home sweet home

• Konu Sahibi Konu Sahibi zbyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu ev listenin en başında olmalı 2. Sayfaya inmiş.Olmaz.Sürekli güncelliycem ben bunu.Alem dekorasyon görsün

Evin çok harika canım tam benim tarzım ben nişanlıyim su anki odam da bu tarzda. Aslinda isin ozu özellikle ufak detaylarda saklı sen de bunu yakalayabilmissin maşallah güle güle oturun :) evimi de bu tarzda döşemeyi düşünüyorum ve aksesuarları yavaş yavaş almaya başladım mobilya için zaman var ama koltuklarını çok beğendim ben daha once yazdıysan kusura bakma ama telefondan giriyorum geri dönüp yorumlar icinden bulmam çok zor olacak o yüzden koltuklarının ve salondaki masa takımının markasını yazabilir misin canım? :)

Son düzenleme:
hersey cok guzel gule gule oturun
koltuklarınızı cok begendim diktirdinizmi yoksa öylemı aldınız
teşekkür ederim,koltuklar mobilyalar modoko da bir mobilya mağazasında yapırdık kumaş seçimi bana ait isteğe göre hersey yapılıyor...
Evin detayları çok hooooooş bayıldımmmm bende istiyorummmmmm
inşallah darısı sana olsun :)
çok teşekkür ederim canım,o kutular esse hala var gördüm ama krem rengi banyo akseuarları şanslısın ki her yerde var artık ben o parçaları tabiri caizze topladım:)hepsini bir anda bulamadım ama buldum:)my house &esse onlar da :)umarım yardımcı olabilmişimdir:)
english homeu gezer gibiyim:)ben de kırlentlerini banyo aksesuarlarını biriktiriyorum:)şık ama daha fazla aksesuar alma bence çok boğma evi.mutluluklar..
ben de aynen kendimi zor tutuyorum ben de kalabalıktan çok cabuk sıkılıyorum o yuzden almıyorum şu aralar bişiler...
çok çok çok güzel.hayalimdeki tarz aslında bu.hani var ya english home...bayılıyorum yani.maşallah.inşallah ağız tadıyla otur
amin çok teşekkür ederim inşallah senin de böyle evin olur gönlüne göre...
Eviniz çok güzel döşenmiş çok zevklisiniz, güle güle oturun.Sizi tebrik ediyorum, şimdiye kadar gördüğüm en güzel döşenmiş ev.
çok çok çok naziksiniz teşekkür ederim...
muhteşemmmmmmmmmmmmmmmm detaylar harika
:)teşekkürler utanıyorum valla:)

canım çok teşekkür ederim:)resmen o elemanlar saçmalamış şu an satışta o koku:)yasemin kokusu sprey olarak satılıyor hem englısh home da hem chakra da hem madame coco da hem zara home da

sor bu mağazalar yasemin kokusu diyerek ev kokularında çamaşır kokularında al canım mis gibi koksun evin:)

Bu ev listenin en başında olmalı 2. Sayfaya inmiş.Olmaz.Sürekli güncelliycem ben bunu.Alem dekorasyon görsün
ayyyyy ne kadar güzel sözler:):)teşekkür ederim valla çok uzak kaldım bende buralardan:)evimde değişiklik de yaptım aslına bakarsan yeni bir sürü şey oldu ama burdan fotoğraf kalkmıyormuşzaten çok üzgünüm keşke eklemeseydim diye çok kızdım kendime yenileri o yüzden eklemiyorum

canım çok teşekkür ederim modoko da bedesten mobilya da yaptırdık yatak odası salon her sey oradan ama mağazaya kırgınım biraz satana kadarmış bazı konular da üzdüler beni...bizi neyse işyi karar ver iyi araştır canım hersey gönlüne göre olsun...

canım evine bakmaya doyamıyorum gerçekten herşeyin çok güzel bende çeyizimi bu tarz alıyorum inşallah böyle güzel bir evim olur banyo dekarasyonuna ayrıca bayıldım benimde yapmak istediğim şey o minik küvetler

yatak odası hayran kaldım çok güzel insanı sıkmayan doğal bir evvvv

bedesten mobilyadan aldığını söylemişsin canım yatak odası oturma odası salon vitrin bunların fiyatlarını söyleyebilirmisin ben yatak odası için 8000 bütçe ayırdım en azından birşeyleri bilerek hareket edeyim dahada pahalı olur tabe en olmadı ikeadan alcam fiyatlar hakkında bilgilendirme yaparsan çok sevinirim

Country tarzı benim de son zamanlarda en beğendiğim tarz çünkü evler büro gibi olmaya başladı nedense. İşte sımsıcak burada iyi insanlar yaşıyor dedirten sımsıcak bir yuva. Gülegüle oturun...

aiiiyyyyyyyyyy şaka mısınız siz ya??
rüya gibi bir ev burası,harika bayıldım..
güle güle oturun inş.

evinize bayıldım çok ferah maşallah sorması ayıp bunların hepsi english homedan sa maliyet ne kadar oldu???

tam benim tarzım.küçükken bile filmlerde gördüğüm country tarzı evler hep hoşuma giderdi.daha sonra türkiyede de yaygınlaşmaya başladı.ben yakında evlenecek değilim ama gezerken bulduğum aksesuarları dayanamayıp alıyorum:) beğendiğim koltuk takımı ve mobilyaların resimlerini çekiyorum :)

Merhabaaaaa
Evine bayılıyorum sana bişey sorucam bu salonunda ve yatak odanda kullandığın duvar kagıdının markası modelı ve ucretını öğrne bilir miyim ??? Lütfennnnn......

eviniz bu forumda en beğendiğim ev, gerçekten her bir köşesi emekle,zevkle hazırlanmış.evinizde bir ömür sevdiceklerinizle mutlu,huzurlu yaşamanız dileğiyle...

gerçekten her parça özenle seçilmiş
ferah farklı bir ev
yanlız mutfakta beyaz ankstre olsaydı bence daha iyi olurdu
sanki mutfak evden ayrılmış gibi olmuş tabi bu benim fikrim
huzurla mutlulukla oturun inşallah

herşey harika görünüyor.. ben bişey sormak istiyorum sizin bir kişisel bloğunuz mu var acaba ? :26:

herşey mükemmel çok emek sarf edilmiş belli ellerinize sağlık güle güle oturun nazar değmesin ama bu evi temizlemek baya bi zordur ve bu ev masraflıdır eminim ya bilmiyorum çalışıyormusunuz ama yinede değer herhalde

maşallah eviniz çok güzel. Allah nazarlardan saklasın, ağzınızın tadını bozmasın. Evinizi o kadar beğendim ki açıp açıp, tekrar tekrar fotoğraflara bakıyorum. Rica etsem bir de evin genelinin geniş açıdan fotoğrafını ekler misiniz? Detaylar çok güzel görünüyor ama tümünü bütün olarak görmek de güzel olur. ben çok merak ediyorum açıkçası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…