani resmen içim açıldı evinizi görünce dergilerden fırlamış gibi allah huzurla ağız tadı ile oturmayı nasip etsin inşallah.
çok çok çpok teşekkür ediyorum....muhteşemm..bayıldımmmmmm...masallardan çıkmış gibi.
sağol canım ben en temizi mağazaya gidip halledicem bu madame cocoyu:)markafonide madame coco var iki çeşitti sanırım peçete halkası koymuşlar
papatyaları kaptım avea çekiyle 4 liraya geldi fırsatın olursa bakarsın kuzum :*
avea çeki de 5060a markafoni yazıp mesaj atınca geliyor 25 liralıkmesaj ücreti de 0.50 miymiş neymiş bilmiyorum benimki faturalı kızlar söylediler
evet blog benim burda da söyledim zaten çok teşekkür ederim...merhabalar eviniz çok hoş çok şirin olmuş gülerek oturun inşallah sizi aksesuarlanırınızdan tanıdım galiba pofidikşekerim bloğunun sahibisiniz değilmi :)
canımmmm , çoktandır giremiyordum şimdi gördüm çooooooook teşekkür ederim ilgine hepsi cok güzel :)
cmts alıcaz artık eşyaları bakalım inşallah güzel bir şey cıkarırırz ortaya :)
Evin çok güzel olmuş canım güle güle otur. Böyle bi english home showroomu geziyor gibi oldum :) Ve bir şey merak ediyorum. Dekorasyon, mobilya ve aksesuar çoğu pahalı şeyler. Ve bu evin tümü ne kadara mal oldu fikrin var mı? Yapı işleri değil de mobilya, ev tekstili, halılar, aksesuarlar vs genel olarak?
bende evine bayıldım gerçekten çok hoş Allah ağız tadıyla oturmak nasibetsin, koltuklarını nerden aldın? bende değiştirmeyi istiyorum, ikeada gmrdüm benzer bişey ama emin değilim..
bu arada bunu evimister.com da gördüm. aklıma senin evin geldi :) çok yakışır..
Eki Görüntüle 399318
bayıldımm ben böyle güzel bir ev görmedimm herşey çok güzel ve uyumluu güle güle oturunn :)
bayıldımm ben böyle güzel bir ev görmedimm herşey çok güzel ve uyumluu güle güle oturunn :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?