Hoover,General Electric,Siemens,Sharp Beyaz Eşya Kullananlar

mikelaze

bir gün gelir...
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
951
11
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar dün beyaz eşya satan büyük bir alış veriş merkezinde beyaz eşyalara baktım.Hoover markasını ilk defa duydum,dizaynı çok hoşuma gitti.Siemens'te görüntü olarak güzel modellere sahipti.General Electric markasını tavsiye etti halamın kızı.Sharp'ta bu markayı andırıyor ani görüntü olarak.
Sizden bu dört markadan birini kullanan var mı?Kullananlar yorumlarınızı bekliyorum :26:

Son düzenleme:
arkadaşım hoover çok eski bir markadır,general electric te öyle.İkisinin de kalitesi çok iyidir.buzdolabında ge yi tavsiye ederim,dünyadaki en iyi buzdolabı markası ambra ve ge dir ki hatırlarsan eskıden kapagı şişkin ge buzdolapları vardı evlerde ve tek kapılı ambra dolaplar,bızım ambra 35 yıldan sonra bir öğrenci evinde su an ve hala çalısıyor,aynı sekılde eskıden kalan şişkin ge lerın de kullanıldıgını bılıyorum.gecenlerde de elektrık elektronık muhendısı bır arkadasım kı cok meraklıdır ge marka bir buzdolabı aldı yeni evi için biraz daha tuzlu ama 40 yıl bişey olmaz demişler ki arçeliklerimiz 15 yıl falan dayandı bizim.kolaylıklar dilerim

hoover in servis ağı cok yaygın arkadaslar,ben de hoover kullanıyorm,süpürgenin mucidi diye biliyordm,öyle zaten,beyaz eşyaları da cok iyi,marka adı altında ucuk fiyatlarla satılan bircok markaya toz attırır bence,ödül alan ürünleri var avrupa birliği tarafından,hem süpürge de hem de beyaz eşyada,bence gönül rahatlığı ile alınabilir diye düşünüyorm.ama beyaz eşya şans.hoover alırsın 10 yıl kullanırsın,bocsh alırsın 1 yıl sonra arızalanızihiç belli olmaz bu iş.bosch ya da arcelik dediğiniz markaların bircoğunun ismine para veriyorsunuz

bu konuyu açtığımda henüz ne nişanlılık hatta ne de bir aday vardı.sadece bilinçli bir alışveriş yapmak için önceden araştırma yapmak istemiştim.Şimdi hiç ummadığım bir anda tanıştım,görüştüm,nişanlandım.Şimdi evlilik hazırlığı yapıyorum.Nişanlımla çok elektronikçi gezdik.Hoover dediğimde o ne dedi.Duymadığım marka dedi.Bosh'ta ben istemedim.Biraz önyargılarım vardı bosha karşı.Sebebi de pahalı ürün kaliteli üründür yargısına karşıydı...Maalesef Arçelik aldık.Evet bu aldıklarımızda içime sindi ama Hoover yada Samsung almayı nedense çok istemiştim.

arkadaşım ge dediğiniz general electric markası mı:D Bilemedim tam olarak ben de eylülde evleniyorum 15 gün içinde evime geçeceğim çok acil beyaz eşyalarımı almam lazım yorum bekliyorum

Hayırlı olsun arkadaşım,Allah tamamına erdirsin :) Ge evet General Electric markasının kısaltılması.Bu arada Arçeliği kullanalı bir seneyi bitirdim.Performansları tatmin edici :)

şunu söyliyim, samsung ve lg den mümkünse uzak durun,çin ya da kore? malı almayın,uzak doğu üretim almayın cünkü ileride sorun yaşarsanız,servisin elinde de yoksa yedek parca, haftalarca parca beklersiniz uzak doğudan parca gelsin diye,zaten ikisi de servis olarak berbat durumdalar,kurulumda hepsi gelir ama ileride muhattap bulamazsınız,satıcılara cok inanmayın,beyaz eşyada alınacak 3 marka var bence,

1. Elektrolux (isveç) - AEG (almanya) , çam. mak. italyada üretilir - www.aeg.com.tr/‎ Electrolux | Ana sayfa
2. Hoover (italya) çam. mak. italyada üretilir - Hoover-Generation Future: aspirapolvere ed elettrodomestici
3. Bosch (almanya) - Siemens (almanya) çam. mak. almanya-ispanya ve türkiyede üretilir. - Bosch Türkiye | Bosch Türkiye

bunlardan şaşmayın , bu firmalar sadece beyaz eşya üzerine,tank gibi cihaz üretiyorlar..

Back
X