home sweet home

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
MERHABA;

Evinin dekarasyonunu çok beğendim avize ve şamdaları nerden aldın acaba ?
Teşekkür ederimm
Şamdanlar englısh home avizeler caddeye yakınlarında bir avizeci inan adı ve tam adresi aklımda değil ama çok daha güzellerini gördüm düğünden sonra çok üzüldüm tam isteğim bunlar değildi hala şapkalrı gelmiş değil zaten şapkalar gelince o tplar cıkıcak iki şekilde kullanılabiliyor:)
tek kelime ile BAYILDIM:) Huzurla ,mutlulukla oturun inşallah:))
teşekkür ederim amin inşallah darısı isteyen herkese inşallah
ya inanın yorumlar beni çok mutlu ediyor ben devamlı içinde durduğum için galiba sık sık değiştime yenileme ihtiyacı duyuyorum sıkılıyorum gibi oluyor biraz bu düşüncemdn de zaman gecince vazgeciyorum falan öyle değişiyim bu günlerde:)
muhteşemm..bayıldımmmmmm...masallardan çıkmış gibi.
çok çok çpok teşekkür ediyorum....
sağol canım ben en temizi mağazaya gidip halledicem bu madame cocoyu:)
merhabalar eviniz çok hoş çok şirin olmuş gülerek oturun inşallah sizi aksesuarlanırınızdan tanıdım galiba pofidikşekerim bloğunun sahibisiniz değilmi :)
evet blog benim burda da söyledim zaten çok teşekkür ederim...

canımmmm , çoktandır giremiyordum şimdi gördüm çooooooook teşekkür ederim ilgine hepsi cok güzel :)
cmts alıcaz artık eşyaları bakalım inşallah güzel bir şey cıkarırırz ortaya :)

rica ederimmm canım inşallah istedğiniz gibi olur hersey..

Evin çok güzel olmuş canım güle güle otur. Böyle bi english home showroomu geziyor gibi oldum :) Ve bir şey merak ediyorum. Dekorasyon, mobilya ve aksesuar çoğu pahalı şeyler. Ve bu evin tümü ne kadara mal oldu fikrin var mı? Yapı işleri değil de mobilya, ev tekstili, halılar, aksesuarlar vs genel olarak?

teşekkrü ederim jooker benimde englısh home girdiğimde aldığım yorumlar ''aa zbyd nn evi '' ''al işte senin eve geldik ''diye yorumlar alıyorum:)

evet masraflı ama inan zamanla oldu hepsi bir anda olmadı büyük eşyalar tabi kısa sürede begenildi ama ayrıntıların bi 3 yılı var :)ve hala devam etmekte

eşyalarımı aslında böyle istemiyordum en azından koltuk modelimi ama mecbur kaldım yatak ve baza olması için :)

2 gündür elimde kervan mobilyanın kataloğu var 3 +1 eve gectiğimde yapıcaklarım diye liste liste listeler yapıyorum ALLAH herkese gönlündekini versin inaşşalh

fazla söze gerek yok herşey süper bakarken aa bu şurda vardı ay buda mmı felan die bi çok kendimde olanları gördümmm çok güseller çoooooookkkkkkkkkkk

bende evine bayıldım gerçekten çok hoş Allah ağız tadıyla oturmak nasibetsin, koltuklarını nerden aldın? bende değiştirmeyi istiyorum, ikeada gmrdüm benzer bişey ama emin değilim..

bu arada bunu evimister.com da gördüm. aklıma senin evin geldi :) çok yakışır..

bende evine bayıldım gerçekten çok hoş Allah ağız tadıyla oturmak nasibetsin, koltuklarını nerden aldın? bende değiştirmeyi istiyorum, ikeada gmrdüm benzer bişey ama emin değilim..

teşekkür ederim ıkeadan değil canım madoko dan aldık biz koltuklarımızı

hersey cok guzel gule gule oturun
koltuklarınızı cok begendim diktirdinizmi yoksa öylemı aldınız

Yaaa ne kadar tatlı bi ev maaşallah: bakmaya doyamadım valla , Allah güzel günlerde mutlulukla, sağlıklı oturmayı nasip eder inşallah ben de yeni yeni çeyizimi hazırlamaya başladım da pembiş çay şeker kutularınla, banyodaki aksesurlarını nerden aldığını sorabilir miyim acaba canım:44::

english homeu gezer gibiyim:)ben de kırlentlerini banyo aksesuarlarını biriktiriyorum:)şık ama daha fazla aksesuar alma bence çok boğma evi.mutluluklar..

çok çok çok güzel.hayalimdeki tarz aslında bu.hani var ya english home...bayılıyorum yani.maşallah.inşallah ağız tadıyla otur

yaşanılası insanın içini mutlulukla dolduran bi ev mutlulukla yaşayın inş. bişey sormak istiyorum tatlım bende english home hastasıyım çok merak ettiğim bişey var bizim burdaki nglish home mağazısına girdiğim zaman çıkmak istemiyorum adeta oranın kendine has bi kokusu var o koku nedir bigün gittiğimde sordum ordaki bayanlara ama bayan bilmiyorum firmanın kendi kokusu dedi ve adını söylemedi biliyormusun yada kızlar bilen varsa yazsın lütfen o koku beni mest ediyo yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…